Merhaba böyle bir durumda tüketici haklı oluyor ve indirimli fiyattan ürünü alıyor. Benim de migrosta başıma gelmişti ve bana ürünü indirimli fiyatla sattılar çünkü mağazanın yanıltıcı fiyat etiketini kaldırması gerekirdi. Tüketici olarak böyle bir hakkımız var arkadaşlar.Size yapmaya çalıştıkları hoş olmamış.Birgun markete gitmisdim indirimde bise vardi aldim baya ucuzlamisdi kasaya geldim gecdim elime fisi aldim kontrol etmeye dorumu gecdi diye ama normal fiyatindan gecirmisler marketten hic cikamisdim yanlisiniz var dedim irdaki fiyat bu deildi o indirimimiz bitti dedi bana nasil bitti onundeki kagit asılı duruyo bitemez bende ona gire aldim neyse birisi gitti aldi kagıdı geldi bitmis bunun indirim tarihi diyo bana ozamn isinizi guzelce yapinda kaldirin o kagidi dedim suc bende deil sizde calisana kizdilar neden almadin diye alin esyanizi verin parami diyorum alamayiz diyolar ne sacmalik dedim alcaksiniz indirimlerinizi guzelce takip etseydinizde almasaydim dedim param verilcek zorla aldim parami allah kahretmesin sizi dedim paramla rezil ettiniz beni millete
siz paranızla değilde çalışan insanlara karşı kaba tavırlarınızla rezil olmuşsunuzBirgun markete gitmisdim indirimde bise vardi aldim baya ucuzlamisdi kasaya geldim gecdim elime fisi aldim kontrol etmeye dorumu gecdi diye ama normal fiyatindan gecirmisler marketten hic cikamisdim yanlisiniz var dedim irdaki fiyat bu deildi o indirimimiz bitti dedi bana nasil bitti onundeki kagit asılı duruyo bitemez bende ona gire aldim neyse birisi gitti aldi kagıdı geldi bitmis bunun indirim tarihi diyo bana ozamn isinizi guzelce yapinda kaldirin o kagidi dedim suc bende deil sizde calisana kizdilar neden almadin diye alin esyanizi verin parami diyorum alamayiz diyolar ne sacmalik dedim alcaksiniz indirimlerinizi guzelce takip etseydinizde almasaydim dedim param verilcek zorla aldim parami allah kahretmesin sizi dedim paramla rezil ettiniz beni millete
Bende bu isde calisdim calissaydiniz haklari bilirdiniz bir urunun uzerinde hangi fiyat yaziliysa onu oyle satmaniz gerekiyo musterinin hakki bizim sucumuz oluyo ozamn isimizi yapmamakdan dolayi yani kaba deil sadece kendi hakkimiz olaniyla almaya calisdim oysaki emin olun ben kaba deilde kaba olanlari gorseydiniz sasirdiniz calisdigim surece bana herseyi gosterdi ve orenttiler insanlarsiz paranızla değilde çalışan insanlara karşı kaba tavırlarınızla rezil olmuşsunuz
Allah razi olsun siz anladiniz markette calisan anliyo fiyat ne yaziyosa o yazilanla gecirmemiz mecbur oluyo tani arkasindan fircayi yiyen bizde oluyoruz ama o musterinin hakki oldugubicin biz gun geliyo neleri bs fiyata veriyoruzMerhaba böyle bir durumda tüketici haklı oluyor ve indirimli fiyattan ürünü alıyor. Benim de migrosta başıma gelmişti ve bana ürünü indirimli fiyatla sattılar çünkü mağazanın yanıltıcı fiyat etiketini kaldırması gerekirdi. Tüketici olarak böyle bir hakkımız var arkadaşlar.Size yapmaya çalıştıkları hoş olmamış.