• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PASTEL hakkında düşünceleriniz?

pastelin fondoteninden çok memnunum..Kullanın arkadaşlar memnun kalıcaksınız sizde..hem güzel hem ekonomik.

pastelin sadece ojelerini kullanıyorum diğer ürünleri ile ilgili bi fikrim yok :50: 99 numaralı kırmızı ojesi benim favorimdir :12::12:

Bugün pastel kokulu oje serisinden 3 oje aldım,hepsi birbirinden güzel kokular..Renkler de öyle.Özellikle çikolata kahve rengine bayıldım.

Oje şişesi normal oje şişelerine göre epey küçük tasarlanmış fakat çok şirin ! Fiyatı da 2 tl,yaz bitmeden sürün sürüştürün hanımlar ! :12:

Bir de "matte black waterproof/long lasting" adlı eyelinerını aldım bugün.Şimdiye dek her kullandığım göz kalemi akmayı başarabilmişti !
Bu uğurda epey para döktüm göz kalemlerine ve hepsi bir köşeye atıldı akıyor diye.Fakat pastelin bu serisi akmıyor hanımlar ! :44:

Sadece siyah rengini almıştım test amacıyla,olan tüm renklerini alacağım.Zaten 5-6 renk anca var bu seride ama olsun,akmayan göz kalemi bulmuşum stok yapacağım eve :8:

Fiyatı 9 tl ama verdiğiniz paraya değiyor hanımlar,şüpheniz olmasın ! :34:

Pastelin nerdeyse herşeyini kullandım. Çok fazla kozmetik alışverişi yaparım. Pastelin fondöteninden asla vazgeçemiyorum kapatıcılığı çok iyi ve tende maske görüntüsü bırakmıyor cildim ışıl ışıl görünüyor. Ben asla fondotensiz dışarı çıkamam çünkü çok hassas hemen kıpkırmızı olan bir cildim var. O kadar pahalı ürünler bile denedim en çok pastelin fondotenine takıldım 2 seneden fazla bir süredir kullanıyorum. Bunun dışında matlaştırıcı jeli var fondoten altına sürülen onu da çok beğendim kadife gibi bir yapısı var. Simli bronzlaştırıcı allığı da mükemmel sadece cilt bronzlaştırıcısıda mükemmel çok severek kullanıyorum. Dudak parlatıcılarını da başarılı buldum. Geçenlerde sürekli alışveriş yaptığım mağaza bana hediye olarak pastelin rimelini verdi onuda beğendim şuana kadar pastelden olumsuz hiçbir sonuç almadım. Gz kalemi, dudak kalemi ojeleri hepsini seviyorum. :54:

Bir de "matte black waterproof/long lasting" adlı eyelinerını aldım bugün.Şimdiye dek her kullandığım göz kalemi akmayı başarabilmişti !
Bu uğurda epey para döktüm göz kalemlerine ve hepsi bir köşeye atıldı akıyor diye.Fakat pastelin bu serisi akmıyor hanımlar ! :44:

Sadece siyah rengini almıştım test amacıyla,olan tüm renklerini alacağım.Zaten 5-6 renk anca var bu seride ama olsun,akmayan göz kalemi bulmuşum stok yapacağım eve :8:

Fiyatı 9 tl ama verdiğiniz paraya değiyor hanımlar,şüpheniz olmasın ! :34:

Hanımlar daha önce bahsettiğim bu kalem acayip bir şey ya !

Sabah 8de sürdüm kalemi akşam 2 ye kadar akmaz mı bir kalem hiç ? !!!

Gözümde kalem varken uyudum bir de,uykudan uyandığımda genelde göz kalemi sürdüysem palyaço gibi olurdum ama bu kalem bambaşka bir şey yaa !

9 değil 90 tl de olsa paraya kıyılır verilir vallahi.Daha önce "akmaz" adı altında aldığım çok daha pahalı ve şuanda çöpte olan göz kalem markalarına selam olsun !!! :47: :21:

Hanımlar daha önce bahsettiğim bu kalem acayip bir şey ya !

Sabah 8de sürdüm kalemi akşam 2 ye kadar akmaz mı bir kalem hiç ? !!!

Gözümde kalem varken uyudum bir de,uykudan uyandığımda genelde göz kalemi sürdüysem palyaço gibi olurdum ama bu kalem bambaşka bir şey yaa !

9 değil 90 tl de olsa paraya kıyılır verilir vallahi.Daha önce "akmaz" adı altında aldığım çok daha pahalı ve şuanda çöpte olan göz kalem markalarına selam olsun !!! :47: :21:

Resim koymanızı rica etsem:1: ben şunu buldum sanırım bu ama emin olmak istedim...
$pastelkalem.jpg Eki Görüntüle 455988

Arkadaşlar ben de bu bahsettiğiniz kalemden aldım gerçekten harika bikaç gün sürdüm sonra açayım dedim ama ucu yumuşak olduğu için açılmadı sivrilmedi,kırıldı vs. derken kalemi doğru düzgün kullanamadan serce parmağım boyutunda kaldı niye böyle oldu anlamadım ya. Sizin başınıza geldi mi böyle bişey ? kalem tırasımı değiştrdim yine açamadım. Neden olmuş olabilir bi fikriniz var mı ya yeniden alıcam ama cesaret edemiorum aynı olucak diye param boşa gidicek :((((((((((((

:16: :16: :16: bittikçe aldığımız , hatta stok yaptığımız, " asla vazgeçmem " dediğimiz herhangi bir üründen bizi vazgeçirebilecek kadar önemli belki de tek şey nedir? cevabı burada; :16: :16: :16:

:103: :103: http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html :103: :103:​

uğraşıp burdaki başlıklara yazmışsınız. kendi adıma teşekkür ederim çünkü en azından bir kişi bile hayvan deneylerinden haberdar olsa kazançtır....

bu markanın bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum matlaştırıcı jelini deneyeceğim. bi de akmayan kalemini =)

ojelerine bişi diyemem zaten rengarenkler =)

bu markanın bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum matlaştırıcı jelini deneyeceğim. bi de akmayan kalemini =)

ojelerine bişi diyemem zaten rengarenkler =)

ben matlaştırıcı jelini hiç beğenmedim. kalemini dene bırakamayacaksın. 50 liralık kalemlere taş çıkarır

Back