• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pastadan, tatlıdan da dert olurmuş

fotoğrafları ekledim ama gözüküyor umarım? gözükmüyorsa söyleyin lütfen.

Bence gereksiz, samimiyet de gereksiz düzeyde gibi duruyor...
Yani bir üye de demiş emeği çok, samimiyetle çok uğraştılar falan diyorsanız alın bir şey dicem ama durumunuzu zorlamaya da gerek yok diye düşünüyorum.
Hocanızla aranız iyiyse çok uğraştıysa falan ona bir şey yapabilirsiniz en fazla. Dert ettiğinizden söylüyorum bunları da ama gereksiz buluyorum :)

Benim ehliyet aldığım yerde ehliyet alma hediyesi olarak telefon almış bir öğrencisi hocaya, onu anlatıyordu derslerde laf arasında. Ben hiç birşey götürmedim şahsen, sevecen de olsalar, muhabbetleri iyi de olsa insanlık olsun diye araba kullanmayı öğretmiyorlar sonuçta, kaldığın zaman çatır çatır alıyorlar ek ders ücretini. Bir de keyifli ve kolay bir iş bütün gün altında araba geziyorsun, ücretlerinin emeğin karşılığını haydi haydi karşıladığını düşünüyorum ben.

Aa?!
Hepi topu 5 saat teorik, 8-10 saat de direksiyon dersi için ne abartılı bi beklenti içindeler. Ki paralarını da fazlasıyla alıyorlar. Git dosyanı al çık kardeşim. Onlar sana pasta ikram etsin. Maşallah işlerini biliyorlar ki, bedavaya (üstüne tatlı alarak) reklamlarini yaptiriyorlar.

Okul, kurs falan olsa tamam da bunların yaptığı ticaret yani. Üstümde emeği var diyip minnet hissetme. Hea bir hocayla özel bi frekans tutturur samimi olursun, o ayrı. Teşekkür edersin biter gider. Her görevini yapana da alkış tutmanın anlamı yok. Sanki amme hizmeti yapıyorlar.

Son düzenleme:
hanımlar size sosyal medyalarından 3 tane kutlama fotoğrafı göstereceğim, yüzleri kapadım elbette.
canım hocam, cicim hocam, prenses hocam...
Liseye- üniveristeye girişte üstünde emeği olan hocaya yapılır su. Ne kadar abartmislar..

İşi gücü bırakıp direksiyon hocası mi olsam, ne yapsam??..
Ama yok ya, cok kilo alırım. I ııh , kalsin :-)

Yalnız bu çok kötü oldu..diyetteyim ve kaç gündür uslu uslu takılıyorum taki şu konuyu görene kadar..ya canımı pasta istettiniz resmen ya..bak şimdi konu sahibi şöyle yapıyoruz sen o pastayı alıp bana getiriyorsun ben de sana ehliyet alınca güzel güzel sürmen için dua ediyorum...nasıl fikir?
aaa... bunu hiç düşünemedim. verin adresinizi hemen size en güzel pastayı alıp da geliyorum :)
yalnız şaka bir yana ben kendim de pastanın tadını unutmuşum. şu sıcaklarda sadece dondurmadır benim için tatlı, en ucuzu bile olsa. :D

İnatla diyorum ki,gereksiz.

Bence bu öğrenciler fazla issiz :)

Hayatlarında aldıkları ilk belge,sertifika filan zannedersem. Ne gerek var koca koca insanların hocaya öyle iltifat etmesine..
aaah ah, mesele sertifika ise... ben zamanında Türkiye'nin en iyilerinden ne sertifikalar aldım, eğer bunlar sertifika için yapılıyorsa ben neden o ünlü insanların kucağına atlamadım? pasta börek alacak olsam onlara alırdım yahu :KK70:

Hayattaki tek basarilari bu mu acaba :işsiz:
işte bana da çok tuhaf geldio yüzden.

Bence gereksiz, samimiyet de gereksiz düzeyde gibi duruyor...
Yani bir üye de demiş emeği çok, samimiyetle çok uğraştılar falan diyorsanız alın bir şey dicem ama durumunuzu zorlamaya da gerek yok diye düşünüyorum.
Hocanızla aranız iyiyse çok uğraştıysa falan ona bir şey yapabilirsiniz en fazla. Dert ettiğinizden söylüyorum bunları da ama gereksiz buluyorum :)
ya samimiyet derken, yani samimiyet normal seviyedeydi ki zaten benimle ne kadar samimiyet kurulur, ben mesafeli bi tipim. kimse de çok uğraşmadı valla, evet 2. hocam iyiydi hoştu da sonuçta benim bi tarafım çıktı, 3. girişimde geçebildim. dünya kadar ekstra masraf yaptık, kaldıkça verilen ders ücretleri falan.

