- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Eveett hep kalacakYaaa canımın içi
Kukris kalbimizde
Teşekkür ederim canımEveett hep kalacakama buda güzel olmuş hayırlı olsun
Ohh iyi bi şey kalmamış güle güle kirletinİyiyim canım sen nasılsın
Dün ara vermiştik öyle olunca bugün bitmedi. Bir tek yatak odası ve banyolar kaldı.
Onunda bir günlük işi kaldı
Ne güzel eline sağlık canım ,bende bitirsemMutfak bitti şükürHatta 2 gün sürdü
Cümleten hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar canım benim hoşgeldin nasılsınHayırlı akşamlar güzel hanımlaaaar
Herkes için hayırlı olsun şimdiden2 saat olmadan bitecek oylama
Hoş buldumm evvam iyiyim çok şükür yeni yarışma için ne yapsam diye düşünüyorumHayırlı akşamlar canım benim hoşgeldin nasılsın
Sağol canım o iş kolay hemen kirleniyorOhh iyi bi şey kalmamış güle güle kirletinben de iyiyim şükür idare ediyorumm. Yeni yarışma için konsept düşünüyorum
Iyiyim canim sen nasilsinFülüzüm nasılsın
Ben artık evle kavgamı bitirdim ne yaparsam yapayım kirlenmeye mahkum saldım gittiSağol canım o iş kolay hemen kirleniyor
Sen bulursun
Vallahi.kızlar yardım etmese bende yapamazdım.Eski gücüm yok ağır gidiyoruz.Ama iğneden ipliğe her yeri toparladık.Ondan uzadı gerçiNe güzel eline sağlık canım ,bende bitirsembir sürü ıvır zıvır olunca en zoru o oluyor
Allah iyilik versin canım benimHoş buldumm evvam iyiyim çok şükür yeni yarışma için ne yapsam diye düşünüyorum
Tabi sizin tuzunuz kuru
Kimin ne yaptiginiNeyi bekliyosun
Uzaktan bile olsa okul olunca iş yapamıyoruz.Ondan şimdi yaptık bize bayağı bir gider.Ben artık evle kavgamı bitirdim ne yaparsam yapayım kirlenmeye mahkum saldım gitti
Yaa bu sefer hiç kasmayım diyorum kazanamayınca üzülmemiş olurum emeğime