Yalnız resmen 1 laf edip 1000 ah işittin nevoşO zaman işte veya evde olduğunu bu şekilde anlamış olacağız:)
Maşaallah canım inşaallah hep yerinde kalırsınAyyyyynnneeennçok şükür şu an çok rahat yerdeyim. Nazar değmesin çok konuşmak istemiyorum büyüsü bozulmasın diye evva Geçen hafta inanmadı ya işte olduğuma, öyle rahatım
Bende de aynı sorun var.
Zekâ küpüİşteyken daha çok katılıyorumkocam laf söylüyor telefon elimden düşmüyormuş diye Gerçekten telefon uyarı veriyor günlük ekrana bakma saatiniz 8 saat diye ben de işteyken PC’den giriyorum böylece kocam da laf söylemiyor çünkü görmüyor
BendeeeBen buradayım
Yoğun olduğun belli oluyor pek göremiyorum seni:)Bugün annemler de akşam 8’de gitti bizden. sabah 9’dan akşam 8’e kadar birlikteydik. 1-2 hastaneye gittik. Arada ben de kadın doğuma muayene oldum. Alışveriş, yemek oturmak derken 12 saatimiz birlikte geçti. Çok yoruldum. yarın da kayınvalide ve görümce ile Kırklareli’ne gideceğiz sabahtan. 8’de kalkıcaz. Eve gelişimiz kaç olacak bakalım
Amin çok aminMaşaallah canım inşaallah hep yerinde kalırsın
Ne sandın kızım. Beyin bedavaZekâ küpü
Olsun sıkıntı değilYalnız resmen 1 laf edip 1000 ah işittin nevoşparça parça cevap vermem
Hayırlı geceler
Sen yine girmişsin. Ben şöyle bakıp kaçtım hepYoğun olduğun belli oluyor pek göremiyorum seni:)
Bu sıralar bende öyleyim:)
Bugün bizde ailece yürüyüş yaptık,bağ bahçe gezdik:)Sonra yemek vs...Akşam oldu:)
Ne doluymuşsun be arkadaşAmin çok amin
Ne sandın kızım. Beyin bedava
Ben hep bakıyorum ama zaman bulamıyorum:)Özellere bakıyorum:)Sen yine girmişsin. Ben şöyle bakıp kaçtım hep
Evet bugün beni özelde de çok ihmal ettin nevoşBen hep bakıyorum ama zaman bulamıyorum:)Özellere bakıyorum:)
Bugün dışarı çıkınca onlarada geç baktım:)
Git sarıl yat kocanaGene gidiyorum. Kocam geldi yatağaSizi seviyorum. İyi gecelerrrrrr
Hayırlı geceler canım bende seni seviyorumGene gidiyorum. Kocam geldi yatağaSizi seviyorum. İyi gecelerrrrrr
Sadece seni mi 8 mesaj vardıEvet bugün beni özelde de çok ihmal ettin nevoş
Sadece beni olduğunu bilmek isterdim halbukiSadece seni mi 8 mesaj vardı
Bence buna sevinmen lazım sadece seni bekletmiyorumSadece beni olduğunu bilmek isterdim halbuki
Heee doğru o açıdan bakmamıştım nevoşBence buna sevinmen lazım sadece seni bekletmiyorum