Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
Diyet yemekleri:KK52:

Canım diyet yemekleri yaparsak zeytinyağlılarda içinde olur.O zaman katılırsın diye düşünüyorum:KK34:

Hah aynen benim kafa bulanık tabi sabah sabah, aynı şey zaten aynen benim de oyum diyet yemeklerine. :KK34:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa nasıl verdın banada soylesene hıı :KK43: komşusu zayıflamaya çalışırken zayıflayan bzden değildir :KK19::KK19::KK60:

Canım dediğim gibi ekmek,hamur işi,kızartma ,pirinç ve en önemlisi şeker yasak:KK34:Ara ara ekmek ve hamur işi yediğim oldu ama kızartma ve tatlı hiç yemedim:KK34:Dondurma dahi yemiyorum:KK9:
Akşam 8-9 dan sonra birşey yemiyorum.:KK31:

O zaman diyet yemekleri yapıyoruz ve bu topicte şuan bulunan herkesi yeni kategoriye yazıyorum:KK60:

diyet fikri benden çıktığına göre beni bu kategorinin isim annesi olarak yaz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: katılıp katılmayacağım meçhul çünkü :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Sebze yemekleri kızartma yapılmadan yapılanlar diyet yemeğidir bence:KK56:Etli taze fasulye:KK28:Güveç:KK28:Benim yaptığım gibi kızartmadan yapılan islim kebabı ve karnıyarık:KK9:

aynen katılıyorum :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Sebze yemekleri kızartma yapılmadan yapılanlar diyet yemeğidir bence:KK56:Etli taze fasulye:KK28:Güveç:KK28:Benim yaptığım gibi kızartmadan yapılan islim kebabı ve karnıyarık:KK9:

Yok ben elektrik alamadım.:KK53:

Canım dediğim gibi ekmek,hamur işi,kızartma ,pirinç ve en önemlisi şeker yasak:KK34:Ara ara ekmek ve hamur işi yediğim oldu ama kızartma ve tatlı hiç yemedim:KK34:Dondurma dahi yemiyorum:KK9:
Akşam 8-9 dan sonra birşey yemiyorum.:KK31:

hamur işi ekmek tarzı şeyler bende yemiyorum zaten ama yine de olmuyor :KK43:

tatlı pek yemiyorum ama dondurma yiyorum sürekli bu da bir taş mıydı kız :KK60:

akşam yemeğinden sonra bende hiç yemek tarzı yemem ya meyve yerim varsa yada dondurma işte :KK30::KK30::KK50:

hamur işi ekmek tarzı şeyler bende yemiyorum zaten ama yine de olmuyor :KK43:

tatlı pek yemiyorum ama dondurma yiyorum sürekli bu da bir taş mıydı kız :KK60:

akşam yemeğinden sonra bende hiç yemek tarzı yemem ya meyve yerim varsa yada dondurma işte :KK30::KK30::KK50:

Demek dondurma yiyorsun:KK20:Ben kahveyi bile şekersiz içiyorum:KK25:
Ben hiçbirşey yemiyorum onlar akşam yediğin en tehlikeli gıdalar:KK30:

Bildiğin minder sporu.:KK9:Dambıllarım,plates lastiğim falan var.Ebru Şallı benden çaldı o hareketleri.:KK1:Ben kendimi bildim bileli onun hareketlerini yaparım.Sadece püflemiyorum işte.:KK9:

Demek dondurma yiyorsun:KK20:Ben kahveyi bile şekersiz içiyorum:KK25:
Ben hiçbirşey yemiyorum onlar akşam yediğin en tehlikeli gıdalar:KK30:

evet iki günde bir falan yerim hep :KK25::KK25:

kahve çay içmiyorum zaten şekerli yediğim başka bişeyde yok :KK14::KK14: meyde mi yemiyim :26:

:KK9:Ben de kahvaltı sofrasını çok istedim ama kabul edilmedi:KK31:Diyet yemekleri için diyet bölümlerinden katılmak isteyenler olur.Onlara fırsat tanıyalım:KK31:

Evet yeni müşteriler kazanmak lazım dimi.:KK60:Ben bu sefer dinleneyim:)

evet iki günde bir falan yerim hep :KK25::KK25:

kahve çay içmiyorum zaten şekerli yediğim başka bişeyde yok :KK14::KK14: meyde mi yemiyim :26:
Yiyebilirsin ama erken saatlerde yemelisin.Akşam 8-9 dan sonra hatta yatmadan 4 saat önce birşey yememelisin:KK34:
Evet yeni müşteriler kazanmak lazım dimi.:KK60:Ben bu sefer dinleneyim:)

Tamam öyle olsun:KK19:

X