- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Yeter ki yesinler canımBenimkilerde işte ezine,dil peyniri,kaşar seviyorlar:)
Canım bizim peynir her yerde yok ben bu tatta başka peynir yemedim:)Kaşara benzer tadı:)
Hiç yemek nasip olmadı, belki bir gün bulurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter ki yesinler canımBenimkilerde işte ezine,dil peyniri,kaşar seviyorlar:)
Canım bizim peynir her yerde yok ben bu tatta başka peynir yemedim:)Kaşara benzer tadı:)
Heykel sanki seni andırıyorHeykelimiz bile var
Eki Görüntüle 2774893
Bulamadım bulamadım bulamadım bulamadım yarrrBul bakalım
Alınacaksan şaka yapmayalımBeni Mal yerine koydular sanki nevoş? Hani bu da bu kafayla memur olmuş baksana. Allah’ın dingili der gibi
İnşaallah canımYeter ki yesinler canım
Hiç yemek nasip olmadı, belki bir gün bulurum
Oysa 2-3 kişi yorum yapmıştıBulamadım bulamadım bulamadım bulamadım yarrr
Alınacaksan şaka yapmayalım
Evet yorumlarda sınırlandırılmışOysa 2-3 kişi yorum yapmıştı
Heee ben manken oldum, beni yaptılar. Yapan adam sonradan kör oldu “ben daha güzelini yapamam Artık” diyeHeykel sanki seni andırıyor
Bi nebze alınmış olabilirimBulamadım bulamadım bulamadım bulamadım yarrr
Alınacaksan şaka yapmayalım
Ah gülüm beni biliyo teeeee üçe atmışİlk hafta @Oriana @-cantanem- @Elif Eylul , ikinci hafta Nevreste yasminsay @Evva , üçüncü hafta @Calcifer @Dediyy ASSOSyal ilk 3’e girerse belki 4. Hafta ilk üçte olurum
Çağır sor istersen
Nevreste senede kaç tane labne yiyeceğimize pınar mı karar veriyor Ben haftada 2 labne yiyorum desem az ye deyip az mı gönderecek
YakşamlarYaksamlar
Pınar'da gelsinPınar lı aksamlar o zaman
Hello hemsocanYaksamlar
Gelsin gelsin hatta pınar beyazdan bi arkadaş varsa o da gelsin, iki lafın belini kıralımPınar'da gelsin
Aramızda adı pınar olan var o gelsin
O geliyor ama bakıp gidiyorGelsin gelsin hatta pınar beyazdan bi arkadaş varsa o da gelsin, iki lafın belini kıralım
Aaaa gerçekten miiiii kim kim kimO geliyor ama bakıp gidiyor
Aaaa gerçekten miiiii kim kim kim