Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
aslında mülakatlar için 70i geçiyorsun. bak kendimi örnek vereyim:

kolejde ve dersanede çalışıyorum o zaman, 48 saat derse giriyorum. (öncesinde 2 sene kpss kursuna gittim). mat filan iyi sayılır. öyle ki 12 sayısallarla mat çözüyorum derslerde (edebiyat öğretmeniyim bu arada). sınava kaldı 1 hafta, açtım tarih-coğ-vat notlarımı okudum 1 hafta boyunca. öğretmenler odasında benle dalga geçtiler. başka bir arkadaş deli gibi ders çalışıyordu. o çalışıyor sen nasıl atanıcan 1 hafta okumakla dediler. ben de dedim. "napalım, nasılsa burda çalışıyorum. ortam da yaptım kırklarelinde. aranan öğretmen oldum. özelden devam ederim." sınav açıklandı 82 almışım. diğer arkadaş 70lerde. o kaldı, ben 82 ile atandım. kapak oldu benle dalga geçenlere :deli:
Süpersin canım bravo sana , benim matim kötü ordan kaybediyorum ,ben sozelciyim. Mat yapsam daha farklı olurdu. Mülakatta hep yüksek kapatiyo ,bu puan mülakatta girmeye bile yetmiyo . Daha yüksek almam lazım, 87 almam lazım en az. Imkansız değil belki ama ben matta sıkıntı yaşıyorum. Matim olsa belki bu puan 80di🙈

Çanakkaleyi kesinlikle tavsiye ederim, inanılmaz seviyorum. Harika bir şehir, eşimin memleketi ✌😍 sahili çok güzel😍
Hayırlısı canım 🤗 ❤️
ben de çanakkalede okudum. kesinlikle yaz derim.
Aklımızda bulunsun ❤️
Hakkınızda hayırlısı🤩
Sagol canım. Hepimiz için 🤗❤️
k.eli ya da ç.kale. net :super:
🤣🤣 Şimdiden taşınma heyecanı bastı yaa 🤷‍♀️

X