• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pastadan, tatlıdan da dert olurmuş

Ben bir tek kendimi goturmustum. gerek yok boyle seylere bence ya. Bikac yil sonra hocalar sizi yolda gorunce tanimiyor bile tecrubeyle sabit.

aaa... bunu hiç düşünemedim. verin adresinizi hemen size en güzel pastayı alıp da geliyorum :)
yalnız şaka bir yana ben kendim de pastanın tadını unutmuşum. şu sıcaklarda sadece dondurmadır benim için tatlı, en ucuzu bile olsa. :KK70:
Haha canım sağol benimki de espriydi zaten yani buraya pasta alıp gelme durumu:))
Ama benim canım gerçekten pasta istedi..yurt dışında olunca insan oyoe Türkiye'nin nefis muzlu yada çikolatalı pastalarini özlüyor işte..Ayyy yaaaaa bak yazarken bile şey oldum :rolleyes::KK8:

Sen oraya para veriyorsun sonucta bedava almiyorsun kursu dosyani al tesekkur et ve cik arkani don ve cik:)

Aklıma lise yıllarımda hadi bi' pasta börek getirsin herkes yiyelim diyen öğretmenler geldi.
Sevmem gereksiz şeyleri, onlarında bence kutladığı yok. Yiyip dağılıyorlar:KK59:

Ben hayatimda kimseye prenses hocam demedim :KK70: bunlar 20 saatte nasil bu samimiyeti yakaliyorlar hayret valla. Bence asiri gereksiz ve şov. Ben direksiyon hocam disinda kimseyi tanimiyordum bile. Zaten parasıyla veriyorlar. Gidin kursun parasini kim verdiyse ona ısmarlayın pastayi :KK50:

Ben hayatimda kimseye prenses hocam demedim :KK70: bunlar 20 saatte nasil bu samimiyeti yakaliyorlar hayret valla. Bence asiri gereksiz ve şov. Ben direksiyon hocam disinda kimseyi tanimiyordum bile. Zaten parasıyla veriyorlar. Gidin kursun parasini kim verdiyse ona ısmarlayın pastayi :KK50:

Annem ödedi valla :) ehliyet olmadan işe giremiyorum, dedim ben sana öderim bunu çalışınca falan, hayır diyor. İyi dedim tatile yollarım kafa dağıtırsın :) ehliyetini belgesini aldığım zaman ona özel olarak birşeyler ısmarlarım ama :)

Illa biseyler götürmek istiyorsan yap evden biseyler götür daha ekonomik :D ben oyle yapardim şahsen

Ben böyle zımbırtılara sinir oluyorum. Herkes bi tarafından adet uyduruyor. En mantıklı gerekçe bir kere paran Yok, kendini ikna etmek için yeterli olmadı mı arkadaşım? Bence en mantıklı gerekçe. O da sende var. Ayrıca böyle saçma şeyleri dert etme. Pasta götürmedin diye sen ayıp etmiş olmazsın, o beleşciler ayıp ediyorlar, ehliyet aldın diye kutlama neymiş ya, töbee:))

Ne tatlısı çikolatasi pastası yahu?

Gayette normal git al dosyanı çık. Diğerleri biraz abartmış bence.

Ayrıca emek mis falan sanki bedava kurs veriyorlar.

Ben ehliyetimi alırken direkt gidip almıştım. Sana da tavsiyem kendine ısmarla:halay:

Dosyanı al çık canım. Al üstü parasını ödeyip, sınavını kazandığın ehliyetini alıyorsun. Tantanalık bir durum yok. Boşver sen attığı adımı sosyal medyadan olay halinr getirenleri :)

Afedersiniz ama o kutlamalar bikac yalakanin çıkardığı lüzumsuz işler.Ne gerek var bedava kurs vermiyorlar sonuçta.Bi teşekkür edin yeter kiminin pastası kiminin duası:deli:

Ne pastası falan, sanki o insanları birdaha göreceksin al ehliyetini çık, sanki ehliyeti hediye ettiler boşver yaaaaaa boş işler

Afedersiniz ama o kutlamalar bikac yalakanin çıkardığı lüzumsuz işler.Ne gerek var bedava kurs vermiyorlar sonuçta.Bi teşekkür edin yeter kiminin pastası kiminin duası:deli:
kesinlikle tam anlamıyla yalakalık, prenses hocam ne demek yahu?
benim hoca ağzıyla gülmemiştir o yazıya, eminim. :D

fotolara baktım da sanki yurtdışında burslu üniversite kazandılar
çok saçma ya :)

Hic gerek yok alin ehliyetinizi bolca tesekkur ve saygilarinizi iletin cikin :))

Ne pastası falan, sanki o insanları birdaha göreceksin al ehliyetini çık, sanki ehliyeti hediye ettiler boşver yaaaaaa boş işler
hanımlar bugün dosyamı aldım, hiçbir şey de götürmedim zaten kimse de yoktu pek, o kutlama olaylarını da sadece birkaç kişinin yaptığına emin oldum çünkü beni çok iyi karşıladılar, her zamanki gibi sıcak davrandılar, ilgili davrandılar falan. bu da böyle bitti işte. birileri prenses hocamlarına devam etsin hahaha :D

Aman al ehliyetini çık onlar da tatlı yemeye bahane arıyorlar illa tatlı derlerse aaa vaktim olunca alır gelirim de bidaha da uğrama.
Hayrına vermiyolar sonuçta.

Kk yı çok seviyorum hergun yeni seyler ögreniyorum Dün mesela bebeklere 6 aylık kınası yapılıyomuş onu ögrendim şook oldum
Bugünde ehliyet kursunda parti yapıldıgını

Canım ne masraf yapcan sevabına vermiyolar dosyayı
Git al ben dosyami almayı kendim bile gitmedim esimi gonderdim
Boşver kasma kendini

Back
X