Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88

ne yapıcaz peki diyet yemeği diye :26::26:

evet çok şey var nevroş tavuk salatası
Canım bir çok yemeği daha hafife cevrilip yapıla bilir :26:benim diyetisyen geçmişim olduğu için yani her türlü yemek yapıla bilinir neden olmasın

Evet isyan var.Ben getirmişim zeytin,peynir,salatalık,domates ve galeta.:84:Bir de o sofraya bak.
Diyet yemekleri diyoruz hafif yiyelim artık sen kategoriye uygun davranmışsın bence

ama sen kahvaltı sofrasınıda çok istedin istersen yazı turu atalım bu sefer diyet olursa diğer sefer garanti kahvaltı sofrası olsun yada tam tersi
Canım diyet yemekleri de iyi olur
Kahvaltı sofrasını istenilirse yaparız yoksa hiç bulaşmayalım ama güzel olurdu
yaşamasın

olur bana uyar yanına da kızartma yapar yerim niahahaha

araştırıcam cnaım
Canım diyet yemekleri de iyi olur
Kahvaltı sofrasını istenilirse yaparız yoksa hiç bulaşmayalım ama güzel olurdu

eminim böylede güzel olur ama suda haşlamayıda denemelisin inan çok güzel oluyo

islim kebabınıda böyle yapırdum ama senin tarifin gibi de deneyecem

yaşamasın

olur bana uyar yanına da kızartma yapar yerim niahahaha

Hem yaşamasın diyorsun hem kızartma olsun diyorsun.Yaşasın ama biz kilo verelim öyle yaşasın.

Evet balkonda ayrı bir güzel biz yazları hep balkonda yaparız
Benim psikolojik durumum için bu kategoriyi yapmalıyız

Evet Nevoş senin için yapmalıyız.Gider havanı atarsın.

Kızlar ben kaçtım ustalar yemek bekler hazırlık yapayım görüşürüz

Son düzenleme:
eminim böylede güzel olur ama suda haşlamayıda denemelisin inan çok güzel oluyo

islim kebabınıda böyle yapırdum ama senin tarifin gibi de deneyecem
Tamam o zaman ben de öyle denerim
Hem yaşamasın diyorsun hem kızartma olsun diyorsun.Yaşasın ama biz kilo verelim öyle yaşasın.

Çok teşekkür ediyorum

ben sırf yarışmayı düşündüğümden yoksa biliyosun

Diyet yemekleri diyoruz hafif yiyelim artık sen kategoriye uygun davranmışsın bence

Evet çok uygun oldu:)Ama annem evdeki sarmaları tutuşturdu elime orada yersin diye.Napsam acaba?

Ben de bu saydıkların dışında bir şey yemiyorum
Hafta sonu yapıyorum sadece bakmakla yetiniyorum

Nevoş öyle ömür mü geçer.Haftada bir serbest bana herşey.Hem diyetisyenler de öyle demiyor mu.Ben dinlerim arkadaş onları.

Ben de dün sarma yaptımBenim diyette bulgurlu olunca yiyebiliyorum.Ben de karışık sardım az çok yedim

Sen çok dikkat ediyorsun.Ben canım isterse yiyorum valla.Spor yapıyorum sonra.

Nevoş öyle ömür mü geçer.Haftada bir serbest bana herşey.Hem diyetisyenler de öyle demiyor mu.Ben dinlerim arkadaş onları.

Orası öyle ama benim tatile gitmeden 2 kilo daha vermem lazımSon 2 kilo ve 2 haftam var
Sonra korumaya geçeceğim ve annemin yanında nasıl olacak bilmiyorumDirenmem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…