Patates Diyeti 3 Günde 5 Kilo!

Yapip da kg verebilen varsa yazsin buraya.ben bunu sagliksiz ve sacma buldugumu,tartida gorecegimiz eksilerin sadece su kaybi olacagini soylemistim fakat bir arkadasim yapti su bile kaybedemedi,100 gr bile gitmemis.yapmayi dusunenler varsa yapmasin uyarayim,yapip da arkadasimin aksine basarili olanlar varsa buyursun yazsinlar

Ben bugün itibari ile başladım , aralarda şekersiz kahve tüketmek ve su içmeyi unutmadan. 3 gün sürdüğü için pek zorlayacagını zannetmiyorum :) Sonuçlar başarılı olursa yazarım hanımlar 56 kg ile başlıyorum :cool: 52 ile kapatsam yeter :KK22::KK3:

2.günümdeyim cuma sabahı tartılmayı düşünüyorum ,dün biraz halsizlik hissettim onun haricinde bir sıkıntı yok aynen devam :) cuma günü kilomu buraya yazarım kızlar :)

2.günümdeyim cuma sabahı tartılmayı düşünüyorum ,dün biraz halsizlik hissettim onun haricinde bir sıkıntı yok aynen devam :) cuma günü kilomu buraya yazarım kızlar :)
Merakla bekliyorum canim ise yararsa hemen cmt de ben baslicam unutma yazmayi :-)

Bu diyetle 3 günde 5 kilo verebilirsiniz… etkisi patatesin tek başına ödem attırıcı ve bağırsak temizleyici etkisinden geliyor…
not:doktorunuza danışmadan hiç bir diyeti uygulamayın

PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
  • 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Öğle:
  • 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:
  • 2 bardak yogurt
2.Gün:
Kahvaltı:
  • 1 bardak yogurt
Öğle:
  • 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:
3.Gün:
Kahvaltı:
  • 1 haslama patates
Öğle:
Aksam:
  • 1 bardak yogurt
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.(çiğdemcelezzetler)
Bunu bende duydum başlamak istiyorum işe yarıyormu siz kaç kilo verdiniz

Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Elbette size şunu yapın bunu yapmayın diyebileceğim bir diplomam yok ancak bazı gerçekler var. Bu tarz ŞOK diyetleri yaptığınızda kaybettiğiniz şey ilk olarak su oluyor. Daha sonra kas kaybına uğruyorsunuz. Yağ kaybetmiyorsunuz. Ama daha da önemli olan bir konu var ki bu daha uzun süreli sizi etkiliyor; metabolizmanızı bozuyorsunuz. Hızını düşürüyor ve onu afallatıyorsunuz. Bu sebeple diyeti bırakıp eski yeme düzeninize geçince, eski kilonuzun bile üstüne çıkıyorsunuz. Lütfen bir uzman eşliğinde diyet yapınız. Eğer buna uygun durumda değilseniz veya klasik diyetisyen laflarından sıkıldım diyorsanız okuyun. Biyolojinizi, metabolizmanızı, sindiriminizi, yağ/proten/karbonhidrat mekanizmanızı öğrenin. Daha doğru sonuçlara ulaşacağınıza eminim

Bugun basliyorum... patateslerim su an kayniyor ve 58,5 kilo ile basliyorum.. Yarin fark olacaktir buyuk bir ihtimal.. Yarin ne kadar kilo verdigimi yazacagim

Bugün basladim 77.7 ile cumaya kadarr 4 gün yapacagim cumartesi sabah tartilip kilomu belirtirim hadi hayırlısı bakalim olmeyiz sonucta 4 günde bu diyetle

Dün başlamıştım gayet güzeldi bugün dayanamayip tartildim 76.5 süper bence bir günde 1.200 ggitmiş. Cumartesiye tekrar tartilacagim yazarim mutlaka

Evet sonuç 4 ggünde 2 kilo verdim 77.7 ile başlayıp 75.7 ile bitirdim üstelik misafirlerim vardi kacamaklarim çok oldu yani tabi aabartmadan tadımlık...kısaca tavsiye ederim çok açlık hissetmedim Ama tek sorunu kabızlık

ne diyeti yapiyorsun simdi?
ben ne diyeti yapacagima karar veremiyorum :KK72:
Diyet demeyelimde saglikli besleniyorum insan kendi vucudunu neyin kilo aldirdigini bilirse kilo vermeside rahat olur..
Mesela ben cikolata aburcubur cok yerim onlar bana kilo aldirir
Aburcuburu cikolatayi kestim
Her ogunde 2ser dilim kepek ekmwgimle sebze ve etimi yiyorum ara ogunlerdede yesilcayla light urunlerden tuketiyorum ve en onemlisi 2.5 3lt limonlu yada cubuk tarcin suyun icine atarak oyle tatlandirarak iciyorum bide sogan suyu sabah aksam iciyorum 15 gun devam edicem 4gunum kaldi sogan suyuna. 11gundur diyete basladim 2.5 kilo verdim boyle yarindan itibaren sporada baslicam ins. Demem oki sana neyin kilo aldirdigini biliyorsan onu yeme yada az miktarda veya erken saatte ve ne olursa olsun 7den sonra bisey yeme su tuket 9a kadarda engec meyveni yemis ol..

Diyet demeyelimde saglikli besleniyorum insan kendi vucudunu neyin kilo aldirdigini bilirse kilo vermeside rahat olur..
Mesela ben cikolata aburcubur cok yerim onlar bana kilo aldirir
Aburcuburu cikolatayi kestim
Her ogunde 2ser dilim kepek ekmwgimle sebze ve etimi yiyorum ara ogunlerdede yesilcayla light urunlerden tuketiyorum ve en onemlisi 2.5 3lt limonlu yada cubuk tarcin suyun icine atarak oyle tatlandirarak iciyorum bide sogan suyu sabah aksam iciyorum 15 gun devam edicem 4gunum kaldi sogan suyuna. 11gundur diyete basladim 2.5 kilo verdim boyle yarindan itibaren sporada baslicam ins. Demem oki sana neyin kilo aldirdigini biliyorsan onu yeme yada az miktarda veya erken saatte ve ne olursa olsun 7den sonra bisey yeme su tuket 9a kadarda engec meyveni yemis ol..

aynen benim sorunumda abur cubur cok sevmek 2-3 haftadir bende kestim bunlari cok tuzlu yemek yiyordum onuda biraktim bi kac gündür aksamlari yemek yememeyi deniyorum zor oluyo ama iyi geliyo

aynen benim sorunumda abur cubur cok sevmek 2-3 haftadir bende kestim bunlari cok tuzlu yemek yiyordum onuda biraktim bi kac gündür aksamlari yemek yememeyi deniyorum zor oluyo ama iyi geliyo
Bol suda ic emin ol isey yarayacak ilk hafta olmasada ikinci hafta muhakkak yarar burda guruplar var onlara katil hep beraber biz birbirimizi destekliyoruz

kızlar ben bu hafta patates yogurt diyeti yaptım basladıgımda 55.5 iken su anda 56.8 im kacamaak yoktu artı spor da yaptım hergün yaklasık 1 -1.5 litre limonlu su da içtim az önce tartya cıktım tam bir hayal kırıklıgı +1.3 kilo moral sıfır

X