- 23 Mayıs 2010
- 245
- 266
-
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
5 kilo verilmeyeck bi kilo gibi görünüyor valla :) hırs yap kendine bence :):):):Bakalım insaallah:) gider:) umutluyum ben tok tutması super ya hiç açlık hissetmiyorum. Boyum 1.70 kılo su an 63 bakalım hedef eskı kilom 58:)
oda iyimişşş ama ben sıcacık daha çok seviyorum neyse öğlen 2 tane miydi bi tek öğleni soğuk yemiş olurumAnnecim sağolsun bolca haşladı onlardayken:) geldım evime gerek oldukca tüketiyorum :)
Aynen öğlen iki tane:) muvaffak oluruz insaallah. Ben bu uc gun bitince birdaha yapmayı düşünüyorum zararlı olur mu acabaoda iyimişşş ama ben sıcacık daha çok seviyorum neyse öğlen 2 tane miydi bi tek öğleni soğuk yemiş olurum
bence yapma yada 15 gün felan ara ver. yarın 3. gün onuda listedeki gibi yap 4. gün sabah sağlam kahvaltı yap yeşilliğe yoğunlaşarak öğlen akşam yine patates ye bencee tabi 5. gün sabah patates öğlen çorba salata akşam yine patates yoğurt yap 6. gün bence saf protein gibi yap bu şekilde yaparsan hem korursun hemde daha hızlı verirsin ben öyle yapıcam inşallahhhAynen öğlen iki tane:) muvaffak oluruz insaallah. Ben bu uc gun bitince birdaha yapmayı düşünüyorum zararlı olur mu acaba
bUGUN KAÇ KİLO VERMİŞ GÖRÜNÜYORSUNN BEN BAŞLADIM BAKALIM HAYIRLISI AMA 2 BARDAK ÇAY İÇTİM MAALESEF :d NEYSE BİŞEY OLMAZZ ÇAY SERBETDE ŞEKER DEĞİLAynen öğlen iki tane:) muvaffak oluruz insaallah. Ben bu uc gun bitince birdaha yapmayı düşünüyorum zararlı olur mu acaba
Bugun ikinci gun ve iki kılo gitti. Uc günde beş kılo yazmışlar o mübalağa kanımca:) gunde bir kilom gitti ve sporda dahil gunluk yarım saat kırk dakıka spor yapıyorumbUGUN KAÇ KİLO VERMİŞ GÖRÜNÜYORSUNN BEN BAŞLADIM BAKALIM HAYIRLISI AMA 2 BARDAK ÇAY İÇTİM MAALESEF :d NEYSE BİŞEY OLMAZZ ÇAY SERBETDE ŞEKER DEĞİL
Bugün 2. günün değil 3. günün canım 16 nisanda başladın ama şöyle durum var 5 verilmez zaten de 3 garanti bence :) 3 verince gerisi gelir inşallahhhBugun ikinci gun ve iki kılo gitti. Uc günde beş kılo yazmışlar o mübalağa kanımca:) gunde bir kilom gitti ve sporda dahil gunluk yarım saat kırk dakıka spor yapıyorum
Hatlar karışmış benımBugün 2. günün değil 3. günün canım 16 nisanda başladın ama şöyle durum var 5 verilmez zaten de 3 garanti bence :) 3 verince gerisi gelir inşallahhh
Cok dogruuHangi diyeti araştırsam,başlayanların yorumlarına bakıyorum,ilk gün herkes coşuyor:)sonra bir daha izine rastlanamıyor:):)bende yarım bırakırım bazen diyetleri ama benim en çok güldüğüm de şu sağlıksız bulan arkadaşlar
Kilolu olmak çok sağlıklıymış gibi....ailemizdeki büyüklerimize bir baksak herkes şişman ve en az 1tane hastalıkları var...tansiyon,şeker,kolesterol...sadece sağlıklı yaşlanmak adına bence kilo vermeliyiz...yabancılara bir bakın,70li yaşlarda torunlarıyla parklarda koşturuyorlar,bizimkilerde hamur yemekten 50li yaşlarda of poff
Her konuda yabancı özentiliğine,karşıyım ama kilo konusunda avrupalıları takdir ediyorum...tabiki onlardada kilolu var ama azınlık şişman ....