• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PASTEL hakkında düşünceleriniz?

kapatıcısından değil belki ama likit fondoteni var, çok memnunum. belki de benim cildimle uyumlu oldu ama hem tonu tam bana göre hem de yarım saat sonra cildim emiyor ve hiç yokmuş gibi oluyor.

Sadece ojesini kullandım şu ana kadar ve şuanda da tırnagımda var.
Memnunum.

hepsi benim bebeklerim:16:
rujlarını seviyorum çünkü parlak parlak durmuyorlar bu güzel bişey benim için,
bi de parfümünü kullanıyorum ara ara.
bu kokuyu çocukken annem kullanırdı ne hoşuma giderdi
bana eskileri hatırlatır
severim.evet güzel gideri var

arkadaşlar ben max factorun miracle touchını aldım. -benim için- çok da para verdim. bi baktım ki flormarın high performance fondoteni çok daha güzel. inanır mısınız max factor öyle kenarda duruyor, bittikçe pastel alıyorum.

pastelin ojelerını cok sevıyorum vazgecılmez ojelerım var pastelden :))

Türk markaları arasında çok başarılı buluyorum ben pasteli.
Makyaj bazı, göz farı, göz kalemi, ojeleri, diplineri ve rujlarını kullandım şimdiye kadar gayette menun kaldım.
Şu bahar için çıkan 2 tane allığı vardı onlarda hoşuma gitmişti ama alma fırsatım olmadı.
Allık, fondöten ve pudrasınıda merak ediyorum aslında.

renkli rimellerine bayılıyorum çok hoşlar hemen hemen her rengini kullanıyorum. temızlemek biraz zor oluyor ama iyi bi temızliyiciyle üstesinden geliyorum :)

Pastel ürünlerini çok beğenerek kullanıyorum
fondötenini, pudrasını, allığını, rimelini, rujunu, ojelerini hep kullandım
bir de alışverişin yanında zaman zaman promosyon olarak
makyaj çantası, göz kalemi, parfüm gibi hediyeler veriyor olması da güzel :49:

Profashion serisinin pudrasını aldım. Çok güzel doğal bir kapatıcılığı var. Kokusu da çok hoş ama ağır bir koku değil. Sorunlu olmayan ciltlerde sadece pudra ve hafif allık yeterli diye düşünüyorum. Ayrıca matte black eyeliner gibi kullanılan göz kalemini aldım ve bayıldım. Şu ana kadar aldığım en iyi kalem diyebilirim. Ama kalem açıldığında sorun çıkardığına dair yorumlar gördüm. Umarım bütün kalemler öyle değildir. Sevgiler...

Son düzenleme:
Back