- 8 Ekim 2012
- 3.372
- 6.452
- 36
-
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
ben yaptım canım normal kilom 62ydi bu diyeti yapmaya başladığım gün regl şişkinliğiyle 63.5la başladım 3 gün içinde kaçamaklarımda olmasına rağmen 60.8 le bittiBende ancak pazartesi baslayabilcem gelismeleri de yazcam burda
Malesef regl donemimde zor oldu benim icin epey sıkıntılı gecti zaten o yuzden .Bugün başladım ama tam olarak patates diyeti yapmış olmayacam çunkü kendimce uyarlamayı düsunuyorum .Zaten sindirim problemim var sık sık kabızlık yaşayan biriyim birde tam regl dönemime denk geldi ama yine de oyle ya da boyle 5 gunu tamamlıcam 70.5 ile başladım bu sabah sonucu bitince yazcam ve faydasını görursem kendi oluşturdugum diyet listemi de paylaşcam. Görüşmek uzere
Kesin baslarsan bende patatesleri ocağa koyayim birlikte yapalımben de yarın sabah başlayacağım umarım, hadi bakalım :)) bu ara o kadar çok kilo aldım ki en azından ilk günlerde beni motive edecek birkaç kilo kaybı lazım :/
ay olur valla, hem de ne güzel olurKesin baslarsan bende patatesleri ocağa koyayim birlikte yapalım
Bende 58.7leri gördüm ama son 15 gündür cozuttum 62.5 leri görüyorum pizzalar cipsler havada ucusuyo ozaman patatesleri koyuyorum ocağa ben 7de is başı yaptığimdan aksamdan yapıyorum hazırlığıay olur valla, hem de ne güzel olurbeni de zorlayacak bir şey olmuş olur, yoksa bu kafayla ben daha çooook pizza gömerim (
anlaştık öyleyse! benim de bir zamanlar 58'di, bu ara tartılmaya korkuyorum ama büyük ihtimalle 69lara gelmişimdir :/ yarın sabah bi tartılıcam bakalım, öyle başlıcam :))Bende 58.7leri gördüm ama son 15 gündür cozuttum 62.5 leri görüyorum pizzalar cipsler havada ucusuyo ozaman patatesleri koyuyorum ocağa ben 7de is başı yaptığimdan aksamdan yapıyorum hazırlığı
Tmm canım yarin sabah başlıyoruz tartil korkma simdi senden odem de gider çok vericen :))anlaştık öyleyse! benim de bir zamanlar 58'di, bu ara tartılmaya korkuyorum ama büyük ihtimalle 69lara gelmişimdir :/ yarın sabah bi tartılıcam bakalım, öyle başlıcam :))
2 gündür misafir sebebiyle tam uygulayamadım ben yaBen bu sabah basladim 62.5 le pazae günü tartılmış olurum :)
Bende başladım sabah oglen yaptim ama baktım sen yoksun akşamı 2tabak kıymalı makrnayi patlattim2 gündür misafir sebebiyle tam uygulayamadım ben yaama bugün kesin olarak başladım 67.7 ile, hakikaten epey tok tutuyormuş sanki bu ya
ahaha yaa, ben de yazdığım gün güzel güzel uyguladım, hatta ertesi gün 65.8 olarak mı ne kalktım. gel gör ki yine ağzımı tutamadım, iradesizlikten ölücem bu gidişleBende başladım sabah oglen yaptim ama baktım sen yoksun akşamı 2tabak kıymalı makrnayi patlattimbugün 5gunde 5 kilo diyetine başladım ve bozmucam inşallah sende onu yap istersen onunda ilk gün menüsü sade haşlama patates
ayy çok teşekkürler liste içinliste bu canım bende bugün yine başladım kaçamaklarım çok oldu diye bugün patateslerimle şekersiz kahve ve yaşilçayla doldu midem katılırsan beklerim :) ahh o iradesizlik neler çektim inşallah yenilmem bu sefer bıktım hergün yeniden başlamaktan
Rica ederim canimayy çok teşekkürler liste içinbu bana daha uygun gibi duruyor ya, sanırım 3 gün sırf patatese katlanamayacağım çünkü ben istediğiniz kadar yiyebilirsiniz kısmına da ayrıca bayıldım bu ara ne yesem bayılana kadar yiyorum çünkü, ya da bugün olduğu gibi kendime işkence ediyorum hazır hiçbir şey yememişken bugün buna başlayayım ben de o zaman
anladığım kadarıyla tek çeşit sebze olmak zorunda değil di mi ya, ama sabah hangi sebzeleri yediysek öğle ve akşam da öyleRica ederim canimİyi bari iki kisi oldugumuza sevindim bende kısıtlamak bana gore deil ya hepsini yicem yada yemicem bugun patates dolu bigun yarin sebze olacak insallah