Haha canım sağol benimki de espriydi zaten yani buraya pasta alıp gelme durumu:))aaa... bunu hiç düşünemedim. verin adresinizi hemen size en güzel pastayı alıp da geliyorum :)
yalnız şaka bir yana ben kendim de pastanın tadını unutmuşum. şu sıcaklarda sadece dondurmadır benim için tatlı, en ucuzu bile olsa.
Ben hayatimda kimseye prenses hocam demedimbunlar 20 saatte nasil bu samimiyeti yakaliyorlar hayret valla. Bence asiri gereksiz ve şov. Ben direksiyon hocam disinda kimseyi tanimiyordum bile. Zaten parasıyla veriyorlar. Gidin kursun parasini kim verdiyse ona ısmarlayın pastayi
kesinlikle tam anlamıyla yalakalık, prenses hocam ne demek yahu?Afedersiniz ama o kutlamalar bikac yalakanin çıkardığı lüzumsuz işler.Ne gerek var bedava kurs vermiyorlar sonuçta.Bi teşekkür edin yeter kiminin pastası kiminin duası
çok saçma ya :)fotolara baktım da sanki yurtdışında burslu üniversite kazandılar
Hic gerek yok alin ehliyetinizi bolca tesekkur ve saygilarinizi iletin cikin :))
hanımlar bugün dosyamı aldım, hiçbir şey de götürmedim zaten kimse de yoktu pek, o kutlama olaylarını da sadece birkaç kişinin yaptığına emin oldum çünkü beni çok iyi karşıladılar, her zamanki gibi sıcak davrandılar, ilgili davrandılar falan. bu da böyle bitti işte. birileri prenses hocamlarına devam etsin hahahaNe pastası falan, sanki o insanları birdaha göreceksin al ehliyetini çık, sanki ehliyeti hediye ettiler boşver yaaaaaa boş işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?