• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PASTEL hakkında düşünceleriniz?

açık pembe ojesi var şişesinde göründüğü gibi değil sürünce suluboya gibi oluyor..:19: onun dışındaki ojelerinden memnun kaldım özellikle express volume mascara çok güzel. bulaşma akma yapmıyor :16:

Şu renkleri gördükten sonra yine yeniden vurulduğum marka...

Modayı takip etmesini ve ojelerindeki renk çeşitliliğini seviyorum!

$579352_380721815282390_106050826082825_1186891_644613385_n.jpg

pastel'in ojesi ve magic touch kapatıcısı dışında herhangi bir ürününü henüz kullanmadım, ve fakat bu 2 ürün gamından da ziyadesiyle memnunum efenim...

ürünlerini misspera.com'da satmaya başlayarak alışverişi kolaylaştıran marka. artık magnetic ojelerim bir tık uzağımda! :))))

ojeleri dışında bir halta yaramayan marka ben ve arkadaşlarımın hepsinde fondoteni pudrası sivilce yapmıştır o yüzden hiç sevmem :20::20:

gündelikte matlaştırıcı jelini ve magic touch ürününü kullanıyorum. ojelerinde french seti favorim.

dün Facebook sayfsında yarışma yapn marka. yakalsaydım kesin kzanırdım ama denk gelmedim kiiiiiiiii......... :(((

twitterdada yapıyrlarmış oda denk gelmedi :(((((

şansız mıyım neyim?????

xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
dün Facebook sayfsında yarışma yapn marka. yakalsaydım kesin kzanırdım ama denk gelmedim kiiiiiiiii......... :(((

twitterdada yapıyrlarmış oda denk gelmedi :(((((

şansız mıyım neyim?????

xxxxxx

Ben hedie paketi kazandım bir kere. Pinterest sayfası bile var. :)))

ojeleri fiyatına ve sınıfına göre iyi diyebilirim. renk skalası da dikkate değer

Ben Pastel ürünlerini beğeniyorum yalnızca rujları biraz eski rujlar gibi kokuyor o da midemi bulandırıyor halbuki fiyatı çok uygun ve çok güzel renkleri var ama kokusundan ötürü alamıyorum. Ama özellikle ojeleri ve diğer ürünleri çok güzel. Daylong gloss ları var çok kalıcı ve "pastel" renklere sahip :) ayrıca tekli farları da çok güzel. Nedense benim golden rose, floarmar ve pastel gibi eski türk kozmetik markalarına bir sempatim var :)))

aklıma geldikçe neden kendine ait online satış sitesi yok diye sövüyorum. pastel ürünleri her yerde yok malum. almak içinde uzun mesafe kat etmem lazım. en azından bildiğim ürünlerini yorulmadan almak isterim çok mu masraflı birşey şu internet satış sitesi. flormar açtı mesela online satış sitesi; paraya para demiyor. benmi öğreteceğim pastel :)

rujlarında kullandıkları koku bir ruj için oldukça ağır ve sevimsiz. dudağınızda sürülüyken o koku devamlı burnunuza geliyor. parfümlü birşeyi ağzınıza sürmüşsünüz de kokusu öylece yapışıp kalmış gibi berbat bir his. üstelik gayet güzel yapıda rujları olmasına rağmen... rujlarındaki koku konusu çok eksi puan getiriyor ona.

forumu açar açmaz bunu gördüm. pek şeker görünüyor!

Eklentiler

• $AtbS3QPCEAA3_h_.jpg
    $AtbS3QPCEAA3_h_.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 63
Back