Sağlıkla, aşkla yaş al canımDün doğum günümdu abla kızlar parti varmı diye sormustuda burdan, dün yapamadık bugün kutluyoruz bizde ailecek ondan atayım dedim
Kurban olurum ben sana ama yaaAfiyet olsuuun diyetteyım ben sadece şu üstteki fındık parcalarından 5 tane yıyebılırım
Kukrimimi gördün mü senK
Kukriiiiş kac gundur bulmaya calıstıgım minik senin kızınmııss bayıldım dusununce gözlerden anlamalıydım aslında boncuk boncuk senşnkiler gibi maşallah saglıkla buyusün
Tatlı ablam beniiim çok teşekkür ederimSağlıkla, aşkla yaş al canımDoğum günün kutlu olsun. iyi ki tanımışım seni.
Sağol canım benim amin inşallahK
Kukriiiiş kac gundur bulmaya calıstıgım minik senin kızınmııss bayıldım dusununce gözlerden anlamalıydım aslında boncuk boncuk senşnkiler gibi maşallah saglıkla buyusün
Amoooon yerim ben onu masallah yaaaa sipaaaamSağol canım benim amin inşallah
Onunkilerde evet iri iri benim gözüm biraz elaya kacik sadece hatta o resimdeki turuncu der benim gözlerime
Geçen resim cizmis turuncuya boyamış
Yaaa çok tatlı hayal dünyaları nasıl işte cocukların maşallah amaSağol canım benim amin inşallah
Onunkilerde evet iri iri benim gözüm biraz elaya kacik sadece hatta o resimdeki turuncu der benim gözlerime
Geçen resim cizmis turuncuya boyamış
Gördüm ablaaa harika bişeeyKukrimimi gördün mü senkeske hepinizi aynı karede gorebilseydim ben de
Kacırıyorum gözlerimi zatenKurban olurum ben sana ama yaabende pat diye attım bakma bakma kapat gözünü
Sen beni görmedin mi ablacımKukrimimi gördün mü senkeske hepinizi aynı karede gorebilseydim ben de
MaşallahGördüm ablaaa harika bişeey
Görmedim bebeğim hayalimde de o kadar güzelsin kiSen beni görmedin mi ablacım
Ori de çiçek gibi
Sende benimCanımsıın
Hayırlı gecelerİyi geceler şimdiden kuzular malum net az öpüyorum hepiniziaz konuşun catlatmayin meraktan
Çünkü senin goren gözün güzel ,kalbin güzel canımın içiGörmedim bebeğim hayalimde de o kadar güzelsin ki
Görüşürüz periiim iyi gecelerİyi geceler şimdiden kuzular malum net az öpüyorum hepiniziaz konuşun catlatmayin meraktan