Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
Haklısın canım:KK19:Ben de diyetteyim:KK9:
Hatta diyet bölümünden katılmak isteyenler olabilir.:KK34:Uzun zamandır yarışma var ve uzun zamandır diyet yapan arkadaşlarımızda var onlar için bir kategori yapabiliriz.:KK31:

eveeeeet hem değişik diyet yemekleri tarifide öğrenmiş oluruz hemde katılım çok olur diye düşünüyorum

Salata kategorisi değil :26:yemek olarak düşünmek lazım gibi geldi bana :26:ama tabi doyurucu salatalarda var :KK28:

Hayır kesinlikle:KK56:Benim için diyet farklı:KK52:
Ben sadece ekmek,hamur işi ,makarna,pirinç pilavı,kızartma ve tatlı yemiyorum herşey serbest:KK52:Geriye ne kaldı demeyin çok şey var:KK60:

:KK60::KK60:

ne yapıcaz peki diyet yemeği diye :26::26:

evet çok şey var nevroş:KK52::KK52: tavuk salatası :KK56:

Canım hoşgeldin:KK16:
Yeni kategori ne olsun:KK23:
Kahvaltı sofrası:18::18:KK70:iyet yemekleri:KK52:
Sen gel ben sana daha güzel sofralar hazırlarım:KK19:

Hoşbulduk canım.:KK16:Bilmem mi senin sofralarını söylemen yetti.:KK19:

Aslında ben kahvaltı hastasıyım.Evde yapacağım zaman bir gece önceden ne yiyeceğimizi planlarım yarın sabah ne yesek diye.:KK1:Sofra hazırlamak zor gelebilir yarışmacılara.Tek tarife de basit diyebilirler.Zora katılmıyorlar kolaya katılırlar belki:)Ben değişik kahvaltı tarifleri görmeyi çok isterim.Diyet yemekleri de olur aslında.Gerçi ben diyet yemeği yapmam.Ama yapanlara fikir olur.

Hayır kesinlikle:KK56:Benim için diyet farklı:KK52:
Ben sadece ekmek,hamur işi ,makarna,pirinç pilavı,kızartma ve tatlı yemiyorum herşey serbest:KK52:Geriye ne kaldı demeyin çok şey var:KK60:

karnıyarığı bile diyet olarak yapabiliriz patlıcanları yağda kızartmak yerine suda haşlayarak sadece iç harcını hazırlarken çok az zeytinyağı kullanarak ve fırında pişirerek hem çok lezzetli hemde hafif bir diyet yemeği hazırlanabilir mesela ben dün yaptım bu tarifi ve misafirlerimde vardı çok beğendiler :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

demem o ki diyet denince akla sadece yağsız tuzsuz şeyler gelmemeli çok güzel ve değişik diyet yemekleri var :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

evet kebap kışın yiyiylir :KK39::KK39:

Kızartmalar mı yapsak yaz da geldi :KK28::KK28:
Eylül karar ver:84:
Hoşbulduk canım.:KK16:Bilmem mi senin sofralarını söylemen yetti.:KK19:

Aslında ben kahvaltı hastasıyım.Evde yapacağım zaman bir gece önceden ne yiyeceğimizi planlarım yarın sabah ne yesek diye.:KK1:Sofra hazırlamak zor gelebilir yarışmacılara.Tek tarife de basit diyebilirler.Zora katılmıyorlar kolaya katılırlar belki:)Ben değişik kahvaltı tarifleri görmeyi çok isterim.Diyet yemekleri de olur aslında.Gerçi ben diyet yemeği yapmam.Ama yapanlara fikir olur.

Sağol canım:KK19:
Ben de çok severim kahvaltı sofralarını hatta uzun uzun oturup sohbetler etmeyi:KK56:Hafta içi çok fazla birlikte olamadığımız için hafta sonları iyi oluyor:KK56:
Ben de çok isterim ama zor denildi:KK31:
Evet diyet bölümünden katılmak isteyenler olabilir belki farklı yarışmacılar görürüz:KK56:Ben de diyet bölümüne link eklemekten korkmam:18::KK60:

Ben de çok severim kahvaltı sofralarını hatta uzun uzun oturup sohbetler etmeyi:KK56:Hafta içi çok fazla birlikte olamadığımız için hafta sonları iyi oluyor:KK56:
Evet diyet bölümünden katılmak isteyenler olabilir belki farklı yarışmacılar görürüz:KK56:Ben de diyet bölümüne link eklemekten korkmam:18::KK60:
KIZARTMALAR a ne diyorsunuz :KK23::KK23::KK23::KK52::KK52:
O benim öğlen yemeğim.:KK9:

yazık bana :KK25::KK25::KK53:

