Patates Diyeti 3 Günde 5 Kilo!

Hangi diyeti araştırsam,başlayanların yorumlarına bakıyorum,ilk gün herkes coşuyor:)sonra bir daha izine rastlanamıyor:):)bende yarım bırakırım bazen diyetleri ama benim en çok güldüğüm de şu sağlıksız bulan arkadaşlar

Kilolu olmak çok sağlıklıymış gibi....ailemizdeki büyüklerimize bir baksak herkes şişman ve en az 1tane hastalıkları var...tansiyon,şeker,kolesterol...sadece sağlıklı yaşlanmak adına bence kilo vermeliyiz...yabancılara bir bakın,70li yaşlarda torunlarıyla parklarda koşturuyorlar,bizimkilerde hamur yemekten 50li yaşlarda of poff
Her konuda yabancı özentiliğine,karşıyım ama kilo konusunda avrupalıları takdir ediyorum...tabiki onlardada kilolu var ama azınlık şişman ....

Tatlı ve hamurişi hastasıyım...ama en son ne zaman yedin derseniz hatırlamıyorum
Annemle bile az görüşür oldum,günler,toplantılar bitti hayatımda...çünkü yemiyeni garipseyen bir toplumuz...aman diyet de neymiş derler
Hasta bir yaşlılık istemiyorum,bunun için elimden geleni yapıyorum...daha 35imdeyim ama şimdiden düşünmeliyiz ...ha yine hastalık olur oda Allah'dan..onada yapacak bişey yok...

ben de size katılıyorum ayrıca yeni bir araştırmaya göre hızla verilen kilolarla yavaş verilen kilolar arasında bir fark yokmuş ikisinde de aynı sürede geri kilo alınıyormuş

ben ramazanda her sahurda hamurişi yiyordum tok tutsun diye yanında patatesle yumurtada yiyordum ona ragmen epey kilo verdim ama çok fazla su içtim iftardan sahura elimde surahiyle dolşıyordum. sırf patatesle olcak iş değil çok fazla su içemk lazım 2 2,5 litre su içiyordum

Ben bunu hic mantikli bulmadim.patates yogurt patates yogurt.karbonhidrat ve protein boyle diet mi olur?bir kere patates kabizlik yapar,karbonhidrat degeri en yuksek sebzelerden biridir diyet listelerinde pek yer almaz.sadece yogurt ve patates yiyerek kilo verilmez,tartida gordugumuz eksiler olsa olsa su kaybidir,normal beslenme sekline dondugunuzde de geri alinir diye dusunuyorum.insan kisa surede cok kilo vermek istiyor cok iyi anliyorum,ama bu gibi sok diyetler sadece bize umut tacirligi yapiyor malesef

Yok canım geri kilo aldırmıyor.zaten geri kilo aldıran bir diyette yoktur yeryüzünde:)neden diyet yaptığını unutup ertesi gün yine eski düzene dönersek kilo alırız,yani yapılan diyet kilo aldırmaz.
yiyerek kilo verme zihniyetine de saygı duyarım ama aç kalmadan kilo verilmiyor arkadaş bu bir gerçek. ..patatesin kalorisi çok düşüktür ve yoğurdun yağ yakma özelliği var...yani 3 günde birkaç kilodan olursun ancak,kimse sağlığından olmaz 3 günde. ..ama kilolu olursak sağlığımız daha çok tehlikede...

Tabiki de kilo aldiran bir diyet yok yeryuzunde...ben bu diyet kilo aldirir demedim.yogurt un mucizesini de lafim yok.benim bahsettigim sey bu tur tek tipli beslenme icerikli sok diyetleri biraktigimiz anda o tartida gordgmz eksileri fazlasiyla alacagimizdir cunku giden sey sadece sudur.sonucta hayatimizin sonuna dek patates yogurt yicek halimiz yok.sisman yasayalim demiyorum,saglikli ve mantikli listeler hazirlayalim diyorum bu benim nacizane fikrimdir.yine de yapanlara basarilar

Arkadaslar sok diyetler yapip sonrasında hemen alinir diyenlere denemis biri olarak yazmak istedim... elma diyeti yapmistim hatta 3 kisi yaptik cok guzel kilo verdik 1 haftada. Sonrasındada kesinlikle o kiloyu geri almadık diyet 1 haftalikti ama diyeti bitirince tika basa yemedik tabikide... dikkat ettik... simdide dikkat ediyorum ama canimin istedigi bir sey olursada yiyorum tek sart erken yemek. Ben 5bucuga dogru aksam yemegimi yiyorum ve ondan sonra asla yemek yoookkk.. meyve kacamaklari olabilir bitki caylari olabilir ama yemek aslaa:) diyet yapmaya basladigimda 62.9 kiloydum suan 56.5 im hedefim 50 suan kilom cok iyi ama ben vermek istiyorum :) bu diyetide yapicam 3 gun zaten dayanılir. Hem zaten ben sabah 2 dilim kepekli ekmek yiyorum bi daha ekmek vs.de yemiyorum :) dedigim gibi oglene dogru pogcamida kekimide cikolatamide cipsimide yiyorum hemde karnimi tuta tuta ama kilo almiyorum çünkü bi gun fazla yediysem bi sonraki gun dengeliyorum. Umarim yazdiklarim herkese motive olur. Kilo vermek cok kolayda bogazimizi tutmak zor benceee! Herkese bol sans :)

Ya benimde bi 8 kilom kaldı ama artık okadar bıktım ki,aslında azimliyimdir diyetlerde ama bu son aylarda saldım iyce.ben bu diyete 2kez başladım 2nci gün hep bir bahanem oldu bırakmaya. Ama çok merak ediyorum 3 günde kaç kilo veriliyor.

Tüm besinlerden yiyerek ayda en az 4 kilo verebilirsiniz böyle son derece sağlıksız bir yol izliyorsunuz..

Böyle şey mi olur yahu?! Şok diyetlere aldanıp da sağlığınızla oynamayın. Sağlıksız olan şeyleri hayatınızdan çıkardığınızda kilo verirsiniz zaten. Böyle şeyler çok zararlı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…