Parasızlık parasızlık...

Ayip ya. Temizlikle sekreterlikle cocuguna helalinden bakan insanlara cok ayip etmis. Kendisi geri degil kisi kendinden bilir isi kafali. Sekreter kafasinda neden oyle canlaniyorsa artik.

Neye borc oldu ki bu kadar.
Zamaninda bazi halt karistirdigindandir neyse en buyuk esyasindan tut en kucugune kadar desteksiz hepsini borc icinde kendimiz aldik onlari ödüyoruz.

Masallah ne guzel ya bende cok inanirim gercekten cok bereketsiz bi para nereye gittiği belli degil bereketi artsin diye ne yapilir ki acaba bilmem.

2000 liralık ne borcunuz var ki her ay o kadar borca gidiyor. Hiç dilediğin gibi alışveriş yapmadın mı hayatın boyunca çok istediğin birşeyi almadın mı nedir bu özenti halin al al al biter mi nefis doyar mı?

Isyan etmiyorum haşa benimki sadece arada soylenmek.Burda yazdigima bakmayin normal gunluk hayatimda soylenmem pek ama artik insanin canina tak diyor bazen.Ayrica bir mont bir ayakkabi demissiniz onlarida alamiyorsam napalim evet benden daha cok borcu olanalar var sukrediyorum buraya yazmis olmam sukretmedigim anlamina gelmez benden yukardakilere bakip ozenmem cunku bi zamanlar bende yukardaydim.zaruri ihtiyaclari bile alamadigimdan sikayet ediyorum ben.

Ozenti halin derken???

Yanlis anladiniz herhalde cok sukur kimseye ozenmedim Rabbim ozendirmesin ben zaruri ihtiyaclarimi alamadigimdan bahsettim olaya sadece muhalefet olmak icin dahil olmayin lutfen.

Masa basi bi is bulursam sorun olmayacak ama onuda bulmak zor.Torpil lazim coguna.

cocugu kimseye birakamazsaniz
evde ic camasirlari corap falan satin
havlu falan satin
birde bence bazi makyaj malzemelerinin satisini yaoiyorlarya katalog uzerinden avon oriflame falan sizde oyle yapın
Su anda cevremde o kadar cok satan varki amway avon oriflame lr ne ararsan var.

Aynen masa basi is en guzeli oda cok bulunuyor.

Ozenti halin derken???

Yanlis anladiniz herhalde cok sukur kimseye ozenmedim Rabbim ozendirmesin ben zaruri ihtiyaclarimi alamadigimdan bahsettim olaya sadece muhalefet olmak icin dahil olmayin lutfen.
Kıyafet vs. eşinin hesaptan kitaptan haberi yok mu muhalefet olmak benim işim değil bak sana çok basit bir olayı anlatayım benim annem abimleri ikiz gibi büyütmüş ardarda doğmuşlar annem diyor iki tane üstleri vardı birini hergün giderlerdi akşamdan yıkardım diğerini özel zamanlarda giyerlerdi senin yokluğun bu derece mi iyi bir düşün tuvalet kağıdı yokluğundan bahsetmişsin gerçekten şaka gibi

Ama calismakda lazim coguna bos durmak olmuyor.

Yeri geldi yiyecegim olmadi ama sukrettim sizinde bilmediginiz konular var demekki.Hayatimi bilmeden niye bu kadar sert yorum yazdiniz anlamadim.

Hic denemedim aslinda hangi konuda yatkinim bilmiyorum hosuma gidiyir el isleri ama yapabilir miyim bilmiyorum.

Seninle aynı durumdayız
Ben de geçim.sıkıntısı çekiyorum ve benim de çocuğum var bakacak kimse yok çocuk da bensiz durmuyor zaten...beş kuruşluk geziyorum elimde çocukla...allahım.bizlere yardım et
Amin tesekkur ederim Rabbim sizinde yardimciniz olsun.

Yeri geldi yiyecegim olmadi ama sukrettim sizinde bilmediginiz konular var demekki.Hayatimi bilmeden niye bu kadar sert yorum yazdiniz anlamadim.
Şükreden biri bu kadar isyankar yazmaz kusura bakma sert yorum yazdığım yok.Herşeyi kendiniz almışsınız taksit ödüyormuşsunuz ne zamandan beri evlisiniz 2000 lira taksit akıllara zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…