Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Kuzu ben de 82 ile mülakatla atandım ve kesinlikle torpilim yoktu. Ta İstanbul’a gittim mülakata. Ha babası, anası, dayısı İstanbul’da torpile yeten ve atandığımızda göğsünü gere gere torpil yaptırdığını söyleyen insan da vardı. Ben evlendim ve atandım. Yuva kurana Allah yardım etti herhalde 2016 puanımla atandım bu arada. 2017’de de cuma günü düğün yaptım, cumartesi kafamı yıkadım, pazar kpssye girdim. o sene gene hiç çalışmamıştım ama aynı puanı aldım 81 miydi neydi. Biraz rahat olmak lazım galiba. çalışmamın verdiği rahatlık vardı bende biraz. Nasıl olsa çalışıyorum, kısmet diyordum.

Kocaeli
Sakarya
Bilecik
Yalova
kırklareli

Çanakkale bile Olabiir

Hergün bunları konuşup tartışıyoruz
Memleketim Sakarya’da da eğitim olanağı, sağlık olanağı ve gelişmişlik mevcuttur efendim. Komşuluklar da gayet iyidir, senin komşun hazır
Gezme alanları desen, hallice mevcut. Alışveriş desen, ohoooo diyorum
Ama pahalı

Sagolun efenim. Teşekkür ederim bilgilendirme için
Komşumu çalmaya çalışma
Kavga etmeyin. Şansımıza artık. Hanginize düşersem

Sagolun efenim. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Kavga etmeyin. Şansımıza artık. Hanginize düşersem
Covid var zaten, çok da gezemezsin Öyle haldır haldur. Öyle büyük şehirlerde bi yerden bi yere gitmek ohooooo kim bilir kaç saat sürer. 1 saatte ilçe değiştirirken Bizim burda 1 saatte il değiştirirsin

Covid var zaten, çok da gezemezsin Öyle haldır haldur. Öyle büyük şehirlerde bi yerden bi yere gitmek ohooooo kim bilir kaç saat sürer. 1 saatte ilçe değiştirirken Bizim burda 1 saatte il değiştirirsin
1-) Kocaeli
2-) Sakarya
3-) Yalova
4-) Kırklareli
5-) Bilecik
6-) Kütahya
7-) İstanbul

Liste hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…