- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 37
-
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Merakla bekliyorum sizde etkili olursa bende başlayacağım ☺☺3 gün detoks amacıyla yapılabilir bence 66.6 kiloyum 3. günün sonunda bildirimde bulunucam bende :)
Merakla bekliyorumbugün başlaadım bakalım patates diyetine, bir aksilik olmazsa hergün bildirimde bulunurum. regl olmam çok etkilemez inşallah bakalım kaç kilo gidecek
Sabah öğlen akşam ne yiyip içtiğiniz i yazar misinizkızlar şimdi öğle yemeği olarak 2 patates ve 1 bardak yoğurt yemem gerekiyor ama inanın hiç aç değilim. bu diyette sanırım açlık çok etkilemiyor sadece diğer yiyeceklerin cazibesine katlanmak gerekiyor..
Sabah öğlen akşam ne yiyip içtiğiniz i yazar misiniz
Yarın 6. Günü m olacaktı diyete başlayalı yememe dikkat edeli ama çok acıktım bende menemen yapıp ekmekle yedim diyetim yozuldu yarın tekrar başlayacağım ☺☺diyetin 1. gününe tamamen uydum hiç kaçamak yapmadım.. hazır tam yağlı yoğurt kullandım. bunun dışında;
1 saat pilates yaptım
neler içtiğimi de söyleyim 3 litre su içtim dahada içerim. 1 tane sade soda, 1 fincan şekersiz türk kahvesi (spor öncesi), 1 bardak keten tohumu çayı içtim. belki 1 bardakta nescafe içerim...
sabah kilo değişimimi bildiririm arkadaşlar
diyetten önce 66.1 çıkmıştım. 1. günün sonunda 65.3 çıktım.. 1 günde 800gr vermiş bulunmaktayım....
89 kilodan nasil indin 65 e
karatay diyeti yaptım.. ve spor olarak pilates.. hazır hiçbirşey yemedim 4 ay sürdü 24 kiloyu vermek.
Bu patates diyeti sizde nasıl sonuç verdi yazabilir misiniz rica etsem
vucuttaki odemi ve sisligi aldi bende midem inanilmaz derecede gogsumu bile gecmiati siskinlikte 2 gunluk patates diyetiyle indi bugun 3 gunum