Ben öleyim o zaman.6.katilisim ve doğru dürüst oy almiyorum.Ama bak önümüzdeki kategoriyi düşünüyorum.
ahahha dostum benim ya kader ortağım kıyamam sana gönülden 1000000000000000000 veriyorum tepe tepe kullan değil cookplus ne pluslardan hediyeller gelir
Aus a 9 puan verdim sana 10 , ordan anla iste.Bunak diye kirmak istemedim kendisini.
Ooooo çok bonkormussun canim.Tesekkur ederim.
neyse kızlar size açıklayım herşeyi biz adrayla sizin gözünüzü korkutmak için katıldım önemli olan dedik yarışamya heyecan gelsin yoksa birincilik kimin umrunda
kimse bana bonkor olmuyo adraaaaaaaaaaaaaaaaa
Tabiki.
Boşver ya.Yarisma bahane yemekler şahane.
Eğlence ve yeni birşeyler öğrenme yeterli geliyor birde umut hiç bitmiyorBen öleyim o zaman.6.katilisim ve doğru dürüst oy almiyorum.Ama bak önümüzdeki kategoriyi düşünüyorum.
Çok teşekkür ederizneyse kızlar size açıklayım herşeyi biz adrayla sizin gözünüzü korkutmak için katıldım önemli olan dedik yarışamya heyecan gelsin yoksa birincilik kimin umrunda
Boşver ya.Yarisma bahane yemekler şahane.
Eğlence ve yeni birşeyler öğrenme yeterli geliyor birde umut hiç bitmiyor
Çok teşekkür ederizRenk kattınız Ben hepinize 10 puan verdim
ama onun dışında benim bi artım var dimi sne içli köfteyi çok seviyon komşularınada yapıyon hatta gördüm
Seviyorum canımYapmaz mıyım
Eşim patatesli içli köfteyi çok sever
Benim oy kullanmam çok zor seçim yapamıyorum:18:
Ah canım keşke 3-5 oyum olsa biri kesin seninyaa ben ablamın neler sevip sevmedğini iyi bilirim
yok abla oy amaçlı değil şakasına dedim valahha
iyi geceler ............
Ah canım keşke 3-5 oyum olsa biri kesin senin