Sohbet etmeyi sevdiğim arkadaşlar diyeyim:)Heee doğru o açıdan bakmamıştım nevoşsekizde yarışmamıydı yoksa
Heh bak buna sevindimSohbet etmeyi sevdiğim arkadaşlar diyeyim:)
Ama en çok seninle sohbet etmeyi seviyorumHeh bak buna sevindim
Yaaaa seni yirim nevoşşşAma en çok seninle sohbet etmeyi seviyorum
Hayırlı geceler
Yaaaa seni yirim nevoşşşbende bende bende
Bu msn ifadelerine sardım da güzel bulduklarımı not a kaydediyorum
Çok tatlılarBu msn ifadelerine sardım da güzel bulduklarımı not a kaydediyorum
Hep evde olunca:)
Mesela bu ben ve eşim
Bizim derdimiz birbirimizle değil de daha çok onun ailesiyle, ondan böyleyiz yani, sağlık olsun elbet rayına oturur her şey zamanlaHep evde olunca:)
Aslında çok hızlı gidiyor nevoşBu ay netin var galiba bitmiyor:)
Aynı şehirde değilsiniz değil mi?Bizim derdimiz birbirimizle değil de daha çok onun ailesiyle, ondan böyleyiz yani, sağlık olsun elbet rayına oturur her şey zamanla
Çok yemiş yaAslında çok hızlı gidiyor nevoş6 günde 5 gb yemişim
Çok şükür değiliz ama oradan bile huzursuz edebiliyor benimkiler(görümcem de var aslında 2 kv var diyebiliriz bende)Aynı şehirde değilsiniz değil mi?
Ne yazık ki ilk yıllar hep öyle:)
Evet canım artık umursamıyorsun:)Hiç umrunda olmuyor:)Bazen karşı taraf bunu hak ettiği için değil de sırf kendini yükten kurtarmak için konuyu kapatıp normale dönmek zorunda kalıyor insan, affediyor yani, kendini özgür bırakmak için. Yine de unutmuyor ama olanları, daha yolun çok başındayız, daha tecrübeli biri olarak söyleseneNevreste yıllar geçtikçe bu üzüldüğüm şeyler çok basit kalacak değil mi
Aynen nevoş, kk götürüyor gerçektenÇok yemiş ya
Hiç umursama canım çok şükür yakın değiller ,eşinde bir zaman gelecek seni daha iyi anlayacak:)Çok şükür değiliz ama oradan bile huzursuz edebiliyor benimkiler(görümcem de var aslında 2 kv var diyebiliriz bende)