- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Iste ilgincYine de onca laf edilmesi garip geldi bana
Taziyeni yap, geç
Yapiyordu evet ..Ama artık ölmüş,faydası yok,ben rahmet diledimAcaba cokmu eziyet yapiyodu esinede artik Allahta yeter diyip aldi
Hemen hemde yargilarlarYargı makineleri
Üzücü evetOrasını Allah bilir. Ben insanlara şaşırıyorum.
Bizim töremizde cenaze evinde dedikodu yapan kocalarılar gibi meftanın ardından atıp tutmak yoktur
Pek severlerHemen hemde yargilarlar
Aaaa oyle deme biz cenaze evine gidip dedikodu yapmayı biliriz milletceOrasını Allah bilir. Ben insanlara şaşırıyorum.
Bizim töremizde cenaze evinde dedikodu yapan kocalarılar gibi meftanın ardından atıp tutmak yoktur
Herkes sütten çıkma ak kasıkAaaa oyle deme biz cenaze evine gidip dedikodu yapmayı biliriz milletce
Gecen koyden zengin bir kadin öldu mezarliga gelen arabalari gormeniz gerekir arabalardan cikan masa sandalyeler kurulan mezarliga masalar bilirsinki cantik verilir burda oturulmus masalara yıginla insan cantik ayran yiyolar muhabbet girlaHerkes sütten çıkma ak kasık
Mefta mezara girmeden hayat normale dönüyor hemso,cok acayip oldu bu insanlarGecen koyden zengin bir kadin öldu mezarliga gelen arabalari gormeniz gerekir arabalardan cikan masa sandalyeler kurulan mezarliga masalar bilirsinki cantik verilir burda oturulmus masalara yıginla insan cantik ayran yiyolar muhabbet girla
Iste vay gidene canimMefta mezara girmeden hayat normale dönüyor hemso,cok acayip oldu bu insanlar
Aynen hemsomIste vay gidene canim
IyimiIyi miyi geceler
Bende emin olamadım filizko
Evet ne gerekvar onları yazmaya şuanYapiyordu evet ..Ama artık ölmüş,faydası yok,ben rahmet diledim
Bende emin olamadım filizko
Buldun mu yeni yarışmacıları kaptan yardımcısı
Dur hele gelceklerBuldun mu yeni yarışmacıları kaptan yardımcısı
BilmemEvet ne gerekvar onları yazmaya şuan