Zeytinyağlılar yapıldı ama tekrar yapabiliriz :44:Tabi istek olursa:KK31:
Deniz ürünleride yapıldı ve şimdi balık mevsimi bitmek üzere seçenek çok olmaz:26:
Kahvaltı masası zor mu diyorsun:KK59:Ama 1 veya 2 tarif yapılacak oda poğaça börek veya farklı bir süsleme:KK56:
524586_580610705299078_779441326_n.jpg

Zeytinyağlılar olursa ben okeyim.
Doğru gerçi balık sezonu bitti onu geçelim.
Yok caanım 1-2 tarifle kalsak tabii ki bişey değil de, bol rekabetli bi kategori olur sen kal desen de kimse 2 tarifle kalmaz, katılmaz :KK34:
Keza ben de öyle. Ha olursa katılırım ama. Affetmem :KK16:

Değişik bişiler düşünmeye çalışıyorum ama gelmiyo aklıma. Ama hafif yaz yemekleri çok kapsamlı değil bence, zeytinyağlılar gibi. Hafif olması için yapılabilecek şeyler aşşa yukarı belli çünkü. Diyet yemeklerle zyağlıların karışımı gibi olur. Takip edeni bol olur. :KK16:
Bu kez kahvaltı seçilse de diğer ay düşünülebilir :KK34:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

karnıyarığı bile diyet olarak yapabiliriz patlıcanları yağda kızartmak yerine suda haşlayarak sadece iç harcını hazırlarken çok az zeytinyağı kullanarak ve fırında pişirerek hem çok lezzetli hemde hafif bir diyet yemeği hazırlanabilir mesela ben dün yaptım bu tarifi ve misafirlerimde vardı çok beğendiler :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

demem o ki diyet denince akla sadece yağsız tuzsuz şeyler gelmemeli çok güzel ve değişik diyet yemekleri var :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Canım ben karnıyarığı patlıcanları tepsiye diziyorum üzerine fırça ile yağ sürüyorum sonra fırına inan kızartılmış gibi kızarıyor. sonra iç malzemesini az ile yapıyorum ve içini doldurup pişiriyorum.Çok hafif ve lezzetli oluyor tavsiye ederim:KK34:
İslim kebabını da hep öyle yaparım:KK34:
Diyette olduğum için değil böyle daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum yıllardır böyle yaparım:KK56:

Ben de bayılırım sohbete.Hele bir de balkondaysak.Ablam da hadi hadi diyip biz yerken önümüzden kahvaltılıkları toplar.:KK9:

Evet diyet bölümüne link eklemen için bu kategoriyi yapmalıyız.:KK53:Göğsünü gere gere eklersin artık.:KK60:

KIZARTMALAR a ne diyorsunuz :KK23::KK23::KK23::KK52::KK52:

yazık bana :KK25::KK25::KK53:
Diyet yemekleri:KK52:
Zeytinyağlılar olursa ben okeyim.
Doğru gerçi balık sezonu bitti onu geçelim.
Yok caanım 1-2 tarifle kalsak tabii ki bişey değil de, bol rekabetli bi kategori olur sen kal desen de kimse 2 tarifle kalmaz, katılmaz :KK34:
Keza ben de öyle. Ha olursa katılırım ama. Affetmem :KK16:

Değişik bişiler düşünmeye çalışıyorum ama gelmiyo aklıma. Ama hafif yaz yemekleri çok kapsamlı değil bence, zeytinyağlılar gibi. Hafif olması için yapılabilecek şeyler aşşa yukarı belli çünkü. Diyet yemeklerle zyağlıların karışımı gibi olur. Takip edeni bol olur. :KK16:
Bu kez kahvaltı seçilse de diğer ay düşünülebilir :KK34:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım diyet yemekleri yaparsak zeytinyağlılarda içinde olur.O zaman katılırsın diye düşünüyorum:KK34:

Tamam yeni kategorimiz ''DİYET YEMEKLERİ ''olsun:13::13:

Tarif arayıp bulabilirsin:KK34:
Var tabi:21:

ama sen kahvaltı sofrasınıda çok istedin istersen yazı turu atalım bu sefer diyet olursa diğer sefer garanti kahvaltı sofrası olsun yada tam tersi:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Ben de bayılırım sohbete.Hele bir de balkondaysak.Ablam da hadi hadi diyip biz yerken önümüzden kahvaltılıkları toplar.:KK9:

Evet diyet bölümüne link eklemen için bu kategoriyi yapmalıyız.:KK53:Göğsünü gere gere eklersin artık.:KK60:

Evet balkonda ayrı bir güzel biz yazları hep balkonda yaparız:KK56:
:KK60:Benim psikolojik durumum için bu kategoriyi yapmalıyız:KK14::KK60:

X