- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi asabikaramel
-
Şu an kendi sitesinde yeni sezondan 217 ayakkabının yalnızca 3 tanesi 400 TL üzeri fiyata sahip. O üç bot/çizme de 499 lira. Yani 570'e ayakkabı buluyorsanız bir de alıyorsanız büyük başarı sizin için.evet oluyor
benim eşim alır
o zaman sana adam gibu bakmayi bilsin. ne emmeye geliyo ne gömmeyeTesekkur ederim baya yazmissiniz zaten.Bende sekreterlik falan dusundum temizlige esim izin vermez otur kendi evini temizle der ama sekreterliğede patronun ikinci karisimi olacaksin sen olmaz diyip kestirip atti.(geri kafalidir kendisi)
meslek olmayınca bı yaştan sonra zor.korkuyor çekiniyor olabılırBen param yok borcum var yetmiyo lafını çalışmayan kadın söyleyince kabul etmiyorum.
Eşin izin vermiyomuş pabucunu yesin .
Kimseyi tanımıyosan hiçbi işte bulamıyosan yap börek sandviç git pazara pazarcılara sat pazara gelenler bile alır.
Çocuğun bebekse koy göğsüne arabaya onuda götür yanında
570 e kim alir denmiş ona cevap verdimŞu an kendi sitesinde yeni sezondan 217 ayakkabının yalnızca 3 tanesi 400 TL üzeri fiyata sahip. O üç bot/çizme de 499 lira. Yani 570'e ayakkabı buluyorsanız bir de alıyorsanız büyük başarı sizin için.
derıler 570ten başlar iyi bir deri.3 tanesı 400 olan ayakkabı dandıktır dandık. he gıyılır ılerde pekı o ayak ne olur.Şu an kendi sitesinde yeni sezondan 217 ayakkabının yalnızca 3 tanesi 400 TL üzeri fiyata sahip. O üç bot/çizme de 499 lira. Yani 570'e ayakkabı buluyorsanız bir de alıyorsanız büyük başarı sizin için.
500e kim alır değildi mesele. Aynı ayakkabının farklı aylarda farklı fiyatta olmasıydı. Neyse iyi bari sizinki alırmış, öğrenmiş olduk.570 e kim alir denmiş ona cevap verdim
Ayakkabı ollarak bakmadım ben
Eşimin davranıslarından bahsettim
Düşünmez alır diye
Ben Türkçe konuşmuyor muyum acaba? Acayip acayip yorumlara şahit oluyorum.derıler 570ten başlar iyi bir deri.3 tanesı 400 olan ayakkabı dandıktır dandık. he gıyılır ılerde pekı o ayak ne olur.
meslek olmayınca bı yaştan sonra zor.korkuyor çekiniyor olabılır
ben ucuz alımı savunmadım ki :)derıler 570ten başlar iyi bir deri.3 tanesı 400 olan ayakkabı dandıktır dandık. he gıyılır ılerde pekı o ayak ne olur.
yoo ben senın ıcın demedım canım genel konuştum:)400 lıraya 3 tane falan alıyorum demısler ya.sureklı fıyat artıyor.Ben
ben ucuz alımı savunmadım ki :)
Neden bana cıkıstınız
Ben genel konuştum. sızınle alakası yok.pıyasayla alakalı olarak.ayrıca resmınız çok korkunç:)Ben Türkçe konuşmuyor muyum acaba? Acayip acayip yorumlara şahit oluyorum.
Ben sizi hiç anlamadım pardon? 400'e üç ayakkabı alın demiş miyim? Ya da almayın demiş miyim? Benim yazdığımdan ne anladınız da neyi savunuyorsunuz?
Eşiniz çalışıyor mu eviniz kira mi?Nasil başlayayım bilmiyorum dun gidecektik carsiya ve neyse olaylar derken bugun gittik ogluma biseyler aldim kendime sadece bakmakla yetindim cogu kıyafete oyle uzaktan baktim.(Evete cok sukur ogluma alabildim az da olsa) ama cok sıkıldım bu durumdan bunaldim artik oyle kiyafetlere uzaktan bakmak cok zoruma gidiyor ya.Napayim nasil para kazanayim ne iste calisayim diye hergun dusunuyorum oglum cok yaramaz bakici cok zorlanacak ve cok para isteyecek bakiciya mi para verecem kendi istediklerimimi alacagim bilmiyorum kafam allak bullak
Ya siz nasil yapiyorsunuz nasil basariyorsunuz parasiz kalmaktan bıktım Allah bundan kotu etmesin.Ama cok sıkıldım artik ya.
Evde tuvalet kagidi bile yoktu kac haftadir daha bugun aldim buna bile sevinir oldum.
200 lira market alışverişi yaptik ama ortada hic yiyecek bisey yok yiyecek almaya para kalmadi cebimde 3 kurus para kaldi napacagimi sasirdim artik.
Niye ya bende istedigimi almayayim biye bende en azindan zaruri ihtiyaclarimi almayayim.
Yetmiyor yetmiyor yetmiyor.Para bize yetmiyor borc boyumuzu aştı.Girtlaga dayandi.
Kafayi yiycem artik ya bana akil verin lutfen ne is yapabilirim evden de olabilir.Cevrem yok elim biseye yatkin degildir ama ugrasirsam yaparim diye dusunuyorum.Bel fitigim var ayakta durulacak isler pek bana gore degil.
Ne yapsam bilemedim ya.Artik istedigim gibi alisveris yapmak istiyorum kocam konusamasin istiyorum.Allahim ya cok bunaldim yine.
Zaten bu günlerde bisey var ustumde agliyorum surekli ve surekli sinirleniyorum.Ortada asiri sinirlenecek bisey yoksa bile ben sinirleniyorum nedenini bilmiyorum.
Amin tesekkur ederim.Meslek edindirme kurslarına katılabilirisiniz kuaförük vs. gibi...Allah kimseyi yoklukla sınamasın.
Esim calisiyor ev kira.Eşiniz çalışıyor mu eviniz kira mi?
Cok sagolun haber bekliyorum sizden tesekkur ederim.asabikaramel canım merhaba ben kendime ekis ne yapalım diye bakaraken aslında çalısiyorum ama ek is olsun bide dedim internet uzerinden makale yazma ve internet uzerinden anketorluk diye bi sey gordum bugun fırsat bulunca inceleyecegim sanada bilgi veririm sanırm ilk once egitim kitapçikları var onları alman gerekiyo 50 tl civarında sonra baslıyosun dedigim gibi net bilmiyorum deli paralar kazanılıyo degil ama aylık en azından bi masrafinı çıkarır ben inceliyorum haber ederim
Aslinda guzel fikir el becerisi lazim biraz.Şeker hamuru pasta işinde bence güzel para var internetten bakarak öğrenip yapabilirsiniz çocuk doğum günleri için çok fazla alıcısı oluyo pastahanelere göre biraz uygun yaparsaniz kısa sürede çevreniz olur
Ama cok zor cocuk bakmak ya.Hem bana kimse vermez ki.Helal olsun kadina cok taktir ediyorum emekci insanlari.
Bu meslekleri utanilir kilan kendini bilmez cahil, egolu insanlar.
Bu sitede bile calisan calismayan-unv-ilkokul mezunu asagilamalari.yapanlar var.
Konu sahibi bence cocuk bak oglunla kardes gibi buyurler.aldigin para direk sana kalir baska turlu birde bakici masrafi olacak ya da fabrikada calisabilirisn vardiyali oluyor esiniz evde iken siz iste olurusnuz yine bakici masrafi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?