- 17 Mayıs 2011
- 8.096
- 12.158
- 34
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
çok sağlıksız değil mi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneyen oldu mu??????????
yaptıktan sonra bildirir misin? Bende oruç bitince yapmayı planlıyorum daaBugün yarın regl için pirinç lapası diyeti yapacağım canım lapa bittikten sonra bunu uygulamayı düşünüyorum 1 gün ara verip.
yaptıktan sonra bildirir misin? Bende oruç bitince yapmayı planlıyorum daa
Tamam canım bugün 60.1 ilea pirinç lapasına başlıyorum. Cumartesi sabahı 2 günlük diyetin sonucunu da yazarım görürsün. Sonra 1 gün normal beslenip Pazartesi de buna geçeceğim.
kilo hepimizin sorunu evet. ama tek bir besinle kilo vermek ne kadar doğru acaba bende kilo vermeye uğraşıyorum ama bir kilodan öteye gidemiyor. öyle sıkı diyet yapabilen biri değilim listelere falan uyamıyorum. boyum 1,70 kilom 71 acil kilo vermek zorundayım çok mutsuzum.
acaba bu diyet kabız yapmazmı patates çok yemek kabızlık yapar diye duymuştum ???
Soda icmissiniz soda ve gazlı içecek bilindiği üzere kola da asit çok olduğu için ve her ikisindedeşeker çok olduğu için o kilo aldirmis olabilir ayrıca asitli gazlı içecekler ictiginizdeköşenizde ülser meydana gelebilir gaz sorununuz oluşabilir keşke soda olmadan yapsaydinizyok canım ya seker hastası degilim tam 1 hafta mücadele ettim tam +1.3 kg artısı var