Babasının hayrınamı vermiş kursu. Daha ne saçmalıklar duyacağız. Ehliyetini al. Pastanıda tatlınıda ailenle ye. Hayırlı olsun bu arada canım
teşekkür ederim, bana da çok saçma geldi, neyse ki yalnız değilmişim :KK70:

Boşuna masrafa girme. Ehliyet almak için yatirdığın paraya saysinlar.
hem de neler yatırdık valla.

Benim ehliyet aldığım yerde ehliyet alma hediyesi olarak telefon almış bir öğrencisi hocaya, onu anlatıyordu derslerde laf arasında. Ben hiç birşey götürmedim şahsen, sevecen de olsalar, muhabbetleri iyi de olsa insanlık olsun diye araba kullanmayı öğretmiyorlar sonuçta, kaldığın zaman çatır çatır alıyorlar ek ders ücretini. Bir de keyifli ve kolay bir iş bütün gün altında araba geziyorsun, ücretlerinin emeğin karşılığını haydi haydi karşıladığını düşünüyorum ben.
yuh, hoca kabul mu etmiş bir de o hediyeyi?
hem de öyle bir aldılar ki, 3. girişimde kazandım, ekstradan 4 ders masraf ettim 320 TL yapıyor FAZLADAN. 1 saatlik ders ücreti 80 TL ayrıca, pardon 50 dk. :)

Ne gerek var ya bence alma bir şey, boşver. Millet tatlı yemeye yer arıyor galiba.
bana da öyle geldi, bakın unutmuyorum, para vermek için kursa gitmiştim görevliyle konuşuyoruz, dedim ki ben 4. kez de girip geçemezsem nasıl bir süreç izlemem lazım falan diye sordum. şey dedi mesela, ya öyle düşünme, geçmeye odaklan sonuçta kaldığın zaman masraf da ediyorsun, sen sınavdan geç, o parayla baklava börek falan alırsın daha iyi :) :) dedi :KK70:

Aa?!
Hepi topu 5 saat teorik, 8-10 saat de direksiyon dersi için ne abartılı bi beklenti içindeler. Ki paralarını da fazlasıyla alıyorlar. Git dosyanı al çık kardeşim. Onlar sana pasta ikram etsin. Maşallah işlerini biliyorlar ki, bedavaya (üstüne tatlı alarak) reklamlarini yaptiriyorlar.

Okul, kurs falan olsa tamam da bunların yaptığı ticaret yani. Üstümde emeği var diyip minnet hissetme. Hea bir hocayla özel bi frekans tutturur samimi olursun, o ayrı. Teşekkür edersin biter gider. Her görevini yapana da alkış tutmanın anlamı yok. Sanki amme hizmeti yapıyorlar.
ben hocama sınavı geçtiğim gün teşekkür ettim zaten, sarıldım falan, ne zaman istersen arayabilirsin vs. dedi biz hocayla iyi ayrıldık hiç de öyle gel kutlama yapalım vs vs diye bir ima, bişey sezmedim kadından.

Bence onlar sana ismarlasin ehliyeti bedava vermiyolar
kesinlikle :)

Liseye- üniveristeye girişte üstünde emeği olan hocaya yapılır su. Ne kadar abartmislar..

İşi gücü bırakıp direksiyon hocası mi olsam, ne yapsam??..
Ama yok ya, cok kilo alırım. I ııh , kalsin :-)
ben olmak isterdim direksiyon hocası, hatta sormuştum nasıl olunur diye. :)
en az önlisans mezunu olmalı, en az 3 senelik ehliyetin olmalı ve çok iyi araba kullanabiliyor olmalısın demişti. ama benim hocam "bütün gün arabada g.tüm düzleşiyor" demişti, kafa kadındı.

aaah ah, mesele sertifika ise... ben zamanında Türkiye'nin en iyilerinden ne sertifikalar aldım, eğer bunlar sertifika için yapılıyorsa ben neden o ünlü insanların kucağına atlamadım? pasta börek alacak olsam onlara alırdım yahu :KK70:

aynen...
:)
hiiiiç gerek yok. siz dosyanızı alıp teşekkür edip çıkın.

Yahu git al gel boşver elelamle kutlama yapmayı,sanki bedavaya gittin kursa:)) merak etme ne cimriymiş demezler.Deseler ne farkeder, gereksiz samimiyet.

ya samimiyet derken, yani samimiyet normal seviyedeydi ki zaten benimle ne kadar samimiyet kurulur, ben mesafeli bi tipim. kimse de çok uğraşmadı valla, evet 2. hocam iyiydi hoştu da sonuçta benim bi tarafım çıktı, 3. girişimde geçebildim. dünya kadar ekstra masraf yaptık, kaldıkça verilen ders ücretleri falan.

Aynen, zaten bir sürü para veriyorsunuz, işleri bu.
Hani çok yakın hissedersiniz hocanıza vs. içinizden gelir ama gerek yok kendinizi sıkmaya hiç.

Onca yıl okullarda, kurslarda, özelde çalıştım bir kez öğrencim eğitim bitiminde borcam almıştı:KK45:teşekkür için.

Sizde çok yer etmiş özel bir hocaysa özel günlerde mesaj atabilirsiniz, bu onu daha mutlu eder bence. Pasta, börek fazla arabesk geliyor bana.:KK45:

Icinizden gelmiyosa ki benim de gelmezdi heralde almayin. Sinava girip ehliyet almaya hak kazanmissiniz. Hakkiniz olan bir belgeyi almaya gidiyosunuz. Bu belgeyi almanizda emegi gecen herkese de gerekli odemeleri kurs ucreti olarak yapmistiniz zaten.

Merhaba hanımlar yine Allah başka dert vermesin tarzı bişeyle konu açıyorum ama arada kaldım, kafama takılacağına size sorayım istedim.

Şimdi ben ehliyet dosyamı teslim almak için sürücü kursuna gideceğim, ehliyet almaya hak kazandım yani evet bu güzel bişey. ama şöyle bir durum var, mesela kursun sosyal medya hesaplarına bakıyorum da, dosya teslim almaya gidenler eline pasta, baklava vs. alıp gidiyorlar ve kursun tüm hocaları, çalışanlar falan kutlama yapıyorlar, bunun da fotoğraflarını çekip sosyal medyada falan paylaşmışlar. ben de dosyamı teslim almak için bi ara gideceğim ama şimdi ben pasta, baklava falan götürmeden direkt dosyamı almak istesem ayıp mı olur? aslında bunu sormamın birkaç nedeni var.

1. benim gün içinde pek vaktim olmuyor, işimi hemen halledip diğer işlerime bakmam lazım.
2. bu kutlamaları sanırım organize etmek lazım çünkü normal zamanda kursta bütün hocalar falan olmuyor, hepsi derste, sadece 1-2 tane görevli oluyor. ben şimdi pasta alıp gitsem 2 kişiyle mi kutlama yapacağım? hep birlikte kutlayalım desem herkesin orada olduğu saat muhtemelen öğle arası filan ama o da bana ters bir saat.
3. herkesi denk getirip bir şekilde kutlama yapalım desem, orada benim eski direksiyon hocam da olacak. ve kendisi biraz garip bir adam, yani kaba, abuk sabuk konuşan, saçma şakaları olan tuhaf bir adam ve ben hoca değişikliği yapmıştım, 2. hocam dünya tatlısı bir kadındı. açıkçası eski hocamla pek karşılaşmak istemiyorum.
4. maddi sebep yani param yok. ehliyet harcını denkleştirmeye çalışıyorum, pastayı tatlıyı kendime bile alamıyorum şu aralar.

ne dersiniz, ne olursa olsun ayarla ve kutlamanı yap mı dersiniz yoksa boşver git kendine uygun bir saatte, dosyanı teslim al, teşekkür et ve işine gücüne bak mı dersiniz? ayıp olsun istemediğim için soruyorum çünkü. ve ilk kez ehliyet alıyorum doğal olarak. siz ehliyet dosyanızı kutlamayla mı aldınız? halime gülebilirsiniz ama taşlayan çıkmaz umarım. :KK70:
Ben son paragrafı destekliyorum sadece:D
Ben dümdüz gidip almıştım,sana sevabına mı öğrettiler sanki,eve bir tatlı al,sevincini paylaş yeter...

Back
X