Parasızlık parasızlık...

Tesekkur ederim baya yazmissiniz zaten.Bende sekreterlik falan dusundum temizlige esim izin vermez otur kendi evini temizle der ama sekreterliğede patronun ikinci karisimi olacaksin sen olmaz diyip kestirip atti.(geri kafalidir kendisi)
o zaman sana adam gibu bakmayi bilsin. ne emmeye geliyo ne gömmeye

meslek olmayınca bı yaştan sonra zor.korkuyor çekiniyor olabılır

570 e kim alir denmiş ona cevap verdim
Ayakkabı ollarak bakmadım ben
Eşimin davranıslarından bahsettim
Düşünmez alır diye

derıler 570ten başlar iyi bir deri.3 tanesı 400 olan ayakkabı dandıktır dandık. he gıyılır ılerde pekı o ayak ne olur.

570 e kim alir denmiş ona cevap verdim
Ayakkabı ollarak bakmadım ben
Eşimin davranıslarından bahsettim
Düşünmez alır diye
500e kim alır değildi mesele. Aynı ayakkabının farklı aylarda farklı fiyatta olmasıydı. Neyse iyi bari sizinki alırmış, öğrenmiş olduk.

derıler 570ten başlar iyi bir deri.3 tanesı 400 olan ayakkabı dandıktır dandık. he gıyılır ılerde pekı o ayak ne olur.
Ben Türkçe konuşmuyor muyum acaba? Acayip acayip yorumlara şahit oluyorum.
Ben sizi hiç anlamadım pardon? 400'e üç ayakkabı alın demiş miyim? Ya da almayın demiş miyim? Benim yazdığımdan ne anladınız da neyi savunuyorsunuz?

tam da işten istifa etmeyi düşünürken gordugum konu ?

aahh canım benım oyle içim cız ederek okudum kı inşallah rabbim bir ferah kağısı acar sana..

sanayiye fabrıkalara yakın bölgeden yasıyorsan eger eşin işteyken senın gıdıp calısman seklınde vardıya ayarlaman..ya da ev yemeklerın ıyıyse evde sarma ıclı kofte sıgara boregı sarıp dukkanlara satman yada ınternetten satman..

Ben genel konuştum. sızınle alakası yok.pıyasayla alakalı olarak.ayrıca resmınız çok korkunç:)
içim bı tuhaf oldu

cocugu kimseye birakamazsaniz
evde ic camasirlari corap falan satin
havlu falan satin
birde bence bazi makyaj malzemelerinin satisini yaoiyorlarya katalog uzerinden avon oriflame falan sizde oyle yapın

Eşiniz çalışıyor mu eviniz kira mi?

Cok sagolun haber bekliyorum sizden tesekkur ederim.

Aslinda guzel fikir el becerisi lazim biraz.

Ama cok zor cocuk bakmak ya.Hem bana kimse vermez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…