- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Bizim ilk tercih Urfa idi ikinci Siirt. Urfa çıktıZaten ilk tercih çıkmaz bizim kurumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim ilk tercih Urfa idi ikinci Siirt. Urfa çıktıZaten ilk tercih çıkmaz bizim kurumda
Maalesef canımın içi öyle ama ben çok korktuğum için herhalde ilk bunu düşünüyorum. mesela Tekirdağ’ı çok seviyorum ama yüksek deprem bölgesi diye gidip yerleşemiyoruz Bile bile lades gibi geliyor bana.Aklımızda olsun canım
Deprem heryer de canım. İstanbulda yaşamadığım depremi Urfa da yaşıyorum. Rüyamda bile deprem oluyor görüyorum ülkemizin kaçınılmazı deprem malesef
Öyle canım. Marmara bölgesi zaten sıkıntılı, deprem bölgesi. İnsan korkuyor ama yapacak bişey yok. Olacagın önüne geçilmiyor.Maalesef canımın içi öyle ama ben çok korktuğum için herhalde ilk bunu düşünüyorum. mesela Tekirdağ’ı çok seviyorum ama yüksek deprem bölgesi diye gidip yerleşemiyoruz Bile bile lades gibi geliyor bana.
Ama batı başka oluyor canımBizim ilk tercih Urfa idi ikinci Siirt. Urfa çıktı
Hayırlısı nevoş. Yazdıklarımız zaten çevre iller. Hangisi çıkarsa artık :)Ama batı başka oluyor canım
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinÖyle canım. Marmara bölgesi zaten sıkıntılı, deprem bölgesi. İnsan korkuyor ama yapacak bişey yok. Olacagın önüne geçilmiyor.
Amin canım benimAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Konya'ya gel cano Konya'yaHayırlısı nevoş. Yazdıklarımız zaten çevre iller. Hangisi çıkarsa artık :)
Siz ne yazmıştınız batı dönüşünde :)
İlk sıralara yazılmışım ne yapayımKomşumu çalmaya çalışma
Canim bugun çok başım ağrıyor telefonu birakip yattim sagol
Taam bebeğim ınş, elimden geleni yapıyorumValla bitmez amaan demek gerek bazen sende düşünüp durma bişeyleri ansiyete falan unut buseyleri
Hııııııı, sanki koca şehirde seninle oynayacak buraya gelirse küçük yer. 5 dk sürmez komşuluğa gitmemİlk sıralara yazılmışım ne yapayım
Sanada geçmiş olsun canım 2kahve 2 hap içtim bendeBenim de başım geçmedi
Biz doğudan sonra ilk Antep yazmıştık.Ama Gaziantep'in "G" sini yazsan oraya çıkarHayırlısı nevoş. Yazdıklarımız zaten çevre iller. Hangisi çıkarsa artık :)
Siz ne yazmıştınız batı dönüşünde :)
30 dk da Kocaeli, 1 saatte İstanbul’a gidersin buradanCovid var zaten, çok da gezemezsin Öyle haldır haldur. Öyle büyük şehirlerde bi yerden bi yere gitmek ohooooo kim bilir kaç saat sürer. 1 saatte ilçe değiştirirken Bizim burda 1 saatte il değiştirirsin
Aynen oyle çok doğru , sinav yuzunden bile kaç ayımı rezil ettim ben kendimeİnsanları umursamayı bırakın.
Olayları umursamayın.Her şeyin bir nedeni vardır.
Sanki dünyada bir tek sıkıntı sizde herkes çok mutlu
Geçmişler olsun kuzumSanada geçmiş olsun canım 2kahve 2 hap içtim bende
Burdan da İstanbul en fazla 1 saat 15 dk filan sürüyor30 dk da Kocaeli, 1 saatte İstanbul’a gidersin buradan
Ne gerek varYeniden başlamak lazımOlmazsa demek böyle hayırlıymış derizAynen oyle çok doğru , sinav yuzunden bile kaç ayımı rezil ettim ben kendime