Parayla en son ne zaman rezil oldunuz?

Kuaföre gittim doğum yapınca belli bi süre boyatmak istememiştim maalesef ki şanssızlık peşimi bırakmadı beyazlar çöktü bebeğim altı aylık olunca hadi dedim boyatmaya git her zaman gittiğim yere gitmek yerine daha bilgili Olduğunu düşündüğüm ve salonu beğendiM bi yere geldim fiyatlar yüksekti ama gözüm görmedi.. daldım içeri çocuğuda bırakmışım hazır hemen yaptır dedim ki kadın benim caaaanım saçlarımı yaktı.. saçlar oldu saman gibi soruyorum yandı mi yok olur mu öyle şey ben tecrübeliyim sakın duymayayım öyle şeylerle kadın beni yedi.. neyse iki saatlik iş oldu üç saat ben kudurdum sinirden iş bitti zar zor parayı ödedim tabi hemde içim yana yana ama olsun dedim eve geldim Duşta saçlar elimde kaldı resmen ağlayarak zor attım kendimi dışarı güzelim saçlarım mahvoldu.. olan hem parama hem saçlarıma oldu.. hakkınızı helal edin uzun oldu biraz

Birgun markete gitmisdim indirimde bise vardi aldim baya ucuzlamisdi kasaya geldim gecdim elime fisi aldim kontrol etmeye dorumu gecdi diye ama normal fiyatindan gecirmisler marketten hic cikamisdim yanlisiniz var dedim irdaki fiyat bu deildi o indirimimiz bitti dedi bana nasil bitti onundeki kagit asılı duruyo bitemez bende ona gire aldim neyse birisi gitti aldi kagıdı geldi bitmis bunun indirim tarihi diyo bana ozamn isinizi guzelce yapinda kaldirin o kagidi dedim suc bende deil sizde calisana kizdilar neden almadin diye alin esyanizi verin parami diyorum alamayiz diyolar ne sacmalik dedim alcaksiniz indirimlerinizi guzelce takip etseydinizde almasaydim dedim param verilcek zorla aldim parami allah kahretmesin sizi dedim paramla rezil ettiniz beni millete

Paranızla en son ne zaman rezil oldunuz? Nasıl oldunuz?

Eki Görüntüle 2653426
İki sene önce bilindik bı markadan çok hoşuma gitmişti 400tl ye şişme mont almıştım,ertesi gün iki saat giymeyle montun arkası yırtıldı götürdüm montu aldığım yere incelenecek dediler mont gitti,bı geldi montun yırtığı dikmişler geri veriyorlar dedim istemem iki saatte yırtılan uzun ömürlü olmaz niye diktiniz sormadan dedim krm kum ses yok,
Öyle böyle derken kasada tartıştım iade alın diye almadılar ama yerine başka ürünler aldım çıktım bidahada girmedim o markanın magazalarina

Birine borc vermek için kredi kartımdan nakot avans cektim sonuç olarak borçlu ödeme yapmadı onun borcunu ödemek icin baskalarından borc istemek zorunda kaldım sonuc olarak hala borc bitmedi hala parasızlıktan dısarı cıkamıyorum haram olsun ne diyim

hayatımda okuduğum en anlaşılmaz ,yazım hatası ve anlatım bozukluğu dolu yazılardan biri , bir ara türkçe olmadığını bile düşündüm.. ve sizin yaptığınız paranızla rezil olmak değil çok çirkin ve ayıp bir tavır ve üslup..biraz geliştirin kendinizi

Özel hastanede rezil oldum
Doktor iyi biri aslında ancak okadar çok randevu kabul etmiş ki yemeğe bile çıkmamış kan sulandirici miktarını sormak için aradım beni hastaneye çağırdı sonra niye geldin diye azarladi hiçbir soruma kesinlikle cevap vermedi baya azar yedim öyle azar yemek için ücret ödedim
Doktora da üzüldüm hali harap olmuştu ama işte hem çağırıp hemde niye geldin diyince birde azar çekince

Turkceden dolayi ozur dilerim yurt disinda kaldigimdan dolayi bu kadar oldu anca ve turkiyede olmadi bu olay yurt disinda olduguicin burada hakkin olan sey bende markette calisdigim icin biliyorum haklari kurallari tekrardan ozur dilerim turkcem icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…