- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 31
Oraya da yolu çok uzun göze alıyorsan git dediler benim öyle karda kayayım macera arayım tarzım yoktur adrenalin sevmem pekRica ederim canımbende bir kez gittim. Geçen gün karacadağa gittik çok güzeldi. Orayı da tavsiye ederim :)
Ağaç yaşken eğilirAy bilmem bakalım büyüyünce görcem anne ben arkadaşımla gezmeye gidiyom derler toz olurlar gibi geliyor
Yolu uzun ama kar görmek istiyorsan iyi bir alternatif bence. Halay çekenler mi dersin kayanlar mı dersinOraya da yolu çok uzun göze alıyorsan git dediler benim öyle karda kayayım macera arayım tarzım yoktur adrenalin sevmem pekama o piknik alanına bayıldık yani, gap 3.etap tan sıkılmaya başlamıştık çok iyi oldu bu alternatif bize sayende
UsengecliktenŞarj aletım cantamda kaldı gidipte almaya üşeniyorum ya neden böyle oldum ben
Üşengeçlik hastalığına tutuldum ben sanırımmUsengeclikten
Hehh simdi yandikÜşengeçlik hastalığına tutuldum ben sanırımm
Silkelenip kendime gelmem gerek yoksaa işler fenaHehh simdi yandik
Şey var mi peki nargile içenlerYolu uzun ama kar görmek istiyorsan iyi bir alternatif bence. Halay çekenler mi dersin kayanlar mı dersin
Tam komedi ya
12 de kutlama yapacağızUyuyimmi simdi ben
Ama daha var12 de kutlama yapacağız
Sen yatAma daha var
Eylül uyumadan sen niye uyuyosun ki dur ben şu eylüle uyumaması konusunda bıkac bısey soyleyeyımUyuyimmi simdi ben
Yatayim ozamanSen yat
Nevoş havai fişekler olsun yinee12 de kutlama yapacağız
Uyuduki simdiEylül uyumadan sen niye uyuyosun ki dur ben şu eylüle uyumaması konusunda bıkac bısey soyleyeyım
Tamam Fülüz yatsınNevoş havai fişekler olsun yinee
Sabah ola hayr olaSabah tebrikleri kabul edersin