Patates Diyeti 3 Günde 5 Kilo!

Ya gerçekten bu dogrumu yapan var mi bende cok istiyorum tatile gidecegim zayiflamak istiyorummm

Boyum 1.70, 76.400ile başladım 73.900e düştüm. Yaptığım 2tane fark vardı. Birinci gün akşam 2degill 1bardak yoğurt yedim. Birde patates ve yoğurdun üzerine hafif pul biber ekledim. 2.3gun yoğurdun içine biraz köri kattım. Ama temelde aynısını yaptım yani. Belki kilo arttıkça verme oranı yükseliyordur. Simdilik 3gunde 2 buçuk kilo vermiş oldum. Bugünde buruksel brokoli fln haslayip adam gibi yarom kilo fln yicem

Patates ve yoğurt kulağa güzel geliyor ilk başta. 3 günde 5 kilo çok efso o kadar olacağını sanmıyorum ama bir iki gün bile yapmak, atıyorum 1.5 kilo bile vermek kardır diye düşünüyorum.

İlk 2-3 günde vücut ödemi atar 2 kilo 3 kilo olabilir ama sonrası önemli. Bu kadar aza indirgeyerek diyet bana mantıklı gelmiyor hiç.

Birlikte başlayalım mıı ben inanıyorum bu diyete daha önce ayran diyeti yaptım 2.800 grm verdim.tabi normale döndürdüm.Bunu yapınca bence 4. gün sabah kahvaltı yapıp normal öğren yine patates yoğurt yanında acı biber akşamda salata veya yoğurt bu şekilde yapıcam ben ama arkadaş arıyorum yanımaa :) 5. gün 6 . gün derken düzenli yapmak lazım

Bende yapmstm sonuç pozitif
Ama smdi emziriyorum sırf patates besleyıcı degıl galıba ama sana destek olurum canm

Birlikte başlayabiliriz yarın sabah canım

Bugun başladım ,su an sanki butun gun yemişim gibi Tok' um... Harfi harfine uydum bakalım. Tek besınle olur mu demeyin patatesin içindeki vitaminler malum. E yoğurt zaten super besleyici:) 3 gun dayanacagım. Neticeyi yazarım inşaallah.

Benim boyuma göre cok kılo fazlam yok. Yaz hazırlığı işte. İnsanın kendini rahat hissettıgı bir kılo vardır ya ona ulaşmaya çalışıyorum. Bır gunde 1.3 gitti. Bugun ikinci günümdeyim

Patatesin üzerine bolca zahter döküyorum harıka oluyor. Yoğurduma da bi corba kaşığı nane deneyin :) kalsiyumu double yapın:)

Patatesin üzerine bolca zahter döküyorum harıka oluyor. Yoğurduma da bi corba kaşığı nane deneyin :) kalsiyumu double yapın:)
Ne güzel başlamışsın araya haftasonu girdi eşimde evde oldığu için başlayamadım bu sabahda yarım saatte patatesleri haşlayamam diye yapmadım :/ çalışıyorum ben iş yerinde ocak gibi bir imkanım olmadığı için kaldı akşamdan yada sabah çok erken kalkıp haşlamak lazım.En azından ödem atılır ne olmuş sonrasınıda az sıkmak lazım tabii :) bugun senin 2. günü yanı yarın da ben yapıcam inşallahhhhhh

Annecim sağolsun bolca haşladı onlardayken:) geldım evime gerek oldukca tüketiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…