Yakala hemen bizi devam et burdan ayşomÇok konuşmuşsunuz sizi çenesi düşüklerÜşendim, okuyamadım
Tamam yaaa yatayim benSeni bekliyoruz
Okumuşsun kıvırma şimdiGelmem bunlara nevoooooo
İnanmam ki
Bugün uyuma ne varTamam yaaa yatayim ben
Keske sayfayi bulsamda atsam olanlari☹Gelmem bunlara nevoooooo
İnanmam ki
Tamam yaaa yatayim ben
Kibrit çöplerim kırılana kadar burdayimBugün uyuma ne var
Aynen öylebu resmen.
Kapanışa doğru bir oyda bir oydur verdi ve zirvede bıraktıBir oy kalmış aramızda
Hayret bişey nevoşum ya baska zaman 12 lere kadar durdugu oluyor bugun on bucukta yatcam dıyo önemli gundeAynen öyle
Ben olsam heyecandan uyuyamamHayret bişey nevoşum ya baska zaman 12 lere kadar durdugu oluyor bugun on bucukta yatcam dıyo önemli gundeişte
Napayim ölimmiHayret bişey nevoşum ya baska zaman 12 lere kadar durdugu oluyor bugun on bucukta yatcam dıyo önemli gundeişte
Ben mesela 12 olmadan yataga gırerım uyku pozisyonumu ayarlarım mesela ama buguuun gözlerim fıldır fıldır nedenseBen olsam heyecandan uyuyamam
Git yüzünü yıkaNapayim ölimmi
Daha bugün arkadaşla konuştuk da, sinemaya tiyatroya konsere gidebildiğimiz lokantalarda oturabildiğimiz günleri özledik ya şaka gibiGercekten yaa piknikler tatiller gezşker hayal oldu hep
Yani bugün büyük günBen mesela 12 olmadan yataga gırerım uyku pozisyonumu ayarlarım mesela ama buguuun gözlerim fıldır fıldır nedense
Aynen şuan onlar ne kadar lüks harıka bısey geliyor dimi aynı bende oyle dusundum canım yaaDaha bugün arkadaşla konuştuk da, sinemaya tiyatroya konsere gidebildiğimiz lokantalarda oturabildiğimiz günleri özledik ya şaka gibi
Neden acabaBen mesela 12 olmadan yataga gırerım uyku pozisyonumu ayarlarım mesela ama buguuun gözlerim fıldır fıldır nedense