Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 2.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    374
  • Anket Kapalı .
Sen bu sıralar hep öylesin :63:
İşteyken daha çok katılıyorum :sus: kocam laf söylüyor telefon elimden düşmüyormuş diye 🤷🏻‍♀️ Gerçekten telefon uyarı veriyor günlük ekrana bakma saatiniz 8 saat diye:eek: ben de işteyken PC’den giriyorum:deli: böylece kocam da laf söylemiyor çünkü görmüyor:KK53:

İşteyken daha çok katılıyorum :sus: kocam laf söylüyor telefon elimden düşmüyormuş diye 🤷🏻‍♀️ Gerçekten telefon uyarı veriyor günlük ekrana bakma saatiniz 8 saat diye:eek: ben de işteyken PC’den giriyorum:deli: böylece kocam da laf söylemiyor çünkü görmüyor:KK53:
O zaman işte veya evde olduğunu bu şekilde anlamış olacağız:)

Ayyyyynnneeenn 😂 çok şükür şu an çok rahat yerdeyim. Nazar değmesin çok konuşmak istemiyorum büyüsü bozulmasın diye 🧿🧿🧿🧿 evva Geçen hafta inanmadı ya işte olduğuma, öyle rahatım 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Konu içine girince yine kaç kişi var,kimler var göremiyorumo_O
Bende de aynı sorun var.

Bugün annemler de akşam 8’de gitti bizden. sabah 9’dan akşam 8’e kadar birlikteydik. 1-2 hastaneye gittik. Arada ben de kadın doğuma muayene oldum. Alışveriş, yemek oturmak derken 12 saatimiz birlikte geçti. Çok yoruldum. yarın da kayınvalide ve görümce ile Kırklareli’ne gideceğiz sabahtan. 8’de kalkıcaz. Eve gelişimiz kaç olacak bakalım 🤷🏻‍♀️

X