Kuzu ben de 82 ile mülakatla atandım ve kesinlikle torpilim yoktu. Ta İstanbul’a gittim mülakata. Ha babası, anası, dayısı İstanbul’da torpile yeten ve atandığımızda göğsünü gere gere torpil yaptırdığını söyleyen insan da vardı. Ben evlendim ve atandım. Yuva kurana Allah yardım etti herhaldeSüpersin canım bravo sana , benim matim kötü ordan kaybediyorum ,ben sozelciyim. Mat yapsam daha farklı olurdu. Mülakatta hep yüksek kapatiyo ,bu puan mülakatta girmeye bile yetmiyo . Daha yüksek almam lazım, 87 almam lazım en az. Imkansız değil belki ama ben matta sıkıntı yaşıyorum. Matim olsa belki bu puan 80di
Bakyaa sen varyaaaYok hazır festivalde almıştım
Ama yapıyorum güzel oluyor.Şaşırırsın nasıl olduğuna
Tamam yap söyle bizeBakyaa sen varyaaa
Tamam denicem insallah biara foto atarım abla
Bende öyle balım ay insallah değişir beraber yönetime mi çıksak neBelki değişir diyorum kuzu ,geliyorum ayni
Memleketim Sakarya’da da eğitim olanağı, sağlık olanağı ve gelişmişlik mevcuttur efendim. Komşuluklar da gayet iyidir, senin komşun hazırKocaeli
Sakarya
Bilecik
Yalova
kırklareli
Çanakkale bile Olabiir
Hergün bunları konuşup tartışıyoruz
Komşumu çalmaya çalışmaMemleketim Sakarya’da da eğitim olanağı, sağlık olanağı ve gelişmişlik mevcuttur efendim. Komşuluklar da gayet iyidir, senin komşun hazır
Gezme alanları desen, hallice mevcut. Alışveriş desen, ohoooo diyorum
Ama pahalı
Canim bugun çok başım ağrıyor telefonu birakip yattim sagol
Öpeyim bi gelCanim bugun çok başım ağrıyor telefonu birakip yattim sagol
Sagolun efenim. Teşekkür ederim bilgilendirme içinMemleketim Sakarya’da da eğitim olanağı, sağlık olanağı ve gelişmişlik mevcuttur efendim. Komşuluklar da gayet iyidir, senin komşun hazır
Gezme alanları desen, hallice mevcut. Alışveriş desen, ohoooo diyorum
Ama pahalı
Kavga etmeyin. Şansımıza artık. Hanginize düşersemKomşumu çalmaya çalışma
Geçmiş olsunCanim bugun çok başım ağrıyor telefonu birakip yattim sagol
Covid var zaten, çok da gezemezsin Öyle haldır haldur. Öyle büyük şehirlerde bi yerden bi yere gitmek ohooooo kim bilir kaç saat sürer. 1 saatte ilçe değiştirirken Bizim burda 1 saatte il değiştirirsinSagolun efenim. Teşekkür ederim bilgilendirme için
Kavga etmeyin. Şansımıza artık. Hanginize düşersem
1-) KocaeliCovid var zaten, çok da gezemezsin Öyle haldır haldur. Öyle büyük şehirlerde bi yerden bi yere gitmek ohooooo kim bilir kaç saat sürer. 1 saatte ilçe değiştirirken Bizim burda 1 saatte il değiştirirsin
1 ile 4 yer değiştirirse tam olacak1-) Kocaeli
2-) Sakarya
3-) Yalova
4-) Kırklareli
5-) Bilecik
6-) Kütahya
7-) İstanbul
Liste hazır
Zaten ilk tercih çıkmaz bizim kurumda1 ile 4 yer değiştirirse tam olacak
Aklımızda olsun canım1 ile 4 yer değiştirirse tam olacak
Deprem heryer de canım. İstanbulda yaşamadığım depremi Urfa da yaşıyorum. Rüyamda bile deprem oluyor görüyorum