- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Ben de başlamak istiyorum ama henüz denemedimBen yapmadım yoğurdu da papatesi de severim ama denemedim hiç ama sürekli patates tüketiyorum fazlası da sisiriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de başlamak istiyorum ama henüz denemedimBen yapmadım yoğurdu da papatesi de severim ama denemedim hiç ama sürekli patates tüketiyorum fazlası da sisiriyo
aaa hemen deneyecegimBu diyetle 3 günde 5 kilo verebilirsiniz… etkisi patatesin tek başına ödem attırıcı ve bağırsak temizleyici etkisinden geliyor…
not:doktorunuza danışmadan hiç bir diyeti uygulamayın
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
2.Gün:
- 2 bardak yogurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 bardak yogurt
Aksam:
3.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates
Aksam:
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
- 1 bardak yogurt
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.(çiğdemcelezzetler)
ikinci sabah 66.9, güne devammerhaba,
1.67 boy, 69.3 kilo ile dün sabah basladim bu sabah 67.8 kiloyum 1.5 kilo bir günde. yogurt üzerine sabah öğlen pulbiber ve sumak koydum . aksam pulbiber ve zerdecal. ama suyu atlamadan 2 lt rahat ictim
66.2 ile diyet bittiikinci sabah 66.9, güne devam
Bende bugün başladım ve ben diyet yaparken kim ne derse desin kahveye şeker atmaktan ve yemeğe tuz atmaktan asla vazgeçmem. Yağ kullanmam ama şeker ve tuzu kullanırım 68.300 ile başladım ve ben aralıklı oruç yapıyorum yani 2 öğün besleniyorum öğlen ve akşam olmak üzere. O sebeple sabah öğününü öğlen yiyip öğlen ve akşam öğününü birlikte yiyorum ama günde zaten 750-800'e yakın kalori alıyoruz bu detoksla o sebeple yoğurt tüketimini azalttım ben. Günlük 3 litre su içiyorum, 2 bardak yeşil çay ve 1 fincan türk kahvesi içiyorum. Aşağıda yazdığım şekilde uygulayacağım ben. Bakalım 3 günün sonunda sonuçlar nasıl olacak çok heyecanlıyımmm
1.GÜN
Sabah: 1 patates, 4 y.k yoğurt
Akşam: 1 patates, 6 y.k yoğurt
2.GÜN
Sabah: 5 y.k yoğurt
Akşam: 2 patates, 4 y.k yoğurt
3.GÜN
Sabah: 1 patates
Akşam: 1 patates, 4 y.k yoğurt
ilk günün gecesindeyim saat 02:30 ilk gün bitti ama enfes bir mide ağrım var bu zamana kadar sayısızca detoks denemiş bi insanım ve hiç birisinde böyle açlık ya da mide ağrısı hissetmemiştim, çok komik akşam yemeğinden 2-2.30 saat sonra da jelibon kaçamağı yaptım bundan sonra ki 2 gün Allahu teala'ya emanet kardeşlerim hayırlısı bakalım dayanıcam 2 gün daha
Bu diyeti uygulayanve sonuc lana sonucundan memnun kalan varmi acaba ?Bu diyetle 3 günde 5 kilo verebilirsiniz… etkisi patatesin tek başına ödem attırıcı ve bağırsak temizleyici etkisinden geliyor…
not:doktorunuza danışmadan hiç bir diyeti uygulamayın
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
Aksam:
2.Gün:
- 2 bardak yogurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 bardak yogurt
Aksam:
3.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates
Aksam:
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
- 1 bardak yogurt
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.(çiğdemcelezzetler)
Bu diyeti uygulayanve sonuc lana sonucundan memnun kalan varmi acaba ?
Yaaa çok teşekkür ederim uyarin icinbanada pek saglikli gelmedi o yuzden yapip memnun kalan varmi diye sormak istedim.Sağligimdan olamam valla kilo vericem diyeönce ki sayfalara bakarsan eğer orda 50 kişiden toplasan 10 kişi falan sonuç almış. sana tavsiyem kaçarak uzaklaş bu detokstan. çok bilinen ve gerçekten hem seni doyurup hem de fazla kilo verdiren çok güzel detokslar var youtube'da kesinlikle onlardan yap bunu yapıp pişman olma. hem iyi bi kilo veremeyip hem de kabız olmak istersen yine de sen bilirsin
Yaaa çok teşekkür ederim uyarin icinbanada pek saglikli gelmedi o yuzden yapip memnun kalan varmi diye sormak istedim.Sağligimdan olamam valla kilo vericem diye
Hemen deniycem bende çok teşekkür ederim17. sayfada ki yorumlarda benimde deneyimimi yazdığım bi kısım var benim deneyimimi okursan kesinlikle vazgeçersin diye düşünüyorum youtube'a kabak detoksu yaz muhakkak onu yap efsanevi bi şey gerçekten çok memnun kalacaksın