Patronuma laf soktum yazdım bunu dedi!

Tekrar söylüyorum. Bakın, patronum benim nikah şahidim oh canıma değsin demek istemedim. İnsan kaynaklarından uyarı alırdnız kurumsalda çalışsaydınız dendi, ona istinaden cevap verdim. Ve açık sözlü olmaya hep devam edeceğim, pişmanlığım insan içinde kurmamdı yoksa birebirken yine o cümleyi kurardım. İster kıdem ister paramı veren olsun beni satınalmadılar, içimden ne gelirse konuşurum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim yinede dikkate almaya çalışıcam

Helal olsun çok iyi demişsin. Adam sermaye sahibi diye yaptığı hadsizligi nasıl da küçük görmüşler.
Bizim halk işte böyle zengine aşık. Yaptığın da hadsizlik değil ders verme. Kadına gelince full profesyonellik bekleyenler aynı profesyonelligi patronda görüyor mu ki burada böyle yok is hayatı yok lackalik diyor.
Onu görmezler çünkü o patron.

Yorum için teşekkürler bu da bir görüş

Hah, bende bunu anlamıyorum patrona nasıl bunu söylersin! Aman allahım kıyametler koptu. Arkadaşım patron değil dünyayı kurtaran adam da gelse ben aynısını söylerim çünkü haketti adım laçka oldu, ergen oldu, meziyetsiz oldu, boş boğaz oldu, boğazına düşkün oldu, aç gözlü, görgüsüz oldu... O kişilere cevap verince de sen alttan alttan bana laf soktun oldu.

Yoo yine karakterimi yansıttım içimde kalmamış oldu. Ben özrümü söylediğim laftan değil insan içinden söylediğim için diledim. Aradaki farkı anlamanızı en içten duygularımla dilerim
Demek istediğimi anladığınız vakit hayat çok güzel olacak :)

Bakın ne güzel demişsiniz, "insan içinde söylediğiniz için" dilediniz. Neden, dilinize geleni filtrelemeden, düşünmeden, "açıksözlüyüm ya" diye, geldiği gibi pat diye söylediğiniz için kendinizi bu konuma düşürdünüz.

Yalnız özür dilerken insan içinde söylediğiniz için değil, söylediğiniz cümleden dolayı, haddinizi aştığınız için özür dilemişsiniz patronunuzdan. Keşke ne için özür dilediğinizi patronunuza da açık açık söyleseydiniz.

Açıksözlülüğünüzü yapmadan evvel birazcık kendinize hakim olabilseydiniz, belki birebir aynı kelimelerle, belki başka kelime seçimleriyle özel olarak patronunuza söylerdiniz, özür dilemek zorunda hissetmezdiniz kendinizi.

Şu haliyle yaptığınız açıksözlülük değil patavatsızlık oluyor, nitekim özrünüzü de patavatsızlığınız için diliyorsunuz.

Yani özet olarak ortamlarda herkesin içinde söyleyip tenhada özür dilemek durumunda buluyorsunuz kendinizi :)

Yoo yine karakterimi yansıttım içimde kalmamış oldu. Ben özrümü söylediğim laftan değil insan içinden söylediğim için diledim. Aradaki farkı anlamanızı en içten duygularımla dilerim

Bu yüzden patronuna akşam mesaj attım. Size söylediğim o cümleden dolayı özür dilerim haddimi aştım kalbinizi kırdıysam hakkınızı helal edin dedim.

Yaptığınız şeyin adını "dürüstlük, açık sözlülük" sanıyorsnuz. Size 25 sayfa boyunca insanlar hiç bir şey anlatamamış sanırım. Bakın, açık sözlülük güzel bir özelliktir, ama patavatsızlık kötü bir özelliktir mesela. Siz sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz. Bu kadar insan size aynı şeyi söylüyorsa bir kendinize bakın bence.

Kibar Yorum için teşekkürler. Tenha da değil yüz yüze özür dileyecektim misafiri vardı çıkış saatiydi diğer personeller serviste beni bekliyordu bu yüzden mesaj çekebildim saat 18.00 de (saati belirtiyim sonra kocası olsa boşardım patronuna yürüyor derdim diyorlar) güzel yorumunuzdan sonra patavatsızlık olarak nitelendirdiğiniz açık sözlülüğüme hayatım boyunca devam edeceğim,

Hayatta başarılar.
Sert kayaya çarparsanız bu kadar insanın ne demek istediğini zor yoldan öğrenmiş olursunuz, yapacak bir şey yok.

Bu sizin işiniz ve siz bunun için zaten maaş alıyorsunuz

Paylaşma mecburiyetinde değiller ki.Ayrıca patronlar ve ne kadar saygısız konuşmuşsunuz.Bence cok şanslısınız ki ters tepip sizi herkesin içinde yerin dibine sokmamış.Çok laubali bir ortam.Herkes herkesin yediğinin peşinde saçma

Ahh ahh o patronun yerinde olmak vardı bırak kenara yazmayı direkt üstünü çizerdim
Yorum için teşekkürler. Bu arada ben de kovayım, beni anlamanızı umardım ama tam tersi olmuş. Demekki her kova özelliği aynı değilmiş öğrenmiş oldum sayenizde

Bir gün çıkışınızı verdiklerinde bu pek övündüğünüz açıksözlülüğünüzü yersiniz evde yemek niyetine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…