Çanakkaleyi kesinlikle tavsiye ederim, inanılmaz seviyorum. Harika bir şehir, eşimin memleketi ✌Bursa da varda çok personel yazıyor. 650 kişi yazmış. 270 290 kişi arası alıyor. Eşim çıkmaz, yada dağlık ilçeleri var. Diyor hergün değişiyor fikirler
Aynen illa merkez olmuyor.Ondan iyi seçim yapmak lazımBursa da varda çok personel yazıyor. 650 kişi yazmış. 270 290 kişi arası alıyor. Eşim çıkmaz, yada dağlık ilçeleri var. Diyor hergün değişiyor fikirler
ben de çanakkalede okudum. kesinlikle yaz derim.Kocaeli
Sakarya
Bilecik
Yalova
kırklareli
Çanakkale bile Olabiir
Hergün bunları konuşup tartışıyoruz
Hakkınızda hayırlısıHergün video izleyip araştırma yapıyor. Pandemi konumuz bu.
Öyle canım :)
Bir bağlantısı kesinlikle var nevoş bence, hem çok aceleciyim hemen olsun isterim ,hem çok çabuk pes ederimBenim kız kardeşimde 7 aylıkOda sana benziyor.
7 aylık olmanızdan mı kaynaklı acabaBu hemen pes etme durumu
k.eli ya da ç.kale. netBursa da varda çok personel yazıyor. 650 kişi yazmış. 270 290 kişi arası alıyor. Eşim çıkmaz, yada dağlık ilçeleri var. Diyor hergün değişiyor fikirler
Kardeşimde öyleBir bağlantısı kesinlikle var nevoş bence, hem çok aceleciyim hemen olsun isterim ,hem çok çabuk pes ederim
Süpersin canım bravo sana , benim matim kötü ordan kaybediyorum ,ben sozelciyim. Mat yapsam daha farklı olurdu. Mülakatta hep yüksek kapatiyo ,bu puan mülakatta girmeye bile yetmiyo . Daha yüksek almam lazım, 87 almam lazım en az. Imkansız değil belki ama ben matta sıkıntı yaşıyorum. Matim olsa belki bu puan 80diaslında mülakatlar için 70i geçiyorsun. bak kendimi örnek vereyim:
kolejde ve dersanede çalışıyorum o zaman, 48 saat derse giriyorum. (öncesinde 2 sene kpss kursuna gittim). mat filan iyi sayılır. öyle ki 12 sayısallarla mat çözüyorum derslerde (edebiyat öğretmeniyim bu arada). sınava kaldı 1 hafta, açtım tarih-coğ-vat notlarımı okudum 1 hafta boyunca. öğretmenler odasında benle dalga geçtiler. başka bir arkadaş deli gibi ders çalışıyordu. o çalışıyor sen nasıl atanıcan 1 hafta okumakla dediler. ben de dedim. "napalım, nasılsa burda çalışıyorum. ortam da yaptım kırklarelinde. aranan öğretmen oldum. özelden devam ederim." sınav açıklandı 82 almışım. diğer arkadaş 70lerde. o kaldı, ben 82 ile atandım. kapak oldu benle dalga geçenlere
Hayırlısı canımÇanakkaleyi kesinlikle tavsiye ederim, inanılmaz seviyorum. Harika bir şehir, eşimin memleketi ✌sahili çok güzel
Aklımızda bulunsunben de çanakkalede okudum. kesinlikle yaz derim.
Sagol canım. Hepimiz içinHakkınızda hayırlısı
k.eli ya da ç.kale. net
Yaaa selam vermemiş olurmuyum hıc kuzuu unutmus olabilirim ancaak
Huyumuz kurusun,hiç sevmiyorumKardeşimde öyle
Nasılsın balımm
Daha kötüYaaa selam vermemiş olurmuyum hıc kuzuu unutmus olabilirim ancaak
Kardeşimde ilaç kullanıyor hep panik,her şeyi büyütüyorHuyumuz kurusun,hiç sevmiyorumbeni çok yaralıyor. Belki anksiyetem bile bu yüzden
Lak lak luk luk, goy goy moy goyNasılsın balımm
Evet nevoş yaa ,inanılmaz yapıyoruz. Hayatımızı daha da zorlastiriyoruz ,resmen kaos, çıkmaza sürülüyoruzKardeşimde ilaç kullanıyor hep panik,her şeyi büyütüyor
Kendinize yapıyorsunuz
İyiyim bende çiçeğimm bugun evdeyımde kara doyamadım bahceye cıkıp cıkıp giriyorumLak lak luk luk, goy goy moy goysenden nabersin gülüm
Iyi yapıyon bebegim, varken oyna bi daha mı gelecek dünyayaİyiyim bende çiçeğimm bugun evdeyımde kara doyamadım bahceye cıkıp cıkıp giriyorum
Valla bitmez amaan demek gerek bazen sende düşünüp durma bişeyleri ansiyete falan unut buseyleriIyi yapıyon bebegim, varken oyna bi daha mı gelecek dünyayadünyanın derdi bitmez
İnsanları umursamayı bırakın.Evet nevoş yaa ,inanılmaz yapıyoruz. Hayatımızı daha da zorlastiriyoruz ,resmen kaos, çıkmaza sürülüyoruz