- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Çok çekişmeli öncesinde açıklayamam2saatmi beklicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çekişmeli öncesinde açıklayamam2saatmi beklicez
Beni bekleme bugün gördün halimiKimin ne yaptigini
Senin yardımcılar var çok şükür .Vallahi.kızlar yardım etmese bende yapamazdım.Eski gücüm yok ağır gidiyoruz.Ama iğneden ipliğe her yeri toparladık.Ondan uzadı gerçiKv aramış yazmı geldi ne temizliği diyor
Senin yardımcılar var çok şükür .Vallahi.kızlar yardım etmese bende yapamazdım.Eski gücüm yok ağır gidiyoruz.Ama iğneden ipliğe her yeri toparladık.Ondan uzadı gerçiKv aramış yazmı geldi ne temizliği diyor
Vallaaa yaaa offfÇok çekişmeli öncesinde açıklayamam
Oooh elinize saglık nevooşşMutfak bitti şükürHatta 2 gün sürdü
Aman gördüm haliniBeni bekleme bugün gördün halimi
Allah iyilik versin canım benim bende aynı işte şükürIyiyim canim sen nasilsin
Sağol canımOooh elinize saglık nevooşş
Aynen şimdi baktım da kuzum ama dur bakalım 2 saatte neler olur nelerAllah iyilik versin canım benim iyi düşün sen yaparsın ❤ benimki ıslak gibi
Doğru diyorsun baya idare eder siziUzaktan bile olsa okul olunca iş yapamıyoruz.Ondan şimdi yaptık bize bayağı bir gider.
Aynen rahat olmak lazım
Nasıl alıştırırsan öyle canımNevreste 2 kızım var umarım ilerde temizliğe yardım ederler
Belki bu sefer olurAynen şimdi baktım da kuzum ama dur bakalım 2 saatte neler olur neler
Doğru diyorsun baya idare eder sizi
Bi de böyle deneyim sultanım ya
Biri çok Temiz biri pasaklıNasıl alıştırırsan öyle canım
Bizimde öyleAma ikiside yapınca çok iyi toparlarlar.Biri çok Temiz biri pasaklı
Hayırlısı canım benimAynen şimdi baktım da kuzum ama dur bakalım 2 saatte neler olur neler
Doğru diyorsun baya idare eder sizi
Bi de böyle deneyim sultanım ya
Rica ederim canım bende bir kez gittim. Geçen gün karacadağa gittik çok güzeldi. Orayı da tavsiye ederim :)C A N O komşuu ben sana teşekkür etmeyi unuttum geçen kar yağdığında komşular gitti diye bahsettin ya gölpınar mıydı adı biz oraya gitmemiştik hiç La Foresta ya yakınmış aslında. Sen dedikten birkaç gün sonra gittik eşimle bayıldıkkkk, pikniğe de gitmek istiyoruz sonra kısmetse
İnşallahBelki bu sefer olur
Ay bilmem bakalım büyüyünce görcem anne ben arkadaşımla gezmeye gidiyom derler toz olurlar gibi geliyorBizimde öyleAma ikiside yapınca çok iyi toparlarlar.
Pasaklı demiyoruzda relax
Bir oy kalmış aramızdaHayırlısı canım benim