- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.889
- 43
bu topik beni acıktırıyor cok fena. dişlerimi fırcaladım bir de gidip yiyemem de
yemeklere bakıp doysam keşke
Acıktırmaz mı ne güzel patates yemeklerimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu topik beni acıktırıyor cok fena. dişlerimi fırcaladım bir de gidip yiyemem de
yemeklere bakıp doysam keşke
Çekişme iki kişi arasında.Sen onlara yogunlas Nevos.Ayyy ben buna çok sevindimEki Görüntüle 994875 1. olan arkadaşı ikna edelim kekler olsun kategori
kara kaplı dmeeye gerek yok ben gurur duyuyorum
Çekişme iki kişi arasında.Sen onlara yogunlas Nevos.
Icli kofte de cok guzel gorunuyor. Nasil gozumden kacmis. :26: Iki oyum olsa otekini ona kullanirdim ama en azindan degerlendirme yapabildim (10 point).
Onlarda bugün bu yorumlara katıldılar kekler kabul edilir
İnşallah diyelim o zaman:)
Canım benim uygun bulduğun,katılmak istediğin her kategoride bekliyoruz
İyi ki bana oy verdikten sonra görmüşsün
Icli kofte de cok guzel gorunuyor. Nasil gozumden kacmis. :26: Iki oyum olsa otekini ona kullanirdim ama en azindan degerlendirme yapabildim (10 point).
İyi ki bana oy verdikten sonra görmüşsün
yaaaaaaaa yaaa yaaa banane küstüm bu şimdi mi denir
ühüüü
kimsede beğenmemiş zatii :18:
ablişkom birinicliği aldın gidiyon
bari sonuncu olamyım ühüüüüüü
inşallah ablacım aynı zmanada da sınav çalışıyorum artık mazur göreceğiniz durumlarda olabilir
Ben begendim ama gec gordum icli kofteyi cok severim. Sabah zaten acken oyumu kullandim gozumden kacmis. Uzgunum . :26:
şaka yapıyorum canım benim :)
önemli olan yaptığımın sadce kendim tarafından beğenilmemesi
yaaaaaaaa yaaa yaaa banane küstüm bu şimdi mi denir
ühüüü
kimsede beğenmemiş zatii :18:
Yok tatlım ya patates dolması var önümde koskoca , aaa dur daha ilk günden hiç belli olmuyor o işler , tecrübelerime güven yarın bir bakmışsın oy patlaması yaşamışsın