- 4 Aralık 2014
- 598
- 67
-
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Aaa niye acaba patateste seker var yoksa sende seker rahatsizligimi varkızlar ben bu hafta patates yogurt diyeti yaptım basladıgımda 55.5 iken su anda 56.8 im kacamaak yoktu artı spor da yaptım hergün yaklasık 1 -1.5 litre limonlu su da içtim az önce tartya cıktım tam bir hayal kırıklıgı +1.3 kilo moral sıfır
kızlar ben bu hafta patates yogurt diyeti yaptım basladıgımda 55.5 iken su anda 56.8 im kacamaak yoktu artı spor da yaptım hergün yaklasık 1 -1.5 litre limonlu su da içtim az önce tartya cıktım tam bir hayal kırıklıgı +1.3 kilo moral sıfır
Spor yaptıysan tartı eksi göstermez canım bozma moralini..birde uzun süreden sonra birden spora başladıysan vücutta şişme okuyor...zeyneq o adar üzüldüm ki o kadar dikkat edip artı kapatmak haftayı cok kötü cok üzüldüm bişeyleri yanlış yaptım ama neyi acaba su olabilir mi diyorum tarcınlı su ve limonlu su içtim cok fazla vücudum su mu topladı acaba yüzmeye gittim tempolu yürüyüs de yaptım ama bilmyorum ben de kalorileri yazıyım bu hafta
cnm bende de aynisi oldu kg vermek soyle dursun,+1kg aldim.Burda da bas bas bagrdm yapmyn bu aptal diyeti diye,sirf merakimdan denedim.kg veremeyecegimi biliodum ama almak hic aklima gelmemistizeyneq o adar üzüldüm ki o kadar dikkat edip artı kapatmak haftayı cok kötü cok üzüldüm bişeyleri yanlış yaptım ama neyi acaba su olabilir mi diyorum tarcınlı su ve limonlu su içtim cok fazla vücudum su mu topladı acaba yüzmeye gittim tempolu yürüyüs de yaptım ama bilmyorum ben de kalorileri yazıyım bu hafta
aynen canım ben de arastrdım patetesi bu bitkisel caylarla desteklemezsen kabızlık yapyormus ben de brıaktım bi daha denimycem hiç bir faydasını görmedim üstüne üstlük haftayı artyla kapattımcnm bende de aynisi oldu kg vermek soyle dursun,+1kg aldim.Burda da bas bas bagrdm yapmyn bu aptal diyeti diye,sirf merakimdan denedim.kg veremeyecegimi biliodum ama almak hic aklima gelmemisti
canm bir kez daha inandim ki bildigim yoldan sasmamaliyim.insan gercekten deneye yanila nasil kg verebildigini ogreniyor.boyle sok diyetmis bilmemneymis fasa fiso,umut taciri ve metabolizma bozucuaynen canım ben de arastrdım patetesi bu bitkisel caylarla desteklemezsen kabızlık yapyormus ben de brıaktım bi daha denimycem hiç bir faydasını görmedim üstüne üstlük haftayı artyla kapattım
aynen aynen canım yediklerime dikkat ediyorum bi yemekten 5 kasık alcama 3 kasık alıyorum artı aksam altıdan sonra bişey yemiyorum bi standarta oturtmalıyım artık daha dikkatli beslenmeye karar verdim ben decanm bir kez daha inandim ki bildigim yoldan sasmamaliyim.insan gercekten deneye yanila nasil kg verebildigini ogreniyor.boyle sok diyetmis bilmemneymis fasa fiso,umut taciri ve metabolizma bozucu
sonunda diyeti tamamlayan biri,tebrik ederimEvet sonuç 4 ggünde 2 kilo verdim 77.7 ile başlayıp 75.7 ile bitirdim üstelik misafirlerim vardi kacamaklarim çok oldu yani tabi aabartmadan tadımlık...kısaca tavsiye ederim çok açlık hissetmedim Ama tek sorunu kabızlık
canım kilo düşükse ve zaten halihazırda düşük kalorili besleniyorsan bu tarz diyetler kilo aldırıyorkızlar ben bu hafta patates yogurt diyeti yaptım basladıgımda 55.5 iken su anda 56.8 im kacamaak yoktu artı spor da yaptım hergün yaklasık 1 -1.5 litre limonlu su da içtim az önce tartya cıktım tam bir hayal kırıklıgı +1.3 kilo moral sıfır