- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi karabiber38
-
Aynı fikirde Değiliz ama Yorum için teşekkürler,Paatron olsun normal insan olsun hiç farketmez isteyen istediğini istediği yerde yer ve hiç kimseye ikram etmek zorunda da degil tenzzul edip söylemeniz bile çok yanlış. Ben asla söylemezdim dönüp bakmazdım bile yediğine çok mu canım çekti eve giderken iki dilimde olsa kendim alır yerdim sadece patronunzra yok o tatlıdan her yerde satılıyor böyle birşeyi iş yerinde patronlarınıza karşı dile getirmeniz bile çok çirkin bence.
Muhteşem tespitiniz için teşekkürlerGereksiz lakayit bir muhabbet olmuş.calisan biraz daha resmi olmalı isverenle
Siz hayatınızda herşeye böyle önyargıyla mı yaklaşırsınızKonu sahibi bi de patrona msj atıp özür dilemiş bişiler yazmış falan...Eşi de bu ne gece gece dememiştir umarım...Erkek olsam kesin bana yazıyor derdim
Doğru olanı yaptınız:)Yorum için teşekkürler, bende dini ve kültürel yapımızı düşünerek ikramda bulunulmadığına tepki verdim. Diğer insanların yanında laf soktuğum için gelen yorumların desteği ile patronumdan özür diledim
Bana katılan insanları burada görmek ne güzelDoğru olanı yaptınız:)
Gerçekten ya siz laf sokma nedir bilmiyorsunuz ya da herşeye alınıyorsunus. Allah benim cızırtımı vermesin lafı ne zamandır laf sokmak olmuş yada hangi çocuk böyle bir cümleyi kuruyor. Güldürmeyin beni Allah aşkınaburada da aynını yapıyorsunuz, laf sokuyorum sandığınız çocukça cevaplar.
Yok kimse yoktu o anda personel olarak sadece ben vardım dipnot olarak geçelimKoca is yerinde sahsiniza yapilmis bisi deil.Orda o kadar insan susup siz o kelimeyi konusursanizda yazarlar bi kenara gayet normal.
Kavga?Alınmazsanız ve kızmazsanız bir şey sorucam ora anaokulu mu işyeri mi?Tatlı için kavga ediyorsunu da
haklısınız bu yüzden özür diledim bendeEvet görgüsüzlük,evet düşüncesizlik,fakat çalışanlar patronun terbiyesinden sorumlu değildir.
İşçi patron ilşkisi profesyonel bir ilişkidir.
Babam çalışanlarına karşı çok düşünceliydi,onlara ikram etmediği bir nesneyi işyerinde yediği görülmemiştir.
Fakat bu işverenin kendi tercihi olur,itici görünse de laf sokmak vs oda aynı derece de itici bence...
Lütfen karakterime kullanmış olduğunuz kelimelere dikkat edin.Patron, çalışan vs bütün sıfatları bir kenara bırakıyorum. İkram meselesi mal sahibinin insiyatifindedir. Kimse kimseden ikramlık isteyemez. Yaptığınız aç gözlülük ve görgüsüzlük. İncelikten dem vurup durmuşsunuz. Karşıdaki kişiden bu şekilde incelik isteyemezsiniz. İncelik ağızla istenen bir şey değildir. Karşınızdaki kişi size tatlı vermedi diye 1 kere kabaysa siz 3 kere kabasınız. Bilmem anlatabildim mi. İnceliği, nezaketi önce kendiniz öğrenin. Herkes patronunuz kadar yumuşak olmaz, bir gün bir başkası cevabınızı verir, rezil olduğunuzla kalırsınız herkesin içinde.
Siz işsiz kalmak istiyorsunuz anlaşılan. Pozisyonunuz laf sokayım ama maaşımı da almaya devam edeyim kafasına uygun mu? Adam nezaket gösterip ikram edebilirdi, sizden büyük birine kıdem olarak da bu şekilde cevap vermeye hakkınız yok açıkçası. Kurumsal bir yer değil anlaşılan çünkü şimdiye kadar insan kaynaklarından bir uyarı almanız gerekirdi.2 tepsi tatlı geldi antepten, sırf ANTEP diye bizden sakladılar idare de toplam sayımız 10.. dünkü tatlı herkese verilmeyebilirdi sonuçta misafire alınmış ama gözümün önünde kendi yemesi...
Kurumsal bir firmada çalışıyorum dipnot.. Patronda olsa o cevabı verirdim beni yaratandan başka kimseden korkum yoktur, pişmanlığım sadece insan içinde o cümleyi kurmaktı onun içinde nacizane özrümü diledim. Açık sözlülüğümle gönül kazanmış biriyim, uyarı almam gerektiğini söylediğiniz insan kaynakları ve aynı zamanda genel müdür olan kişi nikah şahidimdir.Siz işsiz kalmak istiyorsunuz anlaşılan. Pozisyonunuz laf sokayım ama maaşımı da almaya devam edeyim kafasına uygun mu? Adam nezaket gösterip ikram edebilirdi, sizden büyük birine kıdem olarak da bu şekilde cevap vermeye hakkınız yok açıkçası. Kurumsal bir yer değil anlaşılan çünkü şimdiye kadar insan kaynaklarından bir uyarı almanız gerekirdi.
Ee noldu o göz kırpmalı açıksözlülüğünüzden sonra gidip özür dilediniz sonuçtaÖzgüven demeyelim de açık sözlülük diyelim ona
Siz kurumsal İlişkiler ve özel ilişkileri birbirine karıştırıyorsunuz, sizin nikah şahidiniz olması herkesin içersinde aklınıza estiğiniz gibi konuşmanızı haklı çıkarmaz, kaldı ki yazdım bir kenara diyerek uyarıyı vermiş zaten.Kurumsal bir firmada çalışıyorum dipnot.. Patronda olsa o cevabı verirdim beni yaratandan başka kimseden korkum yoktur, pişmanlığım sadece insan içinde o cümleyi kurmaktı onun içinde nacizane özrümü diledim. Açık sözlülüğümle gönül kazanmış biriyim, uyarı almam gerektiğini söylediğiniz insan kaynakları ve aynı zamanda genel müdür olan kişi nikah şahidimdir.
Yoo yine karakterimi yansıttım içimde kalmamış oldu. Ben özrümü söylediğim laftan değil insan içinden söylediğim için diledim. Aradaki farkı anlamanızı en içten duygularımla dilerimEe noldu o göz kırpmalı açıksözlülüğünüzden sonra gidip özür dilediniz sonuçta
Demek ki "açıksözlüyüm ben dobrayım ben" diye diye diline her geleni söylemek her zaman meziyet olmuyor :)
VeremezdinizPatronun birinin masasinda gozune baka baka tatli yemesi nezaketsiz bir davranış. Ama sizin laf sokma cabaniz Hele birde diger calisanlarin onunde patronu kucuk dusurme cabaniz hadsizlik. Benim calisanim olsaydiniz isinize son verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?