- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Gibi gibiIyi miyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gibi gibiIyi miyi geceler
Neyi?Yanlislikla duruma attimya
Baş sagligini
E olsunBaş sagligini
Sil ,bi daha yaz duvarinaYanlislikla duruma attimya
Bende senin durumun altına yazdım hemsoE olsun
Eylul kucagindayken yapamiyorum tekme atiyo tam yaziyodum ama nereye yazdigimi bilmedenE olsun
Olsun,herkes yazmis bosverEylul kucagindayken yapamiyorum tekme atiyo tam yaziyodum ama nereye yazdigimi bilmeden
İyi olmuş hemsomBende senin durumun altına yazdım hemso
Ben buradayımAaaaaa herkes nerde
Ben varla yok arasıyımAaaaaa herkes nerde
Sen bu sıralar hep öylesinBen varla yok arasıyım
İşteyken daha çok katılıyorum kocam laf söylüyor telefon elimden düşmüyormuş diye Gerçekten telefon uyarı veriyor günlük ekrana bakma saatiniz 8 saat diye ben de işteyken PC’den giriyorum böylece kocam da laf söylemiyor çünkü görmüyorSen bu sıralar hep öylesin
O zaman işte veya evde olduğunu bu şekilde anlamış olacağız:)İşteyken daha çok katılıyorum kocam laf söylüyor telefon elimden düşmüyormuş diye Gerçekten telefon uyarı veriyor günlük ekrana bakma saatiniz 8 saat diye ben de işteyken PC’den giriyorum böylece kocam da laf söylemiyor çünkü görmüyor
Ayyyyynnneeenn çok şükür şu an çok rahat yerdeyim. Nazar değmesin çok konuşmak istemiyorum büyüsü bozulmasın diye evva Geçen hafta inanmadı ya işte olduğuma, öyle rahatımO zaman işte veya evde olduğunu bu şekilde anlamış olacağız:)
Bende de aynı sorun var.Konu içine girince yine kaç kişi var,kimler var göremiyorum
Gerçi benim esnekte olduğumu tüm kk biliyor. Her hafta yazıyorum buraya işteyim ya da esnekteyim diyeO zaman işte veya evde olduğunu bu şekilde anlamış olacağız:)
Bugün annemler de akşam 8’de gitti bizden. sabah 9’dan akşam 8’e kadar birlikteydik. 1-2 hastaneye gittik. Arada ben de kadın doğuma muayene oldum. Alışveriş, yemek oturmak derken 12 saatimiz birlikte geçti. Çok yoruldum. yarın da kayınvalide ve görümce ile Kırklareli’ne gideceğiz sabahtan. 8’de kalkıcaz. Eve gelişimiz kaç olacak bakalımO zaman işte veya evde olduğunu bu şekilde anlamış olacağız:)