Patates Diyeti 3 Günde 5 Kilo!

kızlar ben bu hafta patates yogurt diyeti yaptım basladıgımda 55.5 iken su anda 56.8 im kacamaak yoktu artı spor da yaptım hergün yaklasık 1 -1.5 litre limonlu su da içtim az önce tartya cıktım tam bir hayal kırıklıgı +1.3 kilo moral sıfır
Aaa niye acaba patateste seker var yoksa sende seker rahatsizligimi var :eek::eek:niye acaba

kızlar ben bu hafta patates yogurt diyeti yaptım basladıgımda 55.5 iken su anda 56.8 im kacamaak yoktu artı spor da yaptım hergün yaklasık 1 -1.5 litre limonlu su da içtim az önce tartya cıktım tam bir hayal kırıklıgı +1.3 kilo moral sıfır

niye öyle olduki :KK43:
cokda az miktarda yiyecek var bu diyetde

morelini bozma canim motivasyonunu yüksek tut ben bi kac haftadir yediklerimin kalorilerini yaziyorum kilo vermek daha kolay ve bilincli oluyo bence:KK49:

zeyneq o adar üzüldüm ki o kadar dikkat edip artı kapatmak haftayı cok kötü cok üzüldüm bişeyleri yanlış yaptım ama neyi acaba su olabilir mi diyorum tarcınlı su ve limonlu su içtim cok fazla vücudum su mu topladı acaba yüzmeye gittim tempolu yürüyüs de yaptım ama bilmyorum ben de kalorileri yazıyım bu hafta

zeyneq o adar üzüldüm ki o kadar dikkat edip artı kapatmak haftayı cok kötü cok üzüldüm bişeyleri yanlış yaptım ama neyi acaba su olabilir mi diyorum tarcınlı su ve limonlu su içtim cok fazla vücudum su mu topladı acaba yüzmeye gittim tempolu yürüyüs de yaptım ama bilmyorum ben de kalorileri yazıyım bu hafta
Spor yaptıysan tartı eksi göstermez canım bozma moralini..birde uzun süreden sonra birden spora başladıysan vücutta şişme okuyor...

cnm bende de aynisi oldu kg vermek soyle dursun,+1kg aldim.Burda da bas bas bagrdm yapmyn bu aptal diyeti diye,sirf merakimdan denedim.kg veremeyecegimi biliodum ama almak hic aklima gelmemisti :mad::mad:

cnm bende de aynisi oldu kg vermek soyle dursun,+1kg aldim.Burda da bas bas bagrdm yapmyn bu aptal diyeti diye,sirf merakimdan denedim.kg veremeyecegimi biliodum ama almak hic aklima gelmemisti :mad::mad:
aynen canım ben de arastrdım patetesi bu bitkisel caylarla desteklemezsen kabızlık yapyormus ben de brıaktım bi daha denimycem hiç bir faydasını görmedim üstüne üstlük haftayı artyla kapattım

aynen canım ben de arastrdım patetesi bu bitkisel caylarla desteklemezsen kabızlık yapyormus ben de brıaktım bi daha denimycem hiç bir faydasını görmedim üstüne üstlük haftayı artyla kapattım
canm bir kez daha inandim ki bildigim yoldan sasmamaliyim.insan gercekten deneye yanila nasil kg verebildigini ogreniyor.boyle sok diyetmis bilmemneymis fasa fiso,umut taciri ve metabolizma bozucu

canm bir kez daha inandim ki bildigim yoldan sasmamaliyim.insan gercekten deneye yanila nasil kg verebildigini ogreniyor.boyle sok diyetmis bilmemneymis fasa fiso,umut taciri ve metabolizma bozucu
aynen aynen canım yediklerime dikkat ediyorum bi yemekten 5 kasık alcama 3 kasık alıyorum artı aksam altıdan sonra bişey yemiyorum bi standarta oturtmalıyım artık daha dikkatli beslenmeye karar verdim ben de

Evet sonuç 4 ggünde 2 kilo verdim 77.7 ile başlayıp 75.7 ile bitirdim üstelik misafirlerim vardi kacamaklarim çok oldu yani tabi aabartmadan tadımlık...kısaca tavsiye ederim çok açlık hissetmedim Ama tek sorunu kabızlık
sonunda diyeti tamamlayan biri,tebrik ederim

canım kilo düşükse ve zaten halihazırda düşük kalorili besleniyorsan bu tarz diyetler kilo aldırıyor
ben genel olarak düşük kalori besleniyorum,bu şok diyetler bende hiçbir etki oluşturmuyor,kilom artmıyor da azalmıyor da..ama kilo vermeye yeni başlayan arkadaşlar hızlı bir başlangıç için deneyebilir

kızlar bende aranıza yeni katıldım ve bu diyeti yapmayı düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla vermek yerine aldırıyor bu diyet :KK43: 2,5 ay sonrada düğünüm var acil kilo vermem lazım

Kızlar ben buna benzer yada bunun gibi iste bor diyet yaptigimi hatirliyorum ama vucudun ihtiyaclarini karsilamadigini dusunuyorum ve bu sekilde diyet yapip kilolari geri alan cok kisi var.. Yani zaten genelde sok diyetin amacida diyelim bir yere gideceksiniz vs. o zaman icin kilo vermek yani ben boyle dusunuyorum.. Fazla kilolariniz varsa ve bu diyetle veririm diye dusunuyorsaniz hic dusunmeyin bence.

ben bu diyeti uyguladım. tam 3 kilo verdim. müthiş halsiz bırakıyor tansiyon düşüyor :110: yukarıdaki linkte yorumları okudum 6 kilo verdiğini yazan olmus :KK76: baslangıc kilonuz ile doğru orantılı verirsiniz. 80 kg üzeri 6 kilo verilebilir bu sonucları raferans almamalısınız. Ben 67.2 den 63.8 oldum. çalışma temposu yogun olan, sağlık problemi mide ,kalp vs olan kesinlikle baslamasın doktor kontrolunde olabilir.amacım akıl vermek değil.. 3gün bitirdim uyku esnasında kalp ve bedenimde daha önce hissetmediğim çarpıntı oldu. 4.gün yani diyet sonuc kg tartılacagım gün yataktan kalkar kalkmaz gözlerim karardı dengemi kaybediyordum..bunlar benim yasadıklarım bilgi amaçlı paylasıyorum. Lınkteki yorumlardan alıntı : su tüketimi yogurt ve patates mideyi tıkıyor nasıl 4 lt su içilebilmiş ve artı enerjik kalıp nasıl spor yapılabılmıs hayretle okudum :KK12:helal olsun :KK54:

En guzeli boylesi.Aksi takdir de daha ziyade sinirlerim bozuluyor ve kg fazlam azken daha da cogaliyor.Yavas ama emin adimlarla ilerlemek en dogrusu

S A Ğ L I K S I Z :KK62: Böyle şok diyetler yapıp kalpten gidenler var. Tek yönlü beslenmenin kimseye faydası olmaz!!! 4. gün 2şer 2şer o kilolar geri döner ! Yapmayın :KK62:

X