-
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Bu diyetle 3 günde 5 kilo verebilirsiniz… etkisi patatesin tek başına ödem attırıcı ve bağırsak temizleyici etkisinden geliyor…
not:doktorunuza danışmadan hiç bir diyeti uygulamayın
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
2.Gün:
- 2 bardak yogurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 bardak yogurt
Aksam:
3.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates
Aksam:
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
- 1 bardak yogurt
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.(çiğdemcelezzetler)
Bu diyetle 3 günde 5 kilo verebilirsiniz… etkisi patatesin tek başına ödem attırıcı ve bağırsak temizleyici etkisinden geliyor…
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
Aksam:
2.Gün:
- 2 bardak yogurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 bardak yogurt
Aksam:
3.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates
Aksam:
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
- 1 bardak yogurt
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.(çiğdemcelezzetler)
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
Aksam:
2.Gün:
- 2 bardak yogurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 bardak yogurt
Aksam:
3.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates
Aksam:
- 1 bardak yogurt
Birlikte başlayalım mıı ben inanıyorum bu diyete daha önce ayran diyeti yaptım 2.800 grm verdim.tabi normale döndürdüm.Bunu yapınca bence 4. gün sabah kahvaltı yapıp normal öğren yine patates yoğurt yanında acı biber akşamda salata veya yoğurt bu şekilde yapıcam ben ama arkadaş arıyorum yanımaa :) 5. gün 6 . gün derken düzenli yapmak lazımYapan varmı
Birlikte başlayalım mıı ben inanıyorum bu diyete daha önce ayran diyeti yaptım 2.800 grm verdim.tabi normale döndürdüm.Bunu yapınca bence 4. gün sabah kahvaltı yapıp normal öğren yine patates yoğurt yanında acı biber akşamda salata veya yoğurt bu şekilde yapıcam ben ama arkadaş arıyorum yanımaa :) 5. gün 6 . gün derken düzenli yapmak lazım
Aaa o zaman sen bebişin için sağlık besleneceksin canım :) bende gebe kalmadan atsam kiloların bir kısmını çok iyi olacak yarın mı başlasam acabaaBende yapmstm sonuç pozitif
Ama smdi emziriyorum sırf patates besleyıcı degıl galıba ama sana destek olurum canm
Birlikte başlayalım mıı ben inanıyorum bu diyete daha önce ayran diyeti yaptım 2.800 grm verdim.tabi normale döndürdüm.Bunu yapınca bence 4. gün sabah kahvaltı yapıp normal öğren yine patates yoğurt yanında acı biber akşamda salata veya yoğurt bu şekilde yapıcam ben ama arkadaş arıyorum yanımaa :) 5. gün 6 . gün derken düzenli yapmak lazım
Ne güzel başlamışsın araya haftasonu girdi eşimde evde oldığu için başlayamadım bu sabahda yarım saatte patatesleri haşlayamam diye yapmadım :/ çalışıyorum ben iş yerinde ocak gibi bir imkanım olmadığı için kaldı akşamdan yada sabah çok erken kalkıp haşlamak lazım.En azından ödem atılır ne olmuş sonrasınıda az sıkmak lazım tabii :) bugun senin 2. günü yanı yarın da ben yapıcam inşallahhhhhhPatatesin üzerine bolca zahter döküyorum harıka oluyor. Yoğurduma da bi corba kaşığı nane deneyin :) kalsiyumu double yapın:)
Valla canım ben 80 kilo oldum 60 bana şuan tığ gibi geliyor yapma sen bence sen sağlı beslen ve yürüş yap imkanın varsaa55-60 kilo aralığında başlayıp olumlu sonuç alanlar varmı ? bilgi paylaşabilirlermi ?
Gider gider merak etmeeee ben ayran diyeti ile vermiştim 2.800 grmBenim boyuma göre cok kılo fazlam yok. Yaz hazırlığı işte. İnsanın kendini rahat hissettıgı bir kılo vardır ya ona ulaşmaya çalışıyorum. Bır gunde 1.3 gitti. Bugun ikinci günümdeyim
Bakalım insaallah:) gider:) umutluyum ben tok tutması super ya hiç açlık hissetmiyorum. Boyum 1.70 kılo su an 63 bakalım hedef eskı kilom 58:)
Annecim sağolsun bolca haşladı onlardayken:) geldım evime gerek oldukca tüketiyorum :)Ne güzel başlamışsın araya haftasonu girdi eşimde evde oldığu için başlayamadım bu sabahda yarım saatte patatesleri haşlayamam diye yapmadım :/ çalışıyorum ben iş yerinde ocak gibi bir imkanım olmadığı için kaldı akşamdan yada sabah çok erken kalkıp haşlamak lazım.En azından ödem atılır ne olmuş sonrasınıda az sıkmak lazım tabii :) bugun senin 2. günü yanı yarın da ben yapıcam inşallahhhhhh