Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de "matte black waterproof/long lasting" adlı eyelinerını aldım bugün.Şimdiye dek her kullandığım göz kalemi akmayı başarabilmişti !
Bu uğurda epey para döktüm göz kalemlerine ve hepsi bir köşeye atıldı akıyor diye.Fakat pastelin bu serisi akmıyor hanımlar ! :44:
Sadece siyah rengini almıştım test amacıyla,olan tüm renklerini alacağım.Zaten 5-6 renk anca var bu seride ama olsun,akmayan göz kalemi bulmuşum stok yapacağım eve
Fiyatı 9 tl ama verdiğiniz paraya değiyor hanımlar,şüpheniz olmasın !
Hanımlar daha önce bahsettiğim bu kalem acayip bir şey ya !
Sabah 8de sürdüm kalemi akşam 2 ye kadar akmaz mı bir kalem hiç ? !!!
Gözümde kalem varken uyudum bir de,uykudan uyandığımda genelde göz kalemi sürdüysem palyaço gibi olurdum ama bu kalem bambaşka bir şey yaa !
9 değil 90 tl de olsa paraya kıyılır verilir vallahi.Daha önce "akmaz" adı altında aldığım çok daha pahalı ve şuanda çöpte olan göz kalem markalarına selam olsun !!!
bittikçe aldığımız , hatta stok yaptığımız, " asla vazgeçmem " dediğimiz herhangi bir üründen bizi vazgeçirebilecek kadar önemli belki de tek şey nedir? cevabı burada;
:103: :103: http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html :103: :103:
bu markanın bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum matlaştırıcı jelini deneyeceğim. bi de akmayan kalemini =)
ojelerine bişi diyemem zaten rengarenkler =)
ben matlaştırıcı jelini hiç beğenmedim. kalemini dene bırakamayacaksın. 50 liralık kalemlere taş çıkarır
ben matlaştırıcı jelini hiç beğenmedim. kalemini dene bırakamayacaksın. 50 liralık kalemlere taş çıkarır