Patates Diyeti 3 Günde 5 Kilo!

ben daha önce yaptım şu an yine yapıyorum bayanlar ve aç kalmıyosunuz. geçen sefer 2 gün yaptım ve 2 günde bile kaçamaklarım olduğu halde 2 kilo verdim. bu diyet bir nevi detoks. vücut şişkinliğinizi falan alıyor. ayrıca patatesi tuzsuz yiyemem demeyin yoğurtla inanılmaz bir tadı var. bugün yeniden başladım sonuçları sizinlede paylaşıcam :)

Evet bayanlar diyeti yaptım. Ama malesef regl oldum 2. Gün ve dayanamadım tatlı yedim ama 3 günlük programa uydum yine programdaki gibi patates yoğurt yedim . 2. ve 3. günün akşamlarında tatlı yedim yinede 2 kilo gitmiş ve midemin küçüldüğünü hissediyorum az yiyerek doyabiliyorum şu an. Yalnız ağır işte çalışanlara tavsiye etmiyorum halsizlik yapıyor

diyet yiyecekleriçok basit bulunabilecegi için bu diyete başlamaya karar verdim çok basit geldi gözüme bi aksilik çıkmazsa yarın başlıyorum kızlar deneyip kilo alanlar biraz canımı sıktı ama gene de bi deniycem bana şans dileyin

Topikte benden başka kimse yok sanırımolsun gene de yazıcam buraya sonuçları
Evet kızlar 64,6 kiloyla başladım birinci günün ardından 63,5 olmuşum bugun ikinci günüm

Bu diyetin tek başına yağ değil kas yakacağını düşünerek diyetimi birazcık değiştirdim ve sonuç 3 günde 1,5 kilo kaybı oldu ki bence çok iyi bir sonuç. Bu diyeti haftada üç gün ayda dört gün yapacağımı farz edersek ayda 6 kilo kayıp olur. üstelik yağ yakarım kas değil.
Aşağıda 3 gün ne yedim ne yaptım yazıyorum.
1. günümde
sabah: 2 small yumurta+1 orta boy patates
Öğle: 2 adet patates
Akşam: 2 patates+2 adet haşlanmış yumurta beyazı(yüksek orada protein içerdiği için)

2. günümde
sabah: 2 small yumurta+1 orta boy patates
Öğle: 2 adet patates
akşam: 1 patates+1 case yoğurt(ikisini karıştırdım. Bildiğiniz mantı oldu)

3. günümde
sabah:2 small yumurta+1 orta boy patates
öğlen 1 patates+1 case yoğurt
akşam: 1 patates+1 case yoğurt ve bir avuç içi kadar tavuk eti.

Bu üç gün boyunca 2-3 adet kiraz hergün yedim. Bir iki dilim şeftali yedim.

Bu üç gün boyunca hergün 15 000 adım attım. Toplam 2,5 saat yürüdüm yani. Bunları yapmasaydım kaslarımdan yakmış olacaktım.

Merhana kizlar bu diyeti bikac yil evvel yapip sonuc almistim.gecen gun muzaffer kushan diyetine basladim topicede yazdim fakat 2 gun yapabildim yarin sabah basliyorum buna katilmak isteyen varmi?
Ayrica yatmadan 1 kase yogurda zerdecal ve zencefil ekleyip yiyecegim yarinda detox suyu hazirlayip icicem umarim faydali olur
Baslangic kilom 70

Acil incelmeye ihtiyacım olduğu için 2 ay kadar önce ben de yaptım.İnatla 3 günü tamamladım ve sonuç 3 günde 3 kilo. Aslında iyi gibi görünıyor ama aradan bir hafta geçmeden çoğunu geri aldım.Tavsiyem; sakın şok diyetlere bulaşmayın.
Vücut bu tür diyetlerle kaybettiklerini üstüne ekleyerek koyuyor ve şok diyetler gizli bir hastalığınız varsa tetikleyebilir.DİKKAT!!!!!!!!!!!

ben bugun başladım.aslında hiiiç acıkmamıştım taki şu saate kadar.tabi bu saatte acıkmamda normal.bakalım nasıl dayanabılıcem.

Arkadaşlar tabiki de besin piramidi diye bir şey var ama bunu tam anlmıyla uygulayıp düzenli sporunu yapan insanın herhangi bir kilo problemi olmaz ve bu sayfadakileri uygulama gibi bir durumu olmaz. O besin piramidinde bile eksik yönler var. Örneğin günde 2 porsiyon meyve ama şimdi günümüzde meyveler hormonlu ayrıca karpuz incir muz da meyve yeşil elma da meyve. Sen gidip muz gibi daha bir çok şeker oranı yüksek olan meyveden birini seçersen , yine kilo problemi yaşayabilirsin , doğal şeker. Bu şekilde hızlı bir kilo verip daha sonra da dünyaları yiyerek sağlıklı ve kilo almayan biri olma hayaliniz varsa zaten hiç bir diyete başlamayın. Sağlıklı olan zaten düzenli yaşamına oturtabildiğin beslenmedir.

Arkadaşlar bu diyete dün başladım. 70.8 ile ve akşam tartıldığımda 69,7 ye düşmüştüm. Hemde arada çikolata ve çubuk kraker yedim. Bugün ise az önce tartıldıö 68.9 bu kadar çabuk olması beni çol sevindirdi. Deneyecek olan arkadaşlar mutlaka yapım derim

Merhaba bende şuan bu diyeti yapıyorum ve bugün 3. gün. 2 günde toplam 2 kilo vermişim. ben bir iki küçük değişiklik yaptım size de tavsiye ederim. İlk günü aynen uyguladım.
- 2. gün sabah sadece yoğurt var ona yulaf ezmesi ve ruşeym ekleyerek 1 tane mandalina ile beraber yedim.
-Yine 2. gün akşam haşlanmış patatesi 1 tane yumurta ile tavada pişirerek yedim.
-Bugünde sabah ve öğle patateslerimin yanına 5'er tane yeşil zeytin ekledim. Akşam yoğurduma yine yulaf ezmesi ve ruşeym ekleyecem.
Bir de ben her akşam 1.5 saat spor yapıyorum bu yüzden spordan sonra 1 bardak tarçınlı yağsız süt içtim ve tabi ki günde 2 fincan yeşil çay ile günlük 3 lt'ye yakın su. Yarın tam sonuç belli olacak..
Yapılması zor değil. Benim kilo vermem durmuştu bi atak olsun dedim. Haftada bir iki gün farklı detoxlar denemeyi düşünüyorum.

Sadece 1 gün denedim. Sonuç : 2 gündür lavaboya çıkamıyorum. ( hergün 2.5 lt su ve form çayı içmeme rağmen)
Tok tutuyor ama, açlık hissi pek olmuyor.

Canim selam kilo alma durumun oldumu bende bugun baslamaya karar verdim 2 ayi askindir diyetteyim 11 kiloya yakin verdim bi detoks yapayim diyorum sende durumlar nasil

Canim selam kilo alma durumun oldumu bende bugun baslamaya karar verdim 2 ayi askindir diyetteyim 11 kiloya yakin verdim bi detoks yapayim diyorum sende durumlar nasil

Hayır almadım. Ama bıraktıktan sonra kendi diyetime devam ettim. Yani sağlıklı beslenmeye. Sonrasında yeme olayını abartmazsak kesinlikle alınmaz. Ben çok iyi sonuç aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…