Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 2.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    374
  • Anket Kapalı .
Sadece zamanla konular değişiyor canım

Evet canım artık umursamıyorsun:)Hiç umrunda olmuyor:)
Kimse ile sorunum yok,eşim bir şey söylese tınlamıyorum.Zaten adam yaptıklarını hatırlamıyor bile
Yani zaman alıyor ama her şey geçiyor:)
Biz de hatırlamasak keşke ya iyi bir şey değil bu kadar kuvvetli hafıza
Sağ olsun hep yanımda oldu, gerçekleri görebilen biri çok şükür, öyle olmasa yanında işim olmazdı inan, ama işte daha yeniyken bu kadar şeyle karşılaşmak yordu sanki 10 yılı devirmişiz bıkkınlığı verdi, inşallah zamanla düzelir her şey, onlar da hatasını anladı gibi görünüyor ama ben inanmıyorum çünkü huzursuzluk seven insanlar değişmez, mesafe koymak en güzeli o yüzden

Biz unutamıyoruz ne yazık ki:)
Yok vallahi benim eşim çokta anlayışlı biri değildi.Çok şeyi yalnız hallettim,çok sorun ve sıkıntı yaşadım:)
Ama geçiyor:)
Benim şimdi kvlerle aram çok iyi:)Dediğin gibi bir mesafe koyunca onlar geri adım atıyor.İnan 3 günde bir arıyor ne yapıyorsun diye ben çok aramam:)
Eşim bende şunu anladı ben haksızlığı sevmiyorum.Sorun çıkaran,hata yapan benim annem bile olsa resti çekerim.
Yani benimki cici seninki değil olmuyor:)

Şimdi iyi davranmalarının da bi değeri olmuyor insanın gözünde değil mi önceden yaşattıkları yüzünden. Ya da ben mi abartıyorum. Annem de bu kırgınlığın zamanla geçecek hatta yeniden düzeleceksin bile diyor, ben asla eskisi gibi olmam şöyle böyle diye öfkemi kusarken bu öfken bile geçecek kızım kendin bile şaşıracaksın buna diyor, bilmiyorum nasıl olacak. Keşke en başta iyi niyetimize düzgün karşılık verseler hiç girmesek bu olaylara ama insanoğlu işte herkes çeşit çeşit ve biz çok zıttız karakter olarak, ben de senin gibiyim haksızlığa gelemiyor sessiz kalamıyorum, onlarsa bugün haksızlık yapıp yarın bir şey olmamıs gibi davranılsın istiyorlar aman ne var bunda diye basite indirgiyorlar yaptıklarını bu beni daha da öfkelendiriyor

Yok yok geçiyor:)Ama büyümen gerekiyor ve eşinin müsade vermemesi gerekiyor:)
O elinden geleni yapıyor bunu ailem de gördüğü için içleri rahat, yoksa çoktan ortalık karışmıştı
Ben onun üstüne haksız yere çok gittim ilk tatsızlık yaşandığında mesela, acısını ondan çıkardım yok yere şimdi düşününce üzülüyorum ama ne yapayım ilk defa başıma gelmişti benim de içimdekileri atmam gerekiyordu. Neyseki atlattık o günleri, ikinci kez yaşandığında daha olgun karşıladım, izin vermedim bu kadar etkilemesine bizi, ama etkiliyor işte ne kadar engel olmaya çalışsan da, inşallah 3.sü yaşanmaz çünkü kaldıramam.

Aynen haklı canım bende kendime şaşırıyorum.
Hiç kavgam ,küslüğüm,atışmam olmamıştır.
Ama ben kırılınca uzaklaşıyorum.Kim olursa olsun .Karşıdaki mutlaka anlıyor.Karşımdaki ışık yakınca hemen yumuşuyorum.Hiç kin tutamam.
Sende boşa yıpratma kendini zamana bırak.Çok şükür işin gücün var.

Çok şanslısın eşin seni anlıyor.Bizim öyle 10 yılımız gitti
Sonra değişti.Bence kıymetini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…