Patates Diyeti 3 Günde 5 Kilo!

oda iyimişşş ama ben sıcacık daha çok seviyorum neyse öğlen 2 tane miydi bi tek öğleni soğuk yemiş olurum
Aynen öğlen iki tane:) muvaffak oluruz insaallah. Ben bu uc gun bitince birdaha yapmayı düşünüyorum zararlı olur mu acaba

Aynen öğlen iki tane:) muvaffak oluruz insaallah. Ben bu uc gun bitince birdaha yapmayı düşünüyorum zararlı olur mu acaba
bence yapma yada 15 gün felan ara ver. yarın 3. gün onuda listedeki gibi yap 4. gün sabah sağlam kahvaltı yap yeşilliğe yoğunlaşarak öğlen akşam yine patates ye bencee tabi 5. gün sabah patates öğlen çorba salata akşam yine patates yoğurt yap 6. gün bence saf protein gibi yap bu şekilde yaparsan hem korursun hemde daha hızlı verirsin ben öyle yapıcam inşallahhh

bUGUN KAÇ KİLO VERMİŞ GÖRÜNÜYORSUNN BEN BAŞLADIM BAKALIM HAYIRLISI AMA 2 BARDAK ÇAY İÇTİM MAALESEF :d NEYSE BİŞEY OLMAZZ ÇAY SERBETDE ŞEKER DEĞİL

bUGUN KAÇ KİLO VERMİŞ GÖRÜNÜYORSUNN BEN BAŞLADIM BAKALIM HAYIRLISI AMA 2 BARDAK ÇAY İÇTİM MAALESEF :d NEYSE BİŞEY OLMAZZ ÇAY SERBETDE ŞEKER DEĞİL
Bugun ikinci gun ve iki kılo gitti. Uc günde beş kılo yazmışlar o mübalağa kanımca:) gunde bir kilom gitti ve sporda dahil gunluk yarım saat kırk dakıka spor yapıyorum

Bugun ikinci gun ve iki kılo gitti. Uc günde beş kılo yazmışlar o mübalağa kanımca:) gunde bir kilom gitti ve sporda dahil gunluk yarım saat kırk dakıka spor yapıyorum
Bugün 2. günün değil 3. günün canım 16 nisanda başladın ama şöyle durum var 5 verilmez zaten de 3 garanti bence :) 3 verince gerisi gelir inşallahhh

ben bu diyeti yaptım. 3 kg verdim. vücuttan sadece ödem attığı için diyet sonunda gene aldım kiloları. pardon ödemleri. yani açıkçası yağ yakmıyosunuz

Bu diyete bugün basladim. Olumsuz yorumlar da var faydasini görende. 3gün gb kisa bir süre oldugu icin yapip gormek istiyorum. 72.0 kg ile basladim.
Kahvaltida 1patatesi bitiremedim bile. Yogurdu yedim. Aclik hissetmiyorum suan.
Kabizlik sorunum oldugu icin yesil cay ve form cayi ile desteklicem. Yazabildigim kadar foruma da yazarim

Bugunu soyle ozetliyim
Kahvalti: 1 patates ve 1sb yogurt. (Patatesi bitiremedim. Tok hissettim kendimi)
Ara: form cayi
Ogle: 1 patates ve 1 sb yogurt( 2patates yemem gerekiyordu. Ama canim istemedi)
Ara: form cayi
Aksam: 1minik haslanmis icli kofte ve 1sb yogurtlu semizotu.
Oglen 1 patates eksik yedigim ve aksam 1 sb yogurt yemedigim icin icli kofte yedim.
2lt su ictim. Yemekten sonra 1 saat yuruyus yaptim. Evde bel hareketleri yaptim.
Bugunu kacamaksiz bitirdim.
Aclik sorun degil de hep ayni seyi yemek sıkıntı. Ama sabredicem. 1gün bitti kaldi 2 gun.
Yrn tartilir yazarim

Günaydın. Dün 72kg ile basladim. Bu sabah 70.8kg. 1.gunde 1.2 gitti. Gayet iyi.
2.gun kahvalti yogurt. Güne yogurdumu yiyerek basladim. Umarim bugünü de kacamaksz bitiririm

2.gun de bitti.
Kahvalti: 1 sb yogurt.
Ara: yok
Öğle:1patates, 1domates ve 1sb yogurt( ogle 2 patates vardi.ben 1 yedim. Midem yandigi icin yaninda domates yedim.
Ara: 5 6 cubuk kraker
Aksam: 1/2 fironda cipura ve salata.
Aksam 3 4 cilek.
Evde bel karin hareketleri yaptim

Sabah wc yok tartildim. Kilom 70.5. Yani 300 gram gtmis. Dune gore az. Tamamen uysaydım ve tuvalete girebilseydim daha fazla verirdim.
3.gune devam etmicem. Sabrederim dedim ama olmuyo. 3 ten sonra kaslarim agrimaya ve halsiz kalmaya basladim. Ayni besinleri yiyip durmak kapana kisilmis hissi gerdi bana. Ayni kaloriyi farkli besinler yiyerek de alabilirim diye dusunuyorum.
3gun tamamen uyup sabreden eminim 3kilo verir. Yapacak olan arkadaslara basarilar

Merak edenler için;
Dün başladım bu diyete ilk günümde sadece 1 patates yiyebildim yoğurtları normal tükettim, 1 saat tempolu yürüyüş yaptım 2,5 lt suyumu tükettim.
Dün tartı: 96.8 bugün 95.9 yani 900 gr iyi ama beklentim daha yüksekti doğrusu :/
Bugün devam ediyorum açlık hissetmiyorum çünkü kendimi çok şartladım :)
bugün ve yarını tamamladıktan sonra tekrar sonuçları yazacağım.

Cok dogruu

ben bugün başladım kızlar normalde zaten diyet yapıyorum kilo verme durduğundan arada vücut şaşırtmak niyetiyle deniyorum hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…