Patates Diyeti 3 Günde 5 Kilo!

Merhaba herkese. Ben 16 yaşımdayım lise 2ye gidiyorum ve kilo sorunum var. 2 sene önce 8.sınıftayken 41 kiloydum ve kiloluyum diye habire şikayet ederdim,kıymetini bilemedim sanırsam. Liseye geçtiğimde özellikle ilk yılımda çok kilo aldım. Okul tam gün olduğu için yediklerime hiçbir zaman dikkat edemedim. Sabah kahvaltı etmedim ve o öğünü öğlen yapıp birde üstüne habire hamburger ,köfte ekmek tarzı şeyler tükettim. Servisle evden okula okuldan eve hiç hareket edemedim ve sonuç bu. Aslında çevremdekiler çook fazlam olmadığını söylüyorlar ama zayıf bir insan görünce ne kadar kilolu olduğumun farkına varıyorum. İki yıldır diyet yapmak istiyorum ama bir türlü başlayamadım ve lise 2de o kiloların üzerine daha da kilo aldım. 2 yıl yazları denize gittiğim sayısı bir elin beş parmağını geçmez resmen yaz sezonunu beyaz kapatıyorum. Özellikle göbek bölgemde kilom var ve bacaklarım var. Hani 2 sene önceki şortlarımı denemeye çalışıyorum bileğimden yukarı çıkmıyorlar :KK70: Sokakta uzun tişörtlerle gezerken büstiyer ve kısa şort giymiş insan görünce haliyle kendimi kötü hissediyorum.

İnternetteki diyetleri inceliyorum fakat kendime uygun bir şeyler bulamadım. Özellikle et içeren diyetleri yapmam çok zor çünkü imkanlarım kısıtlı. Bu tarz diyetleri kime sorsam çok sağlıksız olduğunu ve verdiğim kiloları 2 katı şeklinde alacağımı söylediler. Diğer diyetler se sanki bana fayda etmeyecekmiş gibi hissediyorum. Ağustosta çok yakın bir akrabamın düğünü var birde. Nike'nin antrenman kulübüne üye oldum ve spor yapmak istiyorum. Aslında istediğim hem sağlıklı hem de hızlı kilo verebilmek. Ama sanırsam şu an önceliğim "hızlı kilo vermek" oldu. Bu diyet işe yarıyor mu gerçekten? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

bugün başlaadım bakalım patates diyetine, bir aksilik olmazsa hergün bildirimde bulunurum. regl olmam çok etkilemez inşallah bakalım kaç kilo gidecek

Her bünye için farklı farklı etkiler gösterir bence. Yine de denemek lazım ama dayanması zor sanki.

Arkadaşlar bir kac yıl önce bir haberde gösteriyormuş genç kiz zayıflamak için bir hafta boyunca sadece salatalık yemiş ve kiz en sonunda ölmüş miydu neydi çünkü kızın bagirsaklarindan katı madde geçmediği için bağırsakları kurumustu ben 4 gündür gün içerisinde su yarim ekmek yiyorum bazen bunları yemeyip su ve dondurma yiyorum dün akşam kaçırıp ekmeği fazla yedim ama yinede aşırıya kaçmadan dikkat etmeye çalışıyorum sabahtan akşama kadar sadece su içip akşam sadece bir kase dondurma yiyip uyudugumda olmuştu zayıflamak istiyorum amaa çok acıktım çok

kızlar şimdi öğle yemeği olarak 2 patates ve 1 bardak yoğurt yemem gerekiyor ama inanın hiç aç değilim. bu diyette sanırım açlık çok etkilemiyor sadece diğer yiyeceklerin cazibesine katlanmak gerekiyor..

kızlar şimdi öğle yemeği olarak 2 patates ve 1 bardak yoğurt yemem gerekiyor ama inanın hiç aç değilim. bu diyette sanırım açlık çok etkilemiyor sadece diğer yiyeceklerin cazibesine katlanmak gerekiyor..
Sabah öğlen akşam ne yiyip içtiğiniz i yazar misiniz

Sabah öğlen akşam ne yiyip içtiğiniz i yazar misiniz

diyetin 1. gününe tamamen uydum hiç kaçamak yapmadım.. hazır tam yağlı yoğurt kullandım. bunun dışında;

1 saat pilates yaptım
neler içtiğimi de söyleyim 3 litre su içtim dahada içerim. 1 tane sade soda, 1 fincan şekersiz türk kahvesi (spor öncesi), 1 bardak keten tohumu çayı içtim. belki 1 bardakta nescafe içerim :KK70:...

sabah kilo değişimimi bildiririm arkadaşlar

diyetin 1. gününe tamamen uydum hiç kaçamak yapmadım.. hazır tam yağlı yoğurt kullandım. bunun dışında;

1 saat pilates yaptım
neler içtiğimi de söyleyim 3 litre su içtim dahada içerim. 1 tane sade soda, 1 fincan şekersiz türk kahvesi (spor öncesi), 1 bardak keten tohumu çayı içtim. belki 1 bardakta nescafe içerim :KK70:...

sabah kilo değişimimi bildiririm arkadaşlar
Yarın 6. Günü m olacaktı diyete başlayalı yememe dikkat edeli ama çok acıktım bende menemen yapıp ekmekle yedim diyetim yozuldu yarın tekrar başlayacağım ☺☺

kac kkilo verdim bilmiyorum ama bugun 2 gunum ve midemle karnim hafifledi bide ilk gunun aksami ben tavukla hasladim patatesi . gayet basarili dvm

X