Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 2.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    374
  • Anket Kapalı .
Vallahi.kızlar yardım etmese bende yapamazdım.Eski gücüm yok ağır gidiyoruz.Ama iğneden ipliğe her yeri toparladık.Ondan uzadı gerçiKv aramış yazmı geldi ne temizliği diyor
Senin yardımcılar var çok şükür .
Bende inan eskiden hepsini bir günde pır pır yapardim şimdi hiç kalkismiyorim öyle.
Bende detaylı girdim evet yaz değilde işte dedim dersler başlamadan bir temizlik olsun iyice

Vallahi.kızlar yardım etmese bende yapamazdım.Eski gücüm yok ağır gidiyoruz.Ama iğneden ipliğe her yeri toparladık.Ondan uzadı gerçiKv aramış yazmı geldi ne temizliği diyor
Senin yardımcılar var çok şükür .
Bende inan eskiden hepsini bir günde pır pır yapardim şimdi hiç kalkismiyorim öyle.
Bende detaylı girdim evet yaz değilde işte dedim dersler başlamadan bir temizlik olsun iyice

Allah iyilik versin canım benim iyi düşün sen yaparsın ❤ benimki ıslak gibi
Aynen şimdi baktım da kuzum ama dur bakalım 2 saatte neler olur neler
Uzaktan bile olsa okul olunca iş yapamıyoruz.Ondan şimdi yaptık bize bayağı bir gider.
Aynen rahat olmak lazım
Doğru diyorsun baya idare eder sizi
Bi de böyle deneyim sultanım ya

Rica ederim canım bende bir kez gittim. Geçen gün karacadağa gittik çok güzeldi. Orayı da tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…