Siz soruyu yanlis anlamis olabilir misinizParam yok ki rezil olayım
Yooo dogru anladim diye dusunuyorumSiz soruyu yanlis anlamis olabilir misiniz
Yani 20 tl ile de rezil olabilirsiniz de o yuzden dedim.Yooo dogru anladim diye dusunuyorum
İki sene önce bilindik bı markadan çok hoşuma gitmişti 400tl ye şişme mont almıştım,ertesi gün iki saat giymeyle montun arkası yırtıldı götürdüm montu aldığım yere incelenecek dediler mont gitti,bı geldi montun yırtığı dikmişler geri veriyorlar dedim istemem iki saatte yırtılan uzun ömürlü olmaz niye diktiniz sormadan dedim krm kum ses yok,
hayatımda okuduğum en anlaşılmaz ,yazım hatası ve anlatım bozukluğu dolu yazılardan biri , bir ara türkçe olmadığını bile düşündüm.. ve sizin yaptığınız paranızla rezil olmak değil çok çirkin ve ayıp bir tavır ve üslup..biraz geliştirin kendiniziBirgun markete gitmisdim indirimde bise vardi aldim baya ucuzlamisdi kasaya geldim gecdim elime fisi aldim kontrol etmeye dorumu gecdi diye ama normal fiyatindan gecirmisler marketten hic cikamisdim yanlisiniz var dedim irdaki fiyat bu deildi o indirimimiz bitti dedi bana nasil bitti onundeki kagit asılı duruyo bitemez bende ona gire aldim neyse birisi gitti aldi kagıdı geldi bitmis bunun indirim tarihi diyo bana ozamn isinizi guzelce yapinda kaldirin o kagidi dedim suc bende deil sizde calisana kizdilar neden almadin diye alin esyanizi verin parami diyorum alamayiz diyolar ne sacmalik dedim alcaksiniz indirimlerinizi guzelce takip etseydinizde almasaydim dedim param verilcek zorla aldim parami allah kahretmesin sizi dedim paramla rezil ettiniz beni millete
Turkceden dolayi ozur dilerim yurt disinda kaldigimdan dolayi bu kadar oldu anca ve turkiyede olmadi bu olay yurt disinda olduguicin burada hakkin olan sey bende markette calisdigim icin biliyorum haklari kurallari tekrardan ozur dilerim turkcem icinhayatımda okuduğum en anlaşılmaz ,yazım hatası ve anlatım bozukluğu dolu yazılardan biri , bir ara türkçe olmadığını bile düşündüm.. ve sizin yaptığınız paranızla rezil olmak değil çok çirkin ve ayıp bir tavır ve üslup..biraz geliştirin kendinizi