- 2 Aralık 2014
- 172
- 207
-
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Merakla bekliyorum canim ise yararsa hemen cmt de ben baslicam unutma yazmayi2.günümdeyim cuma sabahı tartılmayı düşünüyorum ,dün biraz halsizlik hissettim onun haricinde bir sıkıntı yok aynen devam :) cuma günü kilomu buraya yazarım kızlar :)
Bunu bende duydum başlamak istiyorum işe yarıyormu siz kaç kilo verdinizBu diyetle 3 günde 5 kilo verebilirsiniz… etkisi patatesin tek başına ödem attırıcı ve bağırsak temizleyici etkisinden geliyor…
not:doktorunuza danışmadan hiç bir diyeti uygulamayın
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
2.Gün:
- 2 bardak yogurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
3.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates
Aksam:
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
- 1 bardak yogurt
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.(çiğdemcelezzetler)
Ben vazgectim simdi diyetle kilo veriyorum kilo vermem durdugunda sok diyet olarak yapmak icin baslamadimherkez yarin basliyorum yazmis devami yok
kilo veren varmi??
ne diyeti yapiyorsun simdi?Ben vazgectim simdi diyetle kilo veriyorum kilo vermem durdugunda sok diyet olarak yapmak icin baslamadim
Diyet demeyelimde saglikli besleniyorum insan kendi vucudunu neyin kilo aldirdigini bilirse kilo vermeside rahat olur..ne diyeti yapiyorsun simdi?
ben ne diyeti yapacagima karar veremiyorum
Diyet demeyelimde saglikli besleniyorum insan kendi vucudunu neyin kilo aldirdigini bilirse kilo vermeside rahat olur..
Mesela ben cikolata aburcubur cok yerim onlar bana kilo aldirir
Aburcuburu cikolatayi kestim
Her ogunde 2ser dilim kepek ekmwgimle sebze ve etimi yiyorum ara ogunlerdede yesilcayla light urunlerden tuketiyorum ve en onemlisi 2.5 3lt limonlu yada cubuk tarcin suyun icine atarak oyle tatlandirarak iciyorum bide sogan suyu sabah aksam iciyorum 15 gun devam edicem 4gunum kaldi sogan suyuna. 11gundur diyete basladim 2.5 kilo verdim boyle yarindan itibaren sporada baslicam ins. Demem oki sana neyin kilo aldirdigini biliyorsan onu yeme yada az miktarda veya erken saatte ve ne olursa olsun 7den sonra bisey yeme su tuket 9a kadarda engec meyveni yemis ol..
Bol suda ic emin ol isey yarayacak ilk hafta olmasada ikinci hafta muhakkak yarar burda guruplar var onlara katil hep beraber biz birbirimizi destekliyoruzaynen benim sorunumda abur cubur cok sevmek 2-3 haftadir bende kestim bunlari cok tuzlu yemek yiyordum onuda biraktim bi kac gündür aksamlari yemek yememeyi deniyorum zor oluyo ama iyi geliyo
Bolsuyunuda ic ins. Yaza fit giricezaynen benim sorunumda abur cubur cok sevmek 2-3 haftadir bende kestim bunlari cok tuzlu yemek yiyordum onuda biraktim bi kac gündür aksamlari yemek yememeyi deniyorum zor oluyo ama iyi geliyo