pastadan, tatlıdan da dert olurmuş

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.548
598
Merhaba hanımlar yine Allah başka dert vermesin tarzı bişeyle konu açıyorum ama arada kaldım, kafama takılacağına size sorayım istedim.

Şimdi ben ehliyet dosyamı teslim almak için sürücü kursuna gideceğim, ehliyet almaya hak kazandım yani evet bu güzel bişey. ama şöyle bir durum var, mesela kursun sosyal medya hesaplarına bakıyorum da, dosya teslim almaya gidenler eline pasta, baklava vs. alıp gidiyorlar ve kursun tüm hocaları, çalışanlar falan kutlama yapıyorlar, bunun da fotoğraflarını çekip sosyal medyada falan paylaşmışlar. ben de dosyamı teslim almak için bi ara gideceğim ama şimdi ben pasta, baklava falan götürmeden direkt dosyamı almak istesem ayıp mı olur? aslında bunu sormamın birkaç nedeni var.

1. benim gün içinde pek vaktim olmuyor, işimi hemen halledip diğer işlerime bakmam lazım.
2. bu kutlamaları sanırım organize etmek lazım çünkü normal zamanda kursta bütün hocalar falan olmuyor, hepsi derste, sadece 1-2 tane görevli oluyor. ben şimdi pasta alıp gitsem 2 kişiyle mi kutlama yapacağım? hep birlikte kutlayalım desem herkesin orada olduğu saat muhtemelen öğle arası filan ama o da bana ters bir saat.
3. herkesi denk getirip bir şekilde kutlama yapalım desem, orada benim eski direksiyon hocam da olacak. ve kendisi biraz garip bir adam, yani kaba, abuk sabuk konuşan, saçma şakaları olan tuhaf bir adam ve ben hoca değişikliği yapmıştım, 2. hocam dünya tatlısı bir kadındı. açıkçası eski hocamla pek karşılaşmak istemiyorum.
4. maddi sebep yani param yok. ehliyet harcını denkleştirmeye çalışıyorum, pastayı tatlıyı kendime bile alamıyorum şu aralar.

ne dersiniz, ne olursa olsun ayarla ve kutlamanı yap mı dersiniz yoksa boşver git kendine uygun bir saatte, dosyanı teslim al, teşekkür et ve işine gücüne bak mı dersiniz? ayıp olsun istemediğim için soruyorum çünkü. ve ilk kez ehliyet alıyorum doğal olarak. siz ehliyet dosyanızı kutlamayla mı aldınız? halime gülebilirsiniz ama taşlayan çıkmaz umarım.

Canım bir kutu çikolata bırak. Emekleriniz için çok teşekkürler yaz tamam bence.
Al evraklarını bitir işini.
Hayırlı olsun bu arada :)

Bugün enteresan şeyler öğreniyorum, sabah da stajını tamamlayan birisinin cikolata meselesi dert olmustu

Git dosyanı al gel büyütülecek birşey degil. İnsanlar kutlama yapmaya bahane arıyor yahu yeni yeni adetler çıktı başımıza

Ya ne alakası var, pasta masta, hayrına mı verdiler bu kursu, durumu olan, içinden gelen almış yapmış ama bi zorunluluk değil bence..

Ben doğru düzgün kursa bile gitmemistim.
Ehliyet kursunda ne gibi bir samimiyet kurulabilir ki... En fazla direksiyon hocası ile yakın olunur o da yine gereksiz.. hani uzun süren bir süreç olsa neyse de..
Siz o tatlıyı pastayı ailenizle arkadaşınızla yiyin geçin. Düşünmeyin hiç. Eğer gerçekten çok emekleri var diyorsanız bir kutu normal çikolata yada lokum iş görür

Gerek yok ki, paranız olsa da gerek yok, olsa bir kutu bir şey alır giderdiniz belki ama boşverin yani alın dosyanızı direkt.
Ben bir şey yapmadım aklıma da gelmedi hiç görmemiştim zaten, gittim aldım çıktım :)

Yalnız bu çok kötü oldu..diyetteyim ve kaç gündür uslu uslu takılıyorum taki şu konuyu görene kadar..ya canımı pasta istettiniz resmen ya..bak şimdi konu sahibi şöyle yapıyoruz sen o pastayı alıp bana getiriyorsun ben de sana ehliyet alınca güzel güzel sürmen için dua ediyorum...nasıl fikir?

Dosya alma yap kendine cicek cikolata falan yaptir iste dosyani

Dosyami ben aldigimi bile hatirlamiyorum kimseyide tanimiyordum cok gereksiz parayla hizmet aldigin bir yere neden tesekkur amacli birsey gotureceksin ki :)

kiz sacmalama. git al ehliyetini. ne pastasi tatlisi:)))))

Canım bir kutu çikolata bırak. Emekleriniz için çok teşekkürler yaz tamam bence.
Al evraklarını bitir işini.
Hayırlı olsun bu arada :)

O kursun sosyal medyasını yöneten çok akıllı,
Çalışırken pastayı böreği bedavaya getiriyor,
Al ehliyetini çık,pastayı da kendine ısmarla,

Millette kutlanacak bişey olsada kutlasak diye fırsat kolluyo. Hiç sevmem gereksiz kutlama zımbırtılarını

Git al saygını bildir emeklerine teşekkür et ve çık. Kısa öz ve temiz( ve beleş )

Sen bir değisiklik yap davulcuyla gir iceri istersen.

Istemsizce kahkaha attim. Ama burnumda siyah nokta bandi vardi heba oldu bak iste

Ya ne alakası var, pasta masta, hayrına mı verdiler bu kursu, durumu olan, içinden gelen almış yapmış ama bi zorunluluk değil bence..

Ay git al dosyanı çık. İlla pasta alınacak kutlama yapılacak diye bir kaidemi var?Pasta yoksa ehliyet vermiyorlar mi yoksa?))

Çok gereksiz bir kutlama bence git dosyanı al ve çık sonuçta babalarının hayrına vermiyorlar dosyanı ücretini ödeyip bir hizmet aldın bu kadar samimiyete gerek yok.

Vallahi kırk yıl düşünsem hiç aklıma gelmezdi pastaymış tatlıymış ehliyet kutlaması diye bir şeyi de ilk defa duydum. Bedava vermiyorlar ya ehliyeti.. Dosyanı alıp, teşekkür etmen yeterli.

hanımlar size sosyal medyalarından 3 tane kutlama fotoğrafı göstereceğim, yüzleri kapadım elbette.
canım hocam, cicim hocam, prenses hocam...

Eklentiler

• past.webp
    26 KB · Görüntüleme: 197
  • pastaaa.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 223
  • kurs.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 249

Bence bu öğrenciler fazla issiz :)

Hayatlarında aldıkları ilk belge,sertifika filan zannedersem. Ne gerek var koca koca insanların hocaya öyle iltifat etmesine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…