Patates Diyeti 3 Günde 5 Kilo!

ben bu dıytı daha once yapıp 2. gun bıraktım.malum misafirlik yemekler dayanamamıstım.ama busefer kararlıyım.yarın başlıyorum kısmetse.kılom 66.hedefım 52. bu dıytle motıvasyonumu arttırmayı dusunuyorum.haydi bismillah.

Bu tip sok rejimleri pek cok kez denedim ve evet 1-2 kilo verebildim. Ama bu rejimlerde aslinda sadece su kaybi oldu.. Ama bu rejimi de deneyecegim en azindan mide asitini arttirip zarar verecek cig sebzeler iceren bir rejim degil..3 gun sonra sonucu yazacagim umarim kilo verebilmis olurum :KK25:

Ben bu patates diyetini yaptım 4 kilo verdim evet fakat açlıktan öleceğim sandım akıl işi değil arkadaşlar hemen tekrar alıyorsunuz kiloyu uygulayan biri olarak kesinlikle tavsiye etmem mutsuz oldum ya hayattan koptum resmen

ben bu diyeti denedim 3 kilo verdim.. Bu bünyeyle alaka AMA kilo hemen geri geliyor zaten.. kolay gozukuyo AMA denemesi cok zor.. insanin migdesi bulaniyor

Aslinda bende baslamayi dusunuyorum ama bilemedim kararsiz kaldim ..sadece detoks amaciyla kullanmak isdiyorum bakicam artik eyer yapicak olursam burda sonucu bildiririm ...aslinda eyer dikkat edilirse kilolar geri alinmaz ..ve sunuda biliyorumki giden kilolar sadece odem atdirir yaglari eritmez ...bakalim denemeye calisicam ...

Selam kızlar ben yarın bu 3 günlük diyete başlamak istiyorum. 3 gün boyunca da yaptıklarımı tek mesaj halinde yazacağım belki yapmayı düşünen arkadaşlara yardımı olur. Yarın sabah tartılıp başlangıç kilomu da söyleyeceğim. Son günden sonra da bitiş kilomu yazarım.

Diyeti olduğu gibi hiçbir şey eklemeden yapacağım yani yoğurt + patates yanına da aç hissettikçe su ve bitki çayları.

Sadece yoğurdun içine sürekli limon + pulbiber atarak o şekilde yiyeceğim.

Zerdeçal zencefil de yağ yaktırıyormuş ama ben zerdeçallı yoğurdu yiyemiyorum yapabilirsem 1 öğünde zerdeçal ile yemeye çalışacağım yoğurdumu.

Devamını yarın sabahtan itibaren yazarım :*

yaptıktan sonra bildirir misin? Bende oruç bitince yapmayı planlıyorum daa :KK70:

Tamam canım bugün 60.1 ilea pirinç lapasına başlıyorum. Cumartesi sabahı 2 günlük diyetin sonucunu da yazarım görürsün. Sonra 1 gün normal beslenip Pazartesi de buna geçeceğim.

kilo hepimizin sorunu evet. ama tek bir besinle kilo vermek ne kadar doğru acaba :KK43: bende kilo vermeye uğraşıyorum ama bir kilodan öteye gidemiyor. öyle sıkı diyet yapabilen biri değilim listelere falan uyamıyorum. boyum 1,70 kilom 71 acil kilo vermek zorundayım çok mutsuzum. :KK43:
acaba bu diyet kabız yapmazmı patates çok yemek kabızlık yapar diye duymuştum ???

kilo hepimizin sorunu evet. ama tek bir besinle kilo vermek ne kadar doğru acaba :KK43: bende kilo vermeye uğraşıyorum ama bir kilodan öteye gidemiyor. öyle sıkı diyet yapabilen biri değilim listelere falan uyamıyorum. boyum 1,70 kilom 71 acil kilo vermek zorundayım çok mutsuzum. :KK43:
acaba bu diyet kabız yapmazmı patates çok yemek kabızlık yapar diye duymuştum ???

Buna henüz başlamadım canım. 5'te 5 diyeti yapıyorum ben. Ve evet onda da patates günü var o günün akşamına kabız oldum. Patates yemek zorundaysan mutlaka bol su, ceviz suyu, soğan suyu iç yanına.

Baharat olarak da acıbiber ve karabiber kullanma kabızlığı arttırıyorlar.

Nane kekik atabilirsin.

yok canım ya seker hastası degilim tam 1 hafta mücadele ettim tam +1.3 kg artısı var
Soda icmissiniz soda ve gazlı içecek bilindiği üzere kola da asit çok olduğu için ve her ikisindedeşeker çok olduğu için o kilo aldirmis olabilir ayrıca asitli gazlı içecekler ictiginizdeköşenizde ülser meydana gelebilir gaz sorununuz oluşabilir keşke soda olmadan yapsaydiniz

Suan bilindiği üzere Ramazan ayindayiz oruc tutuyoruz bayram gelip gecsinde bende başlayacağım

X