Haklısın canımBen de diyetteyim
Hatta diyet bölümünden katılmak isteyenler olabilir.Uzun zamandır yarışma var ve uzun zamandır diyet yapan arkadaşlarımızda var onlar için bir kategori yapabiliriz.
Salata kategorisi değil :26:yemek olarak düşünmek lazım gibi geldi bana :26:ama tabi doyurucu salatalarda var
Hayır kesinlikleBenim için diyet farklı
Ben sadece ekmek,hamur işi ,makarna,pirinç pilavı,kızartma ve tatlı yemiyorum herşey serbestGeriye ne kaldı demeyin çok şey var
Salata kategorisi değil :26:yemek olarak düşünmek lazım gibi geldi bana :26:ama tabi doyurucu salatalarda var
Patlıcan yemeklerinde 5 tarif oldukebap yemekleri çok durgun olur Onu kış sezonunda yaparız
Canım hoşgeldin
Yeni kategori ne olsun
Kahvaltı sofrası:18::18iyet yemekleri
Sen gel ben sana daha güzel sofralar hazırlarım
Tamam yeni kategorimiz ''DİYET YEMEKLERİ ''olsun:13::13:eveeeeet hem değişik diyet yemekleri tarifide öğrenmiş oluruz hemde katılım çok olur diye düşünüyorum
ne yapıcaz peki diyet yemeği diye :26::26:
evet çok şey var nevroştavuk salatası
İsyan var
Hayır kesinlikleBenim için diyet farklı
Ben sadece ekmek,hamur işi ,makarna,pirinç pilavı,kızartma ve tatlı yemiyorum herşey serbestGeriye ne kaldı demeyin çok şey var
Eylül karar ver:84:evet kebap kışın yiyiylir
Kızartmalar mı yapsak yaz da geldi
Hoşbulduk canım.Bilmem mi senin sofralarını söylemen yetti.
Aslında ben kahvaltı hastasıyım.Evde yapacağım zaman bir gece önceden ne yiyeceğimizi planlarım yarın sabah ne yesek diye.Sofra hazırlamak zor gelebilir yarışmacılara.Tek tarife de basit diyebilirler.Zora katılmıyorlar kolaya katılırlar belki:)Ben değişik kahvaltı tarifleri görmeyi çok isterim.Diyet yemekleri de olur aslında.Gerçi ben diyet yemeği yapmam.Ama yapanlara fikir olur.
KIZARTMALAR a ne diyorsunuzEylül karar ver:84:
Sağol canım
Ben de çok severim kahvaltı sofralarını hatta uzun uzun oturup sohbetler etmeyiHafta içi çok fazla birlikte olamadığımız için hafta sonları iyi oluyor
Ben de çok isterim ama zor denildi
Evet diyet bölümünden katılmak isteyenler olabilir belki farklı yarışmacılar görürüzBen de diyet bölümüne link eklemekten korkmam:18:
O benim öğlen yemeğim.
Zeytinyağlılar yapıldı ama tekrar yapabiliriz :44:Tabi istek olursa
Deniz ürünleride yapıldı ve şimdi balık mevsimi bitmek üzere seçenek çok olmaz:26:
Kahvaltı masası zor mu diyorsunAma 1 veya 2 tarif yapılacak oda poğaça börek veya farklı bir süsleme
karnıyarığı bile diyet olarak yapabiliriz patlıcanları yağda kızartmak yerine suda haşlayarak sadece iç harcını hazırlarken çok az zeytinyağı kullanarak ve fırında pişirerek hem çok lezzetli hemde hafif bir diyet yemeği hazırlanabilir mesela ben dün yaptım bu tarifi ve misafirlerimde vardı çok beğendiler
demem o ki diyet denince akla sadece yağsız tuzsuz şeyler gelmemeli çok güzel ve değişik diyet yemekleri var
Eylül karar ver:84:
Sağol canım
Ben de çok severim kahvaltı sofralarını hatta uzun uzun oturup sohbetler etmeyiHafta içi çok fazla birlikte olamadığımız için hafta sonları iyi oluyor
Ben de çok isterim ama zor denildi
Evet diyet bölümünden katılmak isteyenler olabilir belki farklı yarışmacılar görürüzBen de diyet bölümüne link eklemekten korkmam:18:
Diyet yemekleriKIZARTMALAR a ne diyorsunuz
yazık bana
Canım diyet yemekleri yaparsak zeytinyağlılarda içinde olur.O zaman katılırsın diye düşünüyorumZeytinyağlılar olursa ben okeyim.
Doğru gerçi balık sezonu bitti onu geçelim.
Yok caanım 1-2 tarifle kalsak tabii ki bişey değil de, bol rekabetli bi kategori olur sen kal desen de kimse 2 tarifle kalmaz, katılmaz
Keza ben de öyle. Ha olursa katılırım ama. Affetmem
Değişik bişiler düşünmeye çalışıyorum ama gelmiyo aklıma. Ama hafif yaz yemekleri çok kapsamlı değil bence, zeytinyağlılar gibi. Hafif olması için yapılabilecek şeyler aşşa yukarı belli çünkü. Diyet yemeklerle zyağlıların karışımı gibi olur. Takip edeni bol olur.
Bu kez kahvaltı seçilse de diğer ay düşünülebilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam yeni kategorimiz ''DİYET YEMEKLERİ ''olsun:13::13:
Tarif arayıp bulabilirsin
Var tabi
yaşamasınBana da yazık.Yaşasın yemek yemek.
Diyet yemekleri
Canım diyet yemekleri yaparsak zeytinyağlılarda içinde olur.O zaman katılırsın diye düşünüyorum
Ben de bayılırım sohbete.Hele bir de balkondaysak.Ablam da hadi hadi diyip biz yerken önümüzden kahvaltılıkları toplar.
Evet diyet bölümüne link eklemen için bu kategoriyi yapmalıyız.Göğsünü gere gere eklersin artık.