Ben sınavda sınav anımı yönetemiyorum, rezil ediyorum kendimi bildiğin beybitom. Ilaç içiyorum da allahtan sınavda birazcık daha ele ayağa dolaşmadan midem bulunmadan sınava girmiştimKuzu ben de 82 ile mülakatla atandım ve kesinlikle torpilim yoktu. Ta İstanbul’a gittim mülakata. Ha babası, anası, dayısı İstanbul’da torpile yeten ve atandığımızda göğsünü gere gere torpil yaptırdığını söyleyen insan da vardı. Ben evlendim ve atandım. Yuva kurana Allah yardım etti herhalde2016 puanımla atandım bu arada. 2017’de de cuma günü düğün yaptım, cumartesi kafamı yıkadım, pazar kpssye girdim. o sene gene hiç çalışmamıştım ama aynı puanı aldım 81 miydi neydi. Biraz rahat olmak lazım galiba. çalışmamın verdiği rahatlık vardı bende biraz. Nasıl olsa çalışıyorum, kısmet diyordum.
Keyfi bilir
Pisikopata bağlıyorum, yapma diyorum yapıyorumNe gerek varYeniden başlamak lazım Olmazsa demek böyle hayırlıymış deriz
Kuzu, benim de öyle çok iyi değildi. O kadar iyi olsa daha yüksek puan alırdım.Ben sınavda sınav anımı yönetemiyorum, rezil ediyorum kendimi bildiğin beybitom. Ilaç içiyorum da allahtan sınavda birazcık daha ele ayağa dolaşmadan midem bulunmadan sınava girmiştimsen bana matamatik tiyosu da verirsin şimdi bebeem
Aynen ayşem birebir aynıKuzu, benim de öyle çok iyi değildi. O kadar iyi olsa daha yüksek puan alırdım.Sadece sanırım öğretmen olmandan dolayı çok içli dışlıydım matematik sorularıyla. yani mesela çocuklar sınav olurlardı, ben edebiyat sorularından önce matematik sorularını çözerdim kendime pratik olsun diye çünkü KPSS matematiği ile mat bir dediğimiz kısım hemen hemen aynı.
Mat videoları izlesen ya da özel ders alsan bebito?Aynen ayşem birebir aynı✌ sevmeyle alakalı, ben sevmiyorum ama yapmak zorundayım, bu puanımın üstüne birde matematik olsaydı on tane ben uçabilirdim
Özel ders alamam canım, kendim çalışmam lazım. Soru çözüm videolarının faydası var bencede ama ben o kadar seri degilim çok yavaş ilerliyor. Pratik düşünemiyorum ben ,o an hızlı düşünmeliyim meselâ ama ben yavaş düşünüyorum. Sosyoloji mezunuyum.Mat videoları izlesen ya da özel ders alsan bebito?
Evet böyle hata veriyorSizde de böyle mi Ya?Eki Görüntüle 2784460 Eki Görüntüle 2784463
Yavrum o zaman sürekli test çözmen lazım bence. Önce yavaş yavaş çöz. Sonra zaten hızlanırsın. Mesela ilk testi atıyorum 1 saatte çözücem de. İlk birkaç gün 1 saatte çöz. Sonra sonra süreyi kısalt. 45 dk, 30 dk gibi Ama sürekli test çözmen lazım. Kk’da takılmadanÖzel ders alamam canım, kendim çalışmam lazım. Soru çözüm videolarının faydası var bencede ama ben o kadar seri degilim çok yavaş ilerliyor. Pratik düşünemiyorum ben ,o an hızlı düşünmeliyim meselâ ama ben yavaş düşünüyorum. Sosyoloji mezunuyum.
Evet, Allah rahmet eylesin. mukadderatDoğan cüceloğlu evinde ölü bulunmuş yaa ,çok üzüldüm
Evet kk da çok takılıyorum bu aralarYavrum o zaman sürekli test çözmen lazım bence. Önce yavaş yavaş çöz. Sonra zaten hızlanırsın. Mesela ilk testi atıyorum 1 saatte çözücem de. İlk birkaç gün 1 saatte çöz. Sonra sonra süreyi kısalt. 45 dk, 30 dk gibi Ama sürekli test çözmen lazım. Kk’da takılmadan
Allah sabır versin ailesine, ben bile çok etkilendimEvet, Allah rahmet eylesin. mukadderat
Olur tabi bebişim. Gerçekten sabah akşam buradasın. Ne ara uyuyorsun, ne ara ev işleriyle ilgileniyorsun merak ediyorum vallaEvet kk da çok takılıyorum bu aralarcozum videolarını sürekli izleyip bakıp çözmeyi deneyeyim belki bana faydası olur dimi aysom
Kesinlikle çok doğru diyorsun bebişim, doğru soze ne denir kiOlur tabi bebişim. Gerçekten sabah akşam buradasın. Ne ara uyuyorsun, ne ara ev işleriyle ilgileniyorsun merak ediyorum vallaburası gerçekten çok eğlenceli Ama atanmak istiyorsan biraz matematiğe ağırlık vermeliisn kuzum Dost acı söyler ama kusura bakma