Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
Diyet yemekleri

Canım diyet yemekleri yaparsak zeytinyağlılarda içinde olur.O zaman katılırsın diye düşünüyorum

Hah aynen benim kafa bulanık tabi sabah sabah, aynı şey zaten aynen benim de oyum diyet yemeklerine.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa nasıl verdın banada soylesene hıı komşusu zayıflamaya çalışırken zayıflayan bzden değildir

Canım dediğim gibi ekmek,hamur işi,kızartma ,pirinç ve en önemlisi şeker yasakAra ara ekmek ve hamur işi yediğim oldu ama kızartma ve tatlı hiç yemedimDondurma dahi yemiyorum
Akşam 8-9 dan sonra birşey yemiyorum.

O zaman diyet yemekleri yapıyoruz ve bu topicte şuan bulunan herkesi yeni kategoriye yazıyorum

diyet fikri benden çıktığına göre beni bu kategorinin isim annesi olarak yaz katılıp katılmayacağım meçhul çünkü

Sebze yemekleri kızartma yapılmadan yapılanlar diyet yemeğidir benceEtli taze fasulyeGüveçBenim yaptığım gibi kızartmadan yapılan islim kebabı ve karnıyarık

aynen katılıyorum

Sebze yemekleri kızartma yapılmadan yapılanlar diyet yemeğidir benceEtli taze fasulyeGüveçBenim yaptığım gibi kızartmadan yapılan islim kebabı ve karnıyarık

Yok ben elektrik alamadım.

hamur işi ekmek tarzı şeyler bende yemiyorum zaten ama yine de olmuyor

tatlı pek yemiyorum ama dondurma yiyorum sürekli bu da bir taş mıydı kız

akşam yemeğinden sonra bende hiç yemek tarzı yemem ya meyve yerim varsa yada dondurma işte

Demek dondurma yiyorsunBen kahveyi bile şekersiz içiyorum
Ben hiçbirşey yemiyorum onlar akşam yediğin en tehlikeli gıdalar

Bildiğin minder sporu.Dambıllarım,plates lastiğim falan var.Ebru Şallı benden çaldı o hareketleri.Ben kendimi bildim bileli onun hareketlerini yaparım.Sadece püflemiyorum işte.

Demek dondurma yiyorsunBen kahveyi bile şekersiz içiyorum
Ben hiçbirşey yemiyorum onlar akşam yediğin en tehlikeli gıdalar

evet iki günde bir falan yerim hep

kahve çay içmiyorum zaten şekerli yediğim başka bişeyde yok meyde mi yemiyim :26:

Ben de kahvaltı sofrasını çok istedim ama kabul edilmediDiyet yemekleri için diyet bölümlerinden katılmak isteyenler olur.Onlara fırsat tanıyalım

Evet yeni müşteriler kazanmak lazım dimi.Ben bu sefer dinleneyim:)

evet iki günde bir falan yerim hep

kahve çay içmiyorum zaten şekerli yediğim başka bişeyde yok meyde mi yemiyim :26:
Yiyebilirsin ama erken saatlerde yemelisin.Akşam 8-9 dan sonra hatta yatmadan 4 saat önce birşey yememelisin
Evet yeni müşteriler kazanmak lazım dimi.Ben bu sefer dinleneyim:)

Tamam öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…