- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
Diyet yemekleri
Canım diyet yemekleri yaparsak zeytinyağlılarda içinde olur.O zaman katılırsın diye düşünüyorum
Ben anlamam diyet yemeklerinden.
Hah aynen benim kafa bulanık tabi sabah sabah, aynı şey zaten aynen benim de oyum diyet yemeklerine.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben kafama göre takılıyorum ama karatay yapıyorum sayılır.7 kilo verdim 2 kilo kaldı
Kızlar ben kaçtım ustalar yemek bekler hazırlık yapayım görüşürüz
aa nasıl verdın banada soylesene hııkomşusu zayıflamaya çalışırken zayıflayan bzden değildir
sizin diyetın adı ne
O zaman diyet yemekleri yapıyoruz ve bu topicte şuan bulunan herkesi yeni kategoriye yazıyorum
Sebze yemekleri kızartma yapılmadan yapılanlar diyet yemeğidir benceEtli taze fasulye Güveç Benim yaptığım gibi kızartmadan yapılan islim kebabı ve karnıyarık
Sebze yemekleri kızartma yapılmadan yapılanlar diyet yemeğidir benceEtli taze fasulye Güveç Benim yaptığım gibi kızartmadan yapılan islim kebabı ve karnıyarık
diyet fikri benden çıktığına göre beni bu kategorinin isim annesi olarak yazkatılıp katılmayacağım meçhul çünkü
aynen katılıyorum
Canım dediğim gibi ekmek,hamur işi,kızartma ,pirinç ve en önemlisi şeker yasakAra ara ekmek ve hamur işi yediğim oldu ama kızartma ve tatlı hiç yemedim Dondurma dahi yemiyorum
Akşam 8-9 dan sonra birşey yemiyorum.
Yok ben elektrik alamadım.
hamur işi ekmek tarzı şeyler bende yemiyorum zaten ama yine de olmuyor
tatlı pek yemiyorum ama dondurma yiyorum sürekli bu da bir taş mıydı kız
akşam yemeğinden sonra bende hiç yemek tarzı yemem ya meyve yerim varsa yada dondurma işte
Yok olmaz öyle katılmanı bekliyoruz.Hayırlısı olsun canım katılmayı düşünürsen bekleriz
ne sporu
Demek dondurma yiyorsunBen kahveyi bile şekersiz içiyorum
Ben hiçbirşey yemiyorum onlar akşam yediğin en tehlikeli gıdalar
Ben de kahvaltı sofrasını çok istedim ama kabul edilmedi Diyet yemekleri için diyet bölümlerinden katılmak isteyenler olur.Onlara fırsat tanıyalım
Tamam o zaman anlaştık umarım kabul edilir ve yaparız
Yiyebilirsin ama erken saatlerde yemelisin.Akşam 8-9 dan sonra hatta yatmadan 4 saat önce birşey yememelisinevet iki günde bir falan yerim hep
kahve çay içmiyorum zaten şekerli yediğim başka bişeyde yokmeyde mi yemiyim :26:
Evet yeni müşteriler kazanmak lazım dimi.Ben bu sefer dinleneyim:)