Parayla en son ne zaman rezil oldunuz?

yanlış üniversite seçmek. üstelik özel üniversite, hemde 4 yıl ! gerisini siz düşünün

Merhaba böyle bir durumda tüketici haklı oluyor ve indirimli fiyattan ürünü alıyor. Benim de migrosta başıma gelmişti ve bana ürünü indirimli fiyatla sattılar çünkü mağazanın yanıltıcı fiyat etiketini kaldırması gerekirdi. Tüketici olarak böyle bir hakkımız var arkadaşlar.Size yapmaya çalıştıkları hoş olmamış.

Ay parasızlık ile rezil oldum. Bir gün iş çıkışı cebimizde sadece yol paramız var 3 arkadaşız. Hadi gidelim cafeye yeriz içeriz dediler ama param yok diyemedim arkadaş anladı ya ben karttan geçicem sonra verirsiniz zorladılar neyse çıktık gittik, tatlılar, soğuk içecekler yedik içtik eğlendik. Kalacağız arkadaş kartı bulamıyor biizim renkler mor kimse de para da yok bekledik uzun süre kalkamıyoruz, garson anladı sonra getirirsiniz çekinmeyin dedi, sonra canım babamı çağırmıştım geldi ödedi hepimize de harçlık verdi evlere dağıldık böyle tatlı anım

siz paranızla değilde çalışan insanlara karşı kaba tavırlarınızla rezil olmuşsunuz

Bende o
siz paranızla değilde çalışan insanlara karşı kaba tavırlarınızla rezil olmuşsunuz
Bende bu isde calisdim calissaydiniz haklari bilirdiniz bir urunun uzerinde hangi fiyat yaziliysa onu oyle satmaniz gerekiyo musterinin hakki bizim sucumuz oluyo ozamn isimizi yapmamakdan dolayi yani kaba deil sadece kendi hakkimiz olaniyla almaya calisdim oysaki emin olun ben kaba deilde kaba olanlari gorseydiniz sasirdiniz calisdigim surece bana herseyi gosterdi ve orenttiler insanlar

Allah razi olsun siz anladiniz markette calisan anliyo fiyat ne yaziyosa o yazilanla gecirmemiz mecbur oluyo tani arkasindan fircayi yiyen bizde oluyoruz ama o musterinin hakki oldugubicin biz gun geliyo neleri bs fiyata veriyoruz

Üniversite hastanesinde profesör ve alanında çok iyi olan bir hocaya 10 000 verip ameliyat oldum. Hastane eski. Odalar 4 kişilik. 3 4 tane "özel oda" var tek kişilik olarak. Onlar içinde sıra var. Sanki bir bakanlıkta mevkii verirmişcesine havalara giren hasta bakıcıya gidip isminizi listeye yazdırıyorsunuz rica minnet. Hastanede tanıdık( doktor hemşire hademe güvenlik) tanıdığınız varsa torpillisiniz tebrikler özel odaya geçebikirsiniz malesrf bizim yoktu. Günlüğü 250tl olan bu tek kişilik odanın tek artı yönü tek uyuyabiliyor olmanız. Hepsi bu... odada tuvalet bile yok. hasta bakıcıya 500 vermeyi teklif ettik. 1000 istedi. Böylede saçma şeyler döndü. Hesapta 2 gün kalacağım için tek uyumak adına 2000 tl vermek istemeyerek 4 kişilik odada yatmayı tercih ettim sinirlenip. Sonuç 5 gün kalmak zorunda kaldık ameliyatım ağır geçtiği için. Hasta bakıcı bize tavır aldığı içinde listeye almadı. Sonrasında teklif ettiğimiz parayıda kabul etmedi. Yani profa ameliyat olabilmek uğruna 10bin verirken leş gibi yerde uyumak için 2000 lira vermediğim için hiç tanımadığım hasta bakıcıdan trip yedik.Teşekkürler türkiye. (Özel hastanede alanında iyi bir doktor yoktu yaşadığım şehirde